Последно какъв е резултата в литри от Юли, че нещо го проспах май? Вече сме Септември - още ли няма данни? Живо се интересувам заради своя принос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на ЕКО?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Резултатите ще ги пратя на Илко. Вече има карти. Те ще бъдат раздавани на ИТАЛФЕСТ 2009, а също така и на срещите в София.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Тъй като моята карта беше оставена да седи на касата в Еко и е използвана доста ето една статистика от сбора на събраните касови бележки, които са прекарани с тази карта:От 9ти до 30-ти Юли:345,17 литраОт 1-ви до 31-ви Август:869,43 литраОт 1-ви до 9-ти Септември:479,96 литраТъй като някои касови бележки може да не са били запазени - литрите може да са и повече.Това е статистиката само за Русе, като не се включени литрите от картите на другите колеги по тяхните зареждания.Ако не Юли то поне Август минахме ли заветната цел от 10 000 л за цялата страна?
Коментар
-
Имам една излишна форумска карта за зареждане на гориво с отстъпка от бензиностанции "ЕКО". Ако някой зарежда редовно там и я иска, да ми пише лично съобщение да се разберем. Желателно е да е от Пазарджик или региона или поне да има път към Пазарджик, защото няма да изпращам една карта по куриер.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ilkor написа:Напечатан е нов тираж карти за ЕКО. На Италфест 2009 който желае може да получи.(ще има и стикери на форума)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Слав написа:Искам и аз карта Някой отзивчив колега да каже откъде мога да я взема. :P Приемат се всякакви предложения, които вършат работа
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар