Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не зареждайте газ от Лукойл,колата става с 70 к.с.по -малко, да не говорим за бензина...той е като сокчетата 1:10
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

За Пловдив какво може да се измисли?п.п. на лични ли или нещо друго?...и още нещо: едно стикерче заедно с картата ако е възможно ,разбира се
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

някой ще може ли да вземе и за мен една че тогава съм на работа както всеки ден

Коментар

и аз искам такава карта тоя уикенд ли си в русе ? че аз нещо не схванах цялата тема имам да черпя за онова стъкло дето ми донесе мин година
          Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
          75 2.0 TS
          Alfa 165 2.5 TD 125hp (VM32B)

Коментар

Cvetelin написа:
            и аз искам такава карта тоя уикенд ли си в русе ? че аз нещо не схванах цялата тема имам да черпя за онова стъкло дето ми донесе мин година
            Споко бре, трай! Стига с това стъкло! В събота от 11,30 на ОМВ-то до гарата ще раздавам картите.

Коментар

Jimy написа:
              За Пловдив какво може да се измисли?п.п. на лични ли или нещо друго?...и още нещо: едно стикерче заедно с картата ако е възможно ,разбира се
              Нали имате срещи на които се събирате в Пловдив. Изберете някой който да ги получи и ще му изпратим с куриер карти които да раздаде на всички желаещи.За стикерите - не мога да отговоря.

Коментар

Ще се опитам и аз да дойда за карта и същевременно да се запозная с колегите от Русе, защото не ги познавам все още!!! Така че, бройте ме и мен.

Коментар

Карти за бензиностанции ЕКО в Пазарджик

Колеги, днес колегата Fihi ми донесе 28 карти, изпратени от Kilar, за зареждане на бензиностанции ЕКО с отстъпка. 20 карти ще раздам на срещата тази събота: 12:00 часа в кафе Корлеоне. Заповядайте на срещата, за да получите карта. Зареждайки гориво с тази карта, получавате отстъпка, а подкрепяте и форума !
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И мен ме бройте. Тъкмо ще се запознаем ,че аз до сега на среща в Русе не съм идвал само на срещата на Копринка ,че беше по близо
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Inessita написа:
                      Ще се опитам и аз да дойда за карта и същевременно да се запозная с колегите от Русе, защото не ги познавам все още!!! Така че, бройте ме и мен.
                      Ти там живееш ,няма какво да се опитваш можеш и от терасата да ни видиш :D п.п. сори за спама
                      fiat coupe 2.0 16V

Коментар

----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Аз в Казанлък ли ще получа карта или във Велико Търново?За Казанлък май няма на кого да раздавам.Имам приятел на който мога да подаря една защото аз го набутах да си вземе Фиат.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                            Аз в Казанлък ли ще получа карта или във Велико Търново?За Казанлък май няма на кого да раздавам.Имам приятел на който мога да подаря една защото аз го набутах да си вземе Фиат.
                            Ако искаш ще взема за теб една? Илко в Неделя е във В.Търново, когато си тук ми звънкаш и ще се разберем

Коментар

Благодаря на колегата doofiat , че ми писа лично съобщение за тази тема , която някак си ми е обягнала , ще се радвам ако и за мен се намери една картичка

Коментар

Ще вземем и за BAI MILE, и за другите колеги и после на киното ще ги раздадем
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X