Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в Бургас в никой ли няма карти?ако няма ще взема и като идвам в началото на август ще донеса
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Клоегата a squadra azzurra обеща да се видим довечера на по бира и да раздаде няколко карти.А на теб не ти пречи да звънеш един телефон като дойдеш в Бургас да се видим.Телефона ми го има в темата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...=asc&start=180
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

няма проблем...приличаш ми на един мой съученик от Васил Априлов не съм го виждал от 15 години, да не си ти :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          няма проблем...приличаш ми на един мой съученик от Васил Априлов не съм го виждал от 15 години, да не си ти :D
          :D Не съм.Напомни ми една случка на Слънчев бряг.Един пич ме припозна и като ме запрегръща с думите "Как си Ванко,откога не сме се виждали и тн.." Да не се повтори пак същата случка. :D Пък и знае ли човек,светът е малък.Може да се знаем от друго място.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги ,за Варна някой няма ли повече карти искам 1може и 2 ако има.

Коментар

може ли да помоля за 1 карта ако има свободна разбира се, ако няма здраве да е

Коментар

rosi написа:
                може ли да помоля за 1 карта ако има свободна разбира се, ако няма здраве да е
                Има 2-3 карти в мен. Мога да ти дам карта. Ако си от Люлин или района, можем да се уговорим нещо. Поздрави.
                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                Трезвен ТУК не пиша!
                Un Italiano Vero

Коментар

добре, кажи къде и кога?

Коментар

Довечера след 19 часа в Дон Вито Красна Поляна http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30407

Коментар

ilkor написа:
                      Довечера след 19 часа в Дон Вито Красна Поляна http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=30407
                      Ейй.... това да не се весне колежка - ще се избиете!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

еееееееееее Красна Поляна аз го зачертах този квартал от живота ми, нищо лично към никой но............. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

А Хиподрума ? В неделя около 11-12 часа тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=19960

Коментар

Или някъде по Люлин или района.Пусни едно ЛС колежке.Поздрави.P.S. Кире без спам моля те!
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

аз съм нов но ако искате карти за еко имам много ок
                              мултипла 1.9 jtd

Коментар

хм,и аз да се наредя за 1 карта ако може
                                Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Working...
                                X