Не зареждайте газ от Лукойл,колата става с 70 к.с.по -малко, да не говорим за бензина...той е като сокчетата 1:10
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За Пловдив какво може да се измисли?п.п. на лични ли или нещо друго?...и още нещо: едно стикерче заедно с картата ако е възможно ,разбира сеПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:За Пловдив какво може да се измисли?п.п. на лични ли или нещо друго?...и още нещо: едно стикерче заедно с картата ако е възможно ,разбира се
Коментар
-
Карти за бензиностанции ЕКО в Пазарджик
Колеги, днес колегата Fihi ми донесе 28 карти, изпратени от Kilar, за зареждане на бензиностанции ЕКО с отстъпка. 20 карти ще раздам на срещата тази събота: 12:00 часа в кафе Корлеоне. Заповядайте на срещата, за да получите карта. Зареждайки гориво с тази карта, получавате отстъпка, а подкрепяте и форума !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз в Казанлък ли ще получа карта или във Велико Търново?За Казанлък май няма на кого да раздавам.Имам приятел на който мога да подаря една защото аз го набутах да си вземе Фиат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Аз в Казанлък ли ще получа карта или във Велико Търново?За Казанлък май няма на кого да раздавам.Имам приятел на който мога да подаря една защото аз го набутах да си вземе Фиат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар