strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Колеги, чета тук за някаква мизерна отстъпка от 2 ст. на литър. За пропан-бутан горе-долу става, но за бензин/дизел е повече от символично. За тия пари дори не си струва да вадиш картата от джоба, какво д аговорим за цялата организация по получаването ѝ. Едно зареждане е средно 30 л., а това прави 60 ст. - не стига дори за една минерална вода от бензиностанцията.Една друга верига бензиностанции в партньорство със ЗК предлагат платени карти, с които се дават 6 ст./л. за бензин и дизел и 10% отстъпка за всички застраховки, предлагани от ЗК. Цената на картата се избива з апо-малко от година, а важи 3 години.Не пиша имена, да не си помисли някой, че съм свързан с тях. Моята карта ми я предложи лично застрахователния ми брокер иначе едва ли щях да науча за нея. Ако някой е заинтересуван, ще му дам на ЛС сайта на фирмата, а ако модераторите не възразяват, мога и тук да го напиша. Просто смятам, че 2 ст. на литър (при цена 2,20 лв.) е твърде символично и най-малкото неуважително към клиента.
Коментар
-
ystoyanov написа:отстъпката важи ли за Газ ? може и глупав пъпрос да е :P но някой бензиностанции въобще нямат пропан-бутан !Scilla написа:Колеги, чета тук за някаква мизерна отстъпка от 2 ст. на литър. За пропан-бутан горе-долу става, но за бензин/дизел е повече от символично. За тия пари дори не си струва да вадиш картата от джоба, какво д аговорим за цялата организация по получаването ѝ. Едно зареждане е средно 30 л., а това прави 60 ст. - не стига дори за една минерална вода от бензиностанцията.Една друга верига бензиностанции в партньорство със ЗК предлагат платени карти, с които се дават 6 ст./л. за бензин и дизел и 10% отстъпка за всички застраховки, предлагани от ЗК. Цената на картата се избива з апо-малко от година, а важи 3 години.Не пиша имена, да не си помисли някой, че съм свързан с тях. Моята карта ми я предложи лично застрахователния ми брокер иначе едва ли щях да науча за нея. Ако някой е заинтересуван, ще му дам на ЛС сайта на фирмата, а ако модераторите не възразяват, мога и тук да го напиша. Просто смятам, че 2 ст. на литър (при цена 2,20 лв.) е твърде символично и най-малкото неуважително към клиента."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Scilla, не си прочел внимателно. От известно време отстъпката е 5ст за човека, който зарежда + 2ст служебно, които се превеждат по сметка на Сдружението(на форума).ystoyanov, важи за газ Аз да попитам по-висшестоящите: Правим реорганизация на фирмата, като искам да следя зареждането на няколко коли. От големите вериги издават карти, ако имаш потребление над 1000/2000лв, които не всеки път са възможни, а и голяма част от автопарка е на метан. Възможно ли е да взема 10тина карти за служебните коли и да получа достъп до "историята", ако има опция да се вади справка за отделни карти. Излишно е да казвам, че няма да я разгласям, просто искам да оптимизирам разходите. И по-практичен въпрос: На кое Еко има метан? Не мога да открия на сайта им.
Коментар
-
vital написа:И по-практичен въпрос: На кое Еко има метан? Не мога да открия на сайта им.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
За да няма недоразумения, обнових информацията в ТАЗИ ТЕМА.Действително ако човек прочете първите няколко мнения тук, линкът в началото на темата водеше до цитираната по-горе тема, в която информацията не беше обновена, и там наистина пишеше първоначалното - 2 ст./литър.Повтарям още веднъж, както и колегите преди мен уточниха - отстъпката е ПЕТ стотинки на всеки зареден литър дизел/бензин/газ, и за метан също, но там не знам как се изчислява, заради килограмите, като единственото изискване е картата да се представи на касата преди плащане. Съветвам всички да гледат колко показва колонката, и да плащат едва след като чуят цената с включената отстъпка ( за 20 литра - левче надолу, 40 литра - 2 лева надолу). Понякога касиерите избързват, и пускат касовата бележка без начислената отстъпка. В такъв случай откажете плащането докато не ви начислят отстъпката. Въпросът не е дали ще спестите 1-2 лева, а принципен!Също така понякога се случва да има технически проблем, и да не могат да ви начислят отстъпката. В този случай е добре да запазите касовата си бележка, която съдържа данни за зареждането, и да пишете в тази тема, за да можем да реагираме. Техническият проблем не е ваш проблем, а вие имате право да ползвате отстъпката си!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар