Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има още 10-ина карти, колеги...
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

idm написа:
      Cvetelin написа:
      азззззззз забраииих Добри, случайно дан си ми я оставил в някой ... или земеш ми я пратиш по куриер ли :D
      Да вметна аз че останаха САМО 3 карти Коит превари у Сряда на Пъба тои натовариии ( Може да ме подкупи някои само с лепенка ИТАЛФЕСТ 2008 )
      бартер карта за лепенка отдели ми една :D
      Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
      75 2.0 TS
      Alfa 165 2.5 TD 125hp (VM32B)

Коментар

Cvetelin написа:
        Е тъи се праи бизнес Как аджеба ша стане приемо предаването Начи аз кат си видях графика( в сряда съм и мама и татко няма да дода на срещата ) ще предам Картите( то само 1 ОСТАНА де свободна коят по принцип е за колегата niko09 ) на Иванко_РС с протокол заверен от Нотариус

Коментар

idm написа:
          Cvetelin написа:
          Е тъи се праи бизнес Как аджеба ша стане приемо предаването Начи аз кат си видях графика( в сряда съм и мама и татко няма да дода на срещата ) ще предам Картите( то само 1 ОСТАНА де свободна коят по принцип е за колегата niko09 ) на Иванко_РС с протокол заверен от Нотариус
          а така дай я на ванко аз ша го причкам някъде като минава с баничарката и ша му са фърля да ми я даде
          75 2.0 TS

Коментар

Cvetelin написа:
            и ша му са фърля да ми я даде
            Само няма му са фърляш с Алфата нали

Коментар

Обединих всички теми в една, която си беше "Важна"....моля ви от тук нататък да обсъждаме въпроса за картите само тук.Днес брат Kilar ми е пуснал 75 карти. Не разбрах кога ще дойдат, но до няколко дни ще са при мен. Тъй като пътувам често до София, предлагам да се организирате от градовете:ШуменТърговищеВелико ТърновоГабровоСевлиево... и други по дестинацията Варна-В.Търново-София и обратно.Бих могъл "преминавайки" през съответните градове, да оставям на някой от вас по 10-15 карти / или точна бройка, подадена от вас /. Който има интерес, нека ми пише ЛС. Бих могъл да пращам и по куриер, но незнам до колко ще е рентабилно - 5-6 лева за една карта, дето от отстъпката ще се избият - нанайси.Това е от мен, ако има нещо - ЛС и там разменяме телефони...Поздрави на всички...

Коментар

баси... туй Бургас никъде не се споменава....п.п. ши зема да се изселя и да ида в Русе при тъщата
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                  баси... туй Бургас никъде не се споменава....
                  Оп..."пЪрдон"...обещал съм

Коментар

Днес чакам да получа 50 карти от Килара.Мога да ги пращам по пощата за ощетените, които няма как да ги получат лично.Нека ми пишат на ЛС.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                      Днес чакам да получа 50 карти от Килара.Мога да ги пращам по пощата за ощетените, които няма как да ги получат лично.Нека ми пишат на ЛС.
                      Явка,смятай картите за 47 Между другото искам да питам дали с ползването на тези карти може да се издава фактура?В смисъл дали мога да поискам фактура на мое име и да ползвам картата?
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Картите за Пловдив дойдоха току що! Ако някой не може да изтрае до неделята или сряда да пише на лични.
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

idm написа:
                          Cvetelin написа:
                          и ша му са фърля да ми я даде
                          Само няма му са фърляш с Алфата нали
                          споко нема даде ли му я да го привикам
                          75 2.0 TS

Коментар

Към Кюстендил ще идва ли някой или да се обръщам към Yavor по пощата?

Коментар

Към колегите от Варна.... кого трябва да обезчестя за да се сдобия с една такава картичка ?
                              Fiat Tempra 1.6 Carburator 1991 - 63kW / 86 hp -=> Дамата в Червено

Коментар

vital написа:
                                Към Кюстендил ще идва ли някой или да се обръщам към Yavor по пощата?
                                Ще идва скоро брат Килър ще донесе и тъкмо повод да се видим и запознаем и с теб най-после.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X