Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето ги данните за април 2010:Общо: 18 040 л.От тях: Бензин и дизел: 8 328 л.Автогаз: 9 694 л.Метан: 18 л.Средно количество гориво на зареждане: 15,6 л.Средна стойност на зареждане: 23,74 лв.Общ брой зареждания: 1 159 бр.Общ брой използвани карти: 339 бр.
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колеги, карти ще се раздават на Национално Тунинг Шоу 2010, в шатрата на ФФБ!
      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
      Трезвен ТУК не пиша!
      Un Italiano Vero

Коментар

Колеги ,някой ако има да ми прати една ,ще дам адреса на лично и ще си поема разходите,ако някой може да ми прати ще съм му много благодарен.

Коментар

.

Колеги, а за София - Красна Поляна, можем ли да измислим една карта, и ако да къде и кога да намина ?На някоя от редовните срещи на форума, виж темата за срещите в София. Най-сигурно - в неделя на срещата в Peoples, или в четвъртък в Дон Вито в Кр. Поляна.ogi28b

Коментар

Колеги има ли още карти? Искам една за Русе, правя по около 1000 км на месец, лятото и повече Ако ми дадете една ще съм много благодарен

Коментар

данни за май?
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Pecho написа:
                Ето ги данните за април 2010:Общо: 18 040 л.От тях: Бензин и дизел: 8 328 л.Автогаз: 9 694 л.Метан: 18 л.Средно количество гориво на зареждане: 15,6 л.Средна стойност на зареждане: 23,74 лв.Общ брой зареждания: 1 159 бр.Общ брой използвани карти: 339 бр.
                А обща стойност на постъпилите суми към форума и отчет за използването им? Къде е?И аз ползвам такава карта, даде ми я приятел от колегите в София. Мога да пусна карта/карти и към служебни бусове, правещи по над 15 000 км месечно. Преференции допълнителни? Може, не може, ако може - какви?

Коментар

Orcinus написа:
                  Pecho написа:
                  А обща стойност на постъпилите суми към форума и отчет за използването им? Къде е?
                  Отчет?На теб ли да бъде представен?
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Orcinus написа:
                    ...
                    Използването на картите за отстъпка става по желание. Определено е преди всичко преференция за ползващия картата и чак след това начин за известно финансиране на Сдружение Фиат Форум България (което стои зад този форум).Каквато и цел да имаш с този въпрос (доколкото ми е известно не си член на сдружението), нека те ориентирам, че отчет за дейността и финансите на сдружението ръководството прави пред членовете в съответствие с устава. Ако проявяваш интерес, подай заявление за членство, плати членския си внос и ще получиш достъп до съответната информация съгласно устава. Впрочем, за обсъждането на подобни теми си има съответните раздели.На другия ти въпрос (за още преференции): доколкото съм запознат, допълнителни (индивидуални) преференции по това партньорство с Еко не са възможни.
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Orcinus - когато задаваш въпрос, понякога задай същия на себе си: ТИ можеш ли да представиш отчет за това колко гориво си заредил, с касови бележки по дати за всяко зареждане? Сигурно можеш, а и вярвам, че няма да ти е проблем да продиктуваш номера на картата си, за да проверя аз лично какво ти си заредил, кога, и къде, че ми е интересно на какво основание искаш отчет за нещо, за което не си дал ЕДНА стотинка. Очаквам номера на картата ти на ЛС.

Коментар

ко стаааа тука ?
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ето ги данните за май 2010:Общо: 22374,1 л.От тях:Бензин и дизел: 10129,3 л.Автогаз: 12167,79 л.Метан: 77,01 кг.
                          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                          Трезвен ТУК не пиша!
                          Un Italiano Vero

Коментар

Колеги, стикерче си имам, ама карта някой ако има да ми прати една ,ще дам адреса на лично и ще си поема разходите. Или кой е отговорника за Пловдив?
                            Браво 1.6 16в 97г. (ZFA18200006050747)

Коментар

Да подсетя, че ако някой иска карта в Кюстендил и околията - да се свърже с мен.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

пратете малко карти в стара загора

Коментар

Working...
                                X