Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Картите дойдоха....айде на ЛС-тата

Коментар

Авео написа:
      И аз така!
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Авео написа:
        Имаааааш!
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          vital написа:
          Към Кюстендил ще идва ли някой или да се обръщам към Yavor по пощата?
          Ще идва скоро брат Килър ще донесе и тъкмо повод да се видим и запознаем и с теб най-после.
          Супер. Звънкайте или пишете. Пращам ти номер на лс.Тъкмо ще донеса попълнена бланка за Сдружението

Коментар

В тази обединена тема за картите вече нищо не е ясно и се получава някакъв хаотичен чат. Предлагам някъде (например в съобщението за фирми-партньори на форума) да се даде списък с хората по градове, които са получили карти за раздаване, за да знаят останалите към кой да се обръщат.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Казвам тук за сега.Имам към 40 карти за Варнаадреса ми засега е:Варна, ул. Драгоман 30, Феникстел: 0878 62 30 50 - ЕмоВсеки желаещ да заповяда в офиса ми.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
              сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
              ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ами и аз казвам за последен път в тази тема, че имам още 11 карти за раздаване. Който иска карта - на ЛС.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

phoenix написа:
                  Казвам тук за сега.Имам към 40 карти за Варнаадреса ми засега е:Варна, ул. Драгоман 30, Феникстел: 0878 62 30 50 - ЕмоВсеки желаещ да заповяда в офиса ми.
                  Ако картите за Варна са в теб, брой ме за една.

Коментар

Plastex написа:
                    phoenix написа:
                    Ако картите за Варна са в теб, брой ме за една.
                    Оставих ги днес на Емо, че буквално прелетях през Варна. Дъщеря ми е много болна, цяла нощ не съм спал и бързах да се връщам в къщи. Освен това мисля, че ще ви бъде по-лесно да си ги вземате от Емо, отколкото да чукаме срещи из Варна.Ангажимента за бургазлии си остава, както и за градовете по дестинация Варна - София....Само домочадието ми да оздравее, защото всички в къщи са болни и е някакъв ужас....

Коментар

Колеги от Стара Загора в мен има 20 карти! Ако има желаещи на ЛС!
                      Lancia Lybra 2,4JTD '03
                      Фиат Браво 1.9TD75 '97
                      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=382117#382117

Коментар

Авео написа:
                          Само домочадието ми да оздравее, защото всички в къщи са болни и е някакъв ужас....
                          Така се расте Моите двете боледуваха в система едното, другото ,двете, и пак отново докато не поотраснаха малко

Коментар

възникна въпроса:отстъпката важи ли и за зареждане на газ(пропан-бутан) ?Чух , че картите били само за бензин и дизел?

Коментар

u_bo написа:
                              възникна въпроса:отстъпката важи ли и за зареждане на газ(пропан-бутан) ?Чух , че картите били само за бензин и дизел?
                              Аз зареждам само газ и отстъпка си има.

Коментар

phoenix написа:
                                Колега, брой ме и мене за две ... в понеделник ще мина през офиса ти. Павлин се казвам между другото, да не се чудиш кой е този шемет който те търси. Поздрави!
                                Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

Working...
                                X