Хм, съвсем са си наред. Моя е дори още по-тъмен, но под мръсотията на стъклото не се забелязва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, аз вече съм в Русе. За съжаление човекът от "ЕКО" не мина в четвъртък, както беше обещал през колегата Killar и по тази причина имам само 16 карти, като 16-та беше личната на Killar и той я даде за Русе. Даже и аз не съм взел за себе си. До момента виждам, че има заявени 14. В случай, че картите не стигнат за всички, ще раздавам по реда на заявявяне. Следващия път, като идвам към Русе, ще донеса пак.
Коментар
-
Хайде малко нагоре - остават 2 часа до раздаването на картите. Който не е разбрал, става дума за бензиностанции ЕКО в цялата страна, та дори и извън нея. ЕКО имат реноме на бензиностанции с качествени горива. Получавате 2 ст. отстъпка на литър, а от зареденото месечно количество в страната се правят отчисления за форума, с което го подпомагаме.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Срещата премина идеално. Ето тук набухах снимките: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36858TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
Явор Митев
Утре като се наспя, мисля да събера всички карти / опааа /, теми за картите и да ги обединя в една....Ако някой не е пуснал за Брацигово, да пуска, че утре няма...
Коментар
-
След срещата останаха още 10-ина карти. Стоят си в колата, колата е в гаража, а на работа ходя пеша, т.е. не са в мен . Ако някой иска карта(и), да ми пише ЛС и ще се разберем как да си я получи. Ако няма други желаещи, ще ги раздам на следващата среща на 31.01. Хрумва ми и нещо друго: да седна за 1 час в кафето на ЕКО и да ги раздам на хора с фиати, които заредят на бензиностанцията .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:След срещата останаха още 10-ина карти. Стоят си в колата, колата е в гаража, а на работа ходя пеша, т.е. не са в мен . Ако някой иска карта(и), да ми пише ЛС и ще се разберем как да си я получи. Ако няма други желаещи, ще ги раздам на следващата среща на 31.01. Хрумва ми и нещо друго: да седна за 1 час в кафето на ЕКО и да ги раздам на хора с фиати, които заредят на бензиностанцията .Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Е, това е краен вариант. Макар, че има риск да не използват картата, има пък и друг вариант - не само да я използват, а и да се регистрират във форума, за което аз ще ги помоля , давайки им картата .Но пак казвам, това е последен вариант - надявам се най-късно на другата среща да съм ги раздал всичките на хора от форума.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар