Наемам се с отговорността да раздам всичко каквото пратиш! Защото в Добрич няма нито 1 (1) карта, а зареждаме поне 9 коли (Фиат- не е много но все пак...нещо си е)Емайл (дет му викат) osis@abv.bg кажи бройката и ще я плътя и разпространя!!!Чаках 2 години да ми пратят от фиат форум, но не би...не ми пратиха нищо. Съжалявам само за несериозните обещания от страна на Явор!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maxuel82 написа:Аз мога ли да се сдобия с карта за отстъпка ? И как точно протича цялата процедура ! Иначе живея в Пловдив !До колкото знам от утре Лулойл също пускат карти с отстъпка но аз лично предпочитам ЕКО и ако става няма да взимам лукойлска карта !
Коментар
-
Картите за Стара Загора са в мен.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
За любителите на статистиката данните за общите заредени количества през март 2010:Общо: 12 682 л.От тях:Бензин и дизел: 6 704 л.Автогаз: 5 937 л.Метан: 41 л.Средно количество гориво на зареждане: 14 лСредна стойност на зареждане: 22,7 лв.Общ брой зареждания: 902 бр.Общ брой използвани карти: 255 бр.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:За любителите на статистиката данните за общите заредени количества през март 2010:Общо: 12 682 л.От тях:Бензин и дизел: 6 704 л.Автогаз: 5 937 л.Метан: 41 л.Средно количество гориво на зареждане: 14 лСредна стойност на зареждане: 22,7 лв.Общ брой зареждания: 902 бр.Общ брой използвани карти: 255 бр.
Коментар
-
Здравейте От няколко месеца си имаме фиат пунто 2000 и доста полезни неща прочетох в сайта на фиат форум.Въпросът ми е какви са условията за да получи човек такава карта за отстъпка на бензиностанция Еко и към кого трябва да се обърна. Виждам, че има колега от Добрич, който вече е писал - ilkoD. Ако вече е получил такива карти, нека ми остави бележка.Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар