Честито колега. Не трябва да се съжалява за нищо. Щом си го вземал това ПОРШЕ значи си го искал. Убийствено е. По пътя внимателно с нашите фиатки и ги пази Късмет и много безаварийни километри ти пожелавам.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Честито, колега, колата е много готина, да ти кажа честно я гледах в мобилето, и мисля, че човекът я е доста добре реставрирал..със здраве да си я караш и съм сигурен, че няма да съжеляваш
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Да!!! Колега ЧЕСТИТО!!! Аз знам какъв звук има това животно и тои е просто "НЕМА ТАКЪВ НЕЧОВЕШКИ РЕВ". Снимаи на светло със звук да се радванме и ние на новата ти придобивка и със здрве и без аварии да си я караш и все евтини части да си намираш ако ти потрябват
Честито и от мен! Много безаварийни! Все пак Порше си е Порше. Много е хубаво. Може ли някоя по-подробна снимка на салона. Просто съм любопитен как изглежда
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Честито колата е готина само дето не е италианска но ако те драпне някоя фиатка с 1,6-1,8 мотор да знаеш, че ще е някои форумец 10х със здраве да си я караш и да не се чупи тоя бегач
. Вие какво мислите за марката и модела? Кажете вашите мнения дано да са ми от полза
Какво мислим няма никакво значиние.Важно е на теб да ти харесва. Мерак с пари се гаси.Пожелавам ти много да си я караш и да се слушате.Иначе салона наистина изглежда много яко.П.П.То си е твоя работа но не можеше ли някое Купе 20V Турбо.
Коментар