Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хм, съвсем са си наред. Моя е дори още по-тъмен, но под мръсотията на стъклото не се забелязва
    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Колеги, аз вече съм в Русе. За съжаление човекът от "ЕКО" не мина в четвъртък, както беше обещал през колегата Killar и по тази причина имам само 16 карти, като 16-та беше личната на Killar и той я даде за Русе. Даже и аз не съм взел за себе си. До момента виждам, че има заявени 14. В случай, че картите не стигнат за всички, ще раздавам по реда на заявявяне. Следващия път, като идвам към Русе, ще донеса пак.

Коментар

Хайде малко нагоре - остават 2 часа до раздаването на картите. Който не е разбрал, става дума за бензиностанции ЕКО в цялата страна, та дори и извън нея. ЕКО имат реноме на бензиностанции с качествени горива. Получавате 2 ст. отстъпка на литър, а от зареденото месечно количество в страната се правят отчисления за форума, с което го подпомагаме.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Срещата премина идеално. Ето тук набухах снимките: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36858
          TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Супер супер снимки. Браво Добри, че си се сетил да вземеш фотото
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Срещата беше супер :D, по-голяма от някой софийски срещи.Николаевците трябваше да преобладават, но се оказа, че сме се събрали трима Добромировци Другият път като идвам пак в Русе ще пиша за срещичка :D Ей, ама сериозни хора бре :D

Коментар

Карти за отстъпки в бензиностанции Еко Слатина, Редута ...

Колеги, имам няколко карти, който мога да раздам на колеги от Слатина, Редута, Гео Милев, Яворов, Изток и Изгрев. Ако някой иска карта нека да ми пише ЛС. .П.С. Количеството е ограничено.
                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Утре като се наспя, мисля да събера всички карти / опааа /, теми за картите и да ги обединя в една....Ако някой не е пуснал за Брацигово, да пуска, че утре няма...

Коментар

След срещата останаха още 10-ина карти. Стоят си в колата, колата е в гаража, а на работа ходя пеша, т.е. не са в мен . Ако някой иска карта(и), да ми пише ЛС и ще се разберем как да си я получи. Ако няма други желаещи, ще ги раздам на следващата среща на 31.01. Хрумва ми и нещо друго: да седна за 1 час в кафето на ЕКО и да ги раздам на хора с фиати, които заредят на бензиностанцията .

Коментар

snake написа:
                      След срещата останаха още 10-ина карти. Стоят си в колата, колата е в гаража, а на работа ходя пеша, т.е. не са в мен . Ако някой иска карта(и), да ми пише ЛС и ще се разберем как да си я получи. Ако няма други желаещи, ще ги раздам на следващата среща на 31.01. Хрумва ми и нещо друго: да седна за 1 час в кафето на ЕКО и да ги раздам на хора с фиати, които заредят на бензиностанцията .
                      Това е добра идея ,но има вариант тези хора ,на които ги дадеш да не се окажат сериозни и да подминат идеята взимайки картата!!!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Е, това е краен вариант. Макар, че има риск да не използват картата, има пък и друг вариант - не само да я използват, а и да се регистрират във форума, за което аз ще ги помоля , давайки им картата .Но пак казвам, това е последен вариант - надявам се най-късно на другата среща да съм ги раздал всичките на хора от форума.

Коментар

азззззззз забраииих Добри, случайно дан си ми я оставил в някой ... или земеш ми я пратиш по куриер ли :D
                          Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
                          75 2.0 TS
                          Alfa 165 2.5 TD 125hp (VM32B)

Коментар

и ас искам карта как да стане
                            преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Cvetelin написа:
                              азззззззз забраииих Добри, случайно дан си ми я оставил в някой ... или земеш ми я пратиш по куриер ли :D
                              Да вметна аз че останаха САМО 3 карти Коит превари у Сряда на Пъба тои натовариии ( Може да ме подкупи някои само с лепенка ИТАЛФЕСТ 2008 )

Коментар

Колко часа е надпреварата на Пъба?
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X