Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на ЕКО?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко литра направихме Януари общо заредени с карти на форума?
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ilkor написа:
      Колеги, ето кратка статистика от първият месец в който са ползвани форумните карти за отстъпка при зареждане на горива в ЕКО.Общ брой зареждания : 117 бр.Общо количество заредено гориво: 2125 л.Обща получена отстъпка на място: 42,75 лв.Натрупана отстъпка за форума: 21,25 лв.Градове в които е извършено зареждане:
      • София
      • Варна
      • Велико Търново
      • Пазарджик
      • Пловдив
      • Русе
      • Стара Загора
      • Хасково
      При раздадени близо 800 карти горните числа ми се виждат малки, въпреки че месецът не беше пълен. Моля, ако някой държи в себе си карта но поради някаква причина не смята да я ползва да я преотстъпи на друг колега или да я върне на човекът от който я е получил. Ако има все още желаещи, но не получили карти да пишат в темата.Искам да благодаря на всички ползвали картите и да се надяваме следващият месец да е по силен
      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Статистика по дни:
        Прикачени файлове

Коментар

Възходяща градация виждам в графиката и ми прави впечатление, че датите с пик са приблизително близки до датите на аванс и заплата.
          SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

днес направих сефтето в Бургаската бензиджийница Еко - до горе, газ
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Може ли и аз да се сдобия с такава карта. Писах на Явор ЛС ама нещо не ми отговори...

--------------------

Коментар

Аааа на последната среща в Слатина раздаваха такива карти, който беше - си взе Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Имаш неизвинено!

Коментар

Така се получи, за другата 98 процента съм на линия

--------------------

Коментар

Днес дадох карта и на pazdir и в мен останаха още 8 карти ЕКО за раздаване.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

В мен също има 8 карти за раздаване, като 2 от тях са запазени за колегите venco_67 и antons. т.е. - има 6 излишни карти.

Коментар

А в моя случай аз имам карта за отстъпка,възможно ли е да ми я направят като тези от форума ....за да постъпват парици и тук !?!!? И ако не е възможно,кой ще ми даде една от излишните карти :D
                        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

От почти 100 карти, останах само с 1!Заредете ме с още

Коментар

coolboby написа:
                            От почти 100 карти, останах само с 1!Заредете ме с още
                            къде ги изгуби?
                            Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Днес направих сефтето на една ЕКО бензинджийница в Ахелой...

Коментар

Huku написа:
                                Така се получи, за другата 98 процента съм на линия
                                Пратил съм ти карта.Просто не можах да ти пиша.И на няколко други колеги - също.У мен има още 19 нераздадени карти.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X