Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
dikanio написа:С никой не се познавам от вас, но ще ме познаете по най-мръсното Браво в Пазарджик. Бих споменал, че е бяло, но не му личи от известно време :D Какви са условията да получа карта?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ilkor написа:Нали имате срещи на които се събирате в Пловдив. Изберете някой който да ги получи и ще му изпратим с куриер карти които да раздаде на всички желаещи.За стикерите - не мога да отговоря.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
niko09 написа:Не зареждайте газ от Лукойл,колата става с 70 к.с.по -малко, да не говорим за бензина...той е като сокчетата 1:10VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
doofiat написа:Cvetelin написа:и аз искам такава карта тоя уикенд ли си в русе ? че аз нещо не схванах цялата тема имам да черпя за онова стъкло дето ми донесе мин година
Коментар
-
EVITA написа:Аз ще се заема с Пловдивските карти. Направо казвам една бройка и ако може да получим. Заемам се с раздаването.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар