Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И от Бургаска май ще разчитаме на теб...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
      И от Бургаска май ще разчитаме на теб...
      Да, обещал съм....ще правя специална разходка до Бургас и ще ви ги донеса...

Коментар

Явка...Илко щял да пътува до Търново уикенда, но ти нямаш ли път към наше село! Да ми дадеш лично една карта аванта Беше обещал преди месец, два да се обадиш като минаваш да ми оставиш едно книжле, дето си ми купил, ама забрави...не съм ти звънял, да не те притеснявам Сори за спама

Коментар

Аз ще занеса в Търново карти в неделя.Ще карам колата на сервиз

Коментар

Yavor написа:
            Чакам Килара да ми прати към 30 карти и ще ги раздавам по пощата - като стикерите.Най-вероянто ще има някакви критерии, които предстои да измъдрим, но те едва ли ще спрат някой от тук желаещите
            Не става по пощата!Искам ги лично А и стикерчета може :D
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Карти за отстъпки в бензиностанции Еко за Русе

През уикенда ще съм в Русе и ако от модераторския екип ми предоставят карти за Еко за русенските съфорумци, мога да ги донеса.Нека всеки, който иска и е от Русе да си каже. В събота ще ви ги раздам на бензиностанция ОМВ, която е до гарата.П.С. Ще има карти за Русе. Ще мина да ги взема довечера, а вие колеги от Русе пишете, за да знам каква приблизителна бройка да взема.

Коментар

Ами за мен нещо може ли да се направи? Има ли някакви задулжения които трябва да направя, за да получа и аз една?
                FIAT Punto 1.1 SPI '97

Коментар

+1
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

И аз ще дойда да взема една. Хем ще се запознаем по случая.
                    TD_100, че е кръгло число.

Коментар

И мене ме бройте
                      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Пу за мене една карта от ЕКО, а аз от моя страна ще се опитам да донеса поне няколко бройки за 2 ст на Ромпетрол.В колко часа е срещата в Събота?
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Ми аз да се наредя на опашката ако може. Благодаря предварително А ще се уточни ли аджеба часа на срещата( за мястото разбрах )

Коментар

То май ще стане мини среща Часът ще го каже доофиат, като прочете темата вероятно Ще ми е приятно пак да се видим алл

Коментар

Тук съм. Часът е 11,30 защото след това отпрашвам за околностите, че ми е натоварен графика.За 30-40 мин. мога да пия кафе :DИ на мен ще ми е приятно да се видим и запознаем, защото доста често съм в града, а все няма време да се видим на една срещичка.А снощи към 12,30 ч., ми дойде на ум, че аз като пътувам може и една добра работа да свърша като ви донеса карти :D

Коментар

Прието. 11:30 съм на ОМВ-то на гарата

Коментар

Working...
                                X