Има още 10-ина карти, колеги...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
idm написа:Cvetelin написа:азззззззз забраииих Добри, случайно дан си ми я оставил в някой ... или земеш ми я пратиш по куриер ли :D
Коментар
-
Cvetelin написа:бартер карта за лепенка отдели ми една :D
Коментар
-
idm написа:Cvetelin написа:бартер карта за лепенка отдели ми една :D
Коментар
-
Явор Митев
Обединих всички теми в една, която си беше "Важна"....моля ви от тук нататък да обсъждаме въпроса за картите само тук.Днес брат Kilar ми е пуснал 75 карти. Не разбрах кога ще дойдат, но до няколко дни ще са при мен. Тъй като пътувам често до София, предлагам да се организирате от градовете:ШуменТърговищеВелико ТърновоГабровоСевлиево... и други по дестинацията Варна-В.Търново-София и обратно.Бих могъл "преминавайки" през съответните градове, да оставям на някой от вас по 10-15 карти / или точна бройка, подадена от вас /. Който има интерес, нека ми пише ЛС. Бих могъл да пращам и по куриер, но незнам до колко ще е рентабилно - 5-6 лева за една карта, дето от отстъпката ще се избият - нанайси.Това е от мен, ако има нещо - ЛС и там разменяме телефони...Поздрави на всички...
Коментар
-
Явор Митев
Коментар
-
Yavor написа:Днес чакам да получа 50 карти от Килара.Мога да ги пращам по пощата за ощетените, които няма как да ги получат лично.Нека ми пишат на ЛС.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
vital написа:Към Кюстендил ще идва ли някой или да се обръщам към Yavor по пощата?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар