. Вие какво мислите за марката и модела? Кажете вашите мнения дано да са ми от полза
Какво мислим няма никакво значиние.Важно е на теб да ти харесва. Мерак с пари се гаси.Пожелавам ти много да си я караш и да се слушате.Иначе салона наистина изглежда много яко.П.П.То си е твоя работа но не можеше ли някое Купе 20V Турбо.
Ами можеше но не намерих такова с платен акциз и малко пари в БГ И все пак ако бях намерил щях да го взема!
ЧЕСТИТО! И наистина давай снимкииии :DП.П. Може да е Порше, но едва ли върви по-вече от Гоуфа?
Имам сведения ,от достоверен източник,че совалката Колумбия е развивала на последна предавка малко по-висока скорост от Голф 2 GTI регистриран в Перник с местен тунинг,но разбира се голфа е по-здрав,както знаете Колумбия изгоря.
ЧЕСТИТО! И наистина давай снимкииии :DП.П. Може да е Порше, но едва ли върви по-вече от Гоуфа?
Имам сведения ,от достоверен източник,че совалката Колумбия е развивала на последна предавка малко по-висока скорост от Голф 2 GTI регистриран в Перник с местен тунинг,но разбира се голфа е по-здрав,както знаете Колумбия изгоря.
Е като е изгоряла кво ми я хвалиш тогава и как ти хрумна да я сравняваш с класиката ГоУф 2???
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар