Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм там 11:30 ОМВ на гарата,такмо може да покажем на ОМВ конкуренцията колко е напред
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Пирфектну. Като гледам ника на колегата niko09 - можеби няма да е трудно да ни запомниш имената като се запознаем - повечето сме "Ники"-та.Получих отговор от Ромпетрол - ще ми дадат за да мога да донеса и аз (не попитах дали някой иска, но пък ако няма желаещи ще ги връщам).
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Бройте ме и мене! 11:30 ще съм там.
        FIAT Punto 1.1 SPI '97

Коментар

Да колега,Николаевците сме на всеки километар Съмняваме да няма желаещи за Ромпетрол
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Сору за спама ама не се сдържах П.П. И аз съм Николай.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ми аз да се наредя на опашката ако може за една картичка . Благодаря предварително !
              Никога не е късно да откриеш себе си!
              Lancia Lybra 1.8cm3 131hp V.V.T. 2002г. Бивша
              Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic 2002

Коментар

Да ве, ама на никулден един не се похвали
                TD_100, че е кръгло число.

Коментар

Утре ще взема карти и като се видим ще дам на някой от вас повечко карти, за да дадете на тези, които не могат да дойдат.

Коментар

Аз моята е взех от първата ЕКО бензиностанция която срещнах без никакви проблеми само си я поисках. Сипах 20 лева бензин 100 влезнах на касата а там една мацка чака да си прибере парите за бензина и аз и викам - Извинете госпожице ще бъдете ли така добра и мила колкото сте нежна и красива да ме уредите с една карта за отстъпка на ЕКО .......... е вече съм с карта Обаче пък газта на Шел по ми допадна деба сега чакам карта и от тях
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Абе и аз имам обикновена на ЕКО - след като поисках да платя с карта и се оказа че ПОС терминала им е развален и аз поставих въпроса така - "Значи сега един от нас трябва да търчи до банкомат, добре че не сме извън града..." и управителката ми поднесе карта за отстъпка с извинения, ама друго си е някоя стотинка да влиза и във форума де.
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А аз мога ли да се уредя с една карта от тея на форума. Имам вече от тея за 2 ст отстъпка на литър...
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Ууу, дали и аз мога да вляза във Варна Team :D ? Зареждам само от ЕКО, поне 70 лв. седмично . Мога да докажа с касови бележки
                          Fiat Bravo 80 16V

Коментар

Колеги, проверете и за отстъпките в Lukoil, аз също съм доста доволен от тях. С картата получавате и отстъпка на аксесоарите,които се продават в бензиностанцията. Беше мисля 4ст. на литър за горивата без ГАЗ.

Коментар

Marea Bipower написа:
                              Колеги, проверете и за отстъпките в Lukoil, аз също съм доста доволен от тях.
                              Напоследък Лукойл е мръсна дума във форума, за доста колеги. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35255

Коментар

Ами, Оги не знаех. Съжелявам! Просто по едно време зареждах там именно защото изминавах най- много километри с едно зареждане (визирам ЛукОйл в София, Младост 4, срещу Лада България). И за това предложих и да проверите за отсъпки. Нямам акций там Живи и здрави.

Коментар

Working...
                                X