И аз съм там 11:30 ОМВ на гарата,такмо може да покажем на ОМВ конкуренцията колко е напред
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз моята е взех от първата ЕКО бензиностанция която срещнах без никакви проблеми само си я поисках. Сипах 20 лева бензин 100 влезнах на касата а там една мацка чака да си прибере парите за бензина и аз и викам - Извинете госпожице ще бъдете ли така добра и мила колкото сте нежна и красива да ме уредите с една карта за отстъпка на ЕКО .......... е вече съм с карта Обаче пък газта на Шел по ми допадна деба сега чакам карта и от тяхПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Абе и аз имам обикновена на ЕКО - след като поисках да платя с карта и се оказа че ПОС терминала им е развален и аз поставих въпроса така - "Значи сега един от нас трябва да търчи до банкомат, добре че не сме извън града..." и управителката ми поднесе карта за отстъпка с извинения, ама друго си е някоя стотинка да влиза и във форума де.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Marea Bipower написа:Колеги, проверете и за отстъпките в Lukoil, аз също съм доста доволен от тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар