Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бихте ли отделяли средства за поддържането на форума?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поддържам идеята за подпомагане на форума чрез SMS.
    BRAVA 1,4 12V
    Nissan Navara

Коментар

doofiat написа:
      Тези, които не искат рекламата искат да си плащат месечна такса, за да ползват форума ли? Много ларж тия хора бре :P Евала, хайде изваждайте парите!Що за глупост е като има алтернативни, съвременни начини за набиране на средства, да се събират пари и някой като падар да бие камбаната и да зове: "Дайте пари, иначе форума ще спре!" Ехооооо, я се събудете! Това беше едно време. Животът се променя. Огледайте се и не се дръжте като госпожици, на които са им ползвали червилото!Колеги, форумът се грижи за своите потребители и ви помага. Той за щастие се поддържа от много добри и честни хора, които жертват лично време и усилия за развитието му! Пример: В неделя на срещата са се раздавали карти за намаление от бензиностанции "Еко". Това е поредната услуга за потребителите на форума.Друга така е отстъпката в доста магазини за авточасти с 10%.
      Давай го малко по-спокойно бе човек , кога и каде да ти извадя парите. Ти така се изказваш все едно ти дължа нещо ако е така казвай колко и за какво ти дължа пари , давай банкова сметка и нещата се уреждат само не продължавай в този тон. Или ще изкараш някакви доводи за да ми докажеш че можеш да се държиш така г-н Почетен.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
        ........Ти така се изказваш все едно ти дължа нещо..........
        Мисля, че поста на колегата потвърждава точно обратното...говори за алтернативи, срещу които някой хора писнаха.

Коментар

georgiarg написа:
          Поддържам идеята за подпомагане на форума чрез SMS.
          Във връзка с една от благотворителните кампании проверявах как стои въпросът за набиране на средства чрез СМС-и.Ами пратената сума се дели в следното съотношение:40% за нас60% за посредницитеАз лично не виждам смисъл ...

Коментар

Абе колко от вас дадоха пари за благотворителната кампания на форума, и колко от вас дадоха пари за операциите на децата които се нуждаят, и стоят като важни теми от сума ти време ?! Колко от вас помогнаха на колегата който преди време имаше нужда от помощ и щеше да си продава ФИАТ-а ?!? А сега се биете в гърдите и казвате "АЗ ЩЕ ДАМ ЗА ФОРУМА " Аз не участвам по принцип в благотворителни кампани, и не съм участва в тези на Форума също, но не съм застанал да питам "Защо са тея реклами, махнете ги, ще помагам с пари за форума..." Форума ли ви е по-важен от живота на едно дете ?ОСТАВЕТЕ ФОРУМА ДА СЕ ИЗДЪРЖА ТАКА, КАКТО МОД. ЕКИП НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ - РЕКЛАМИ ИЛИ ДРУГО, А ПАРИТЕ КОИТО МОЖЕТЕ ДА ОТДЕЛИТЕ ЗА ФОРУМА, ГИ ДАЙТЕ В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА И НЕДЕЙТЕ ДА ПРОВОКИРАТЕ КОНФЛИКТИ ЗА ГЛУПОСТИ АКО СЕГА СТОИТЕ ПРЕД МЕН - ОПРЕДЕЛЕНО ЩЯХ ДА ВИ СЕ РАЗВИКАМ.

Коментар

Абсолютно съгласен съм с Оги!Насе, не се пали толкова, ами прочети още веднъж какво съм написал. Събуди се! Предпочиташ да дадеш пари, отколкото да видиш едно полезно платено инфо/реклама, така ли? Ами ларж си тогава, но къде беше като се събираха пари за сървъра? Евала за идеята за смс-ите, ама все пак разбери сдружението не е фондация, а един обикновен форум.П.С. Вижте колко хора са преглеждали темата - над 400, а гласували 52.Направете си изводите колко хора ще дадат пари!Твърдо ЗА рекламните карета съм. За момента те непречат. Всеки от вас е влизал в мобиле.бг. Там излиза един екранен(с големината на екрана Ви) рекламен прозорец, който пречи. Такъв тук няма така, че дотук излишно се раздухват "проблеми".

Коментар

Не разбирам защо тази дискусия, която е повдигната от член на форума, не от ръководството на сдружението, още съществува и с кава цел е повдигната - може би да се изпокараме. При условие, че сдружението вече е отворено за нови членове, а форумът е отворен за всеки, който желае да се регистрира и включи в дискусиите, за какво финансиране на форума говорим? От друга страна, съвсем нормално е всеки, който даде някакви средства, да има и някакви претенции - да вземем да го направим затворен форум с членски внос а?? Аз не бих дала пари за финансирането на форума, предпочитам да ги даря на тези, които повече имат нужда от тях. А ако искам да подпомогна и сдружението и форума - ще стана член Това еЗатова кликайте върху рекламите - ще ви коства само няколко секунди.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ogi28b написа:
                  Абе колко от вас дадоха пари за благотворителната кампания на форума, и колко от вас дадоха пари за операциите на децата които се нуждаят, и стоят като важни теми от сума ти време ?! Колко от вас помогнаха на колегата който преди време имаше нужда от помощ и щеше да си продава ФИАТ-а ?!? А сега се биете в гърдите и казвате "АЗ ЩЕ ДАМ ЗА ФОРУМА " Аз не участвам по принцип в благотворителни кампани, и не съм участва в тези на Форума също, но не съм застанал да питам "Защо са тея реклами, махнете ги, ще помагам с пари за форума..." Форума ли ви е по-важен от живота на едно дете ?ОСТАВЕТЕ ФОРУМА ДА СЕ ИЗДЪРЖА ТАКА, КАКТО МОД. ЕКИП НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ - РЕКЛАМИ ИЛИ ДРУГО, А ПАРИТЕ КОИТО МОЖЕТЕ ДА ОТДЕЛИТЕ ЗА ФОРУМА, ГИ ДАЙТЕ В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА И НЕДЕЙТЕ ДА ПРОВОКИРАТЕ КОНФЛИКТИ ЗА ГЛУПОСТИ АКО СЕГА СТОИТЕ ПРЕД МЕН - ОПРЕДЕЛЕНО ЩЯХ ДА ВИ СЕ РАЗВИКАМ.
                  11708 регистрирани потребители събраха малко под 3 000 лева. Какво да коментираме повече....Сметнете по колко се пада сами...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ele написа:
                    Не разбирам защо тази дискусия, която е повдигната от член на форума, не от ръководството на сдружението, още съществува и с кава цел е повдигната - може би да се изпокараме. При условие, че сдружението вече е отворено за нови членове, а форумът е отворен за всеки, който желае да се регистрира и включи в дискусиите, за какво финансиране на форума говорим? От друга страна, съвсем нормално е всеки, който даде някакви средства, да има и някакви претенции - да вземем да го направим затворен форум с членски внос а?? Аз не бих дала пари за финансирането на форума, предпочитам да ги даря на тези, които повече имат нужда от тях. А ако искам да подпомогна и сдружението и форума - ще стана член Това еЗатова кликайте върху рекламите - ще ви коства само няколко секунди.
                    Колежката ELE е написала всичко, което исках да кажа.Поздравления, колежке!

Коментар

ele написа:
                      Така, колежке, мисля, че всеки един член на форума има правото да дискутира каквото пожелае! Не обиждам никого, нито целя разпалването на конфликти, даже напротив, според мен информацията от тази анкета/дискусия може да е полезна именно на ръководството! Изчел съм всичко за сдружението, написал съм и заявление за членство, не мисля, че правим нещо лошо като обсъждаме алтернативи за подпомагане на хората, които създават и поддържат всичко това. Поздрави
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
                        Така, колежке, мисля, че всеки един член на форума има правото да дискутира каквото пожелае! Не обиждам никого, нито целя разпалването на конфликти, даже напротив, според мен информацията от тази анкета/дискусия може да е полезна именно на ръководството! Изчел съм всичко за сдружението, написал съм и заявление за членство, не мисля, че правим нещо лошо като обсъждаме алтернативи за подпомагане на хората, които създават и поддържат всичко това. Поздрави
                        Глупости! Ние не обсъждаме алтернативи, ние гласуваме кой колко дълбоко ще се бръкне в джоба за месец! Ако някой иска да дари някакви средства, сдружението е юридическо лице - винаги могат да се оформят документи за дарение. Предполагам никой няма да спре хората да дарят пари, ако искат. А това кой колко може да даде на месец с смешно - никой не говори за месечен членски внос.

Коментар

doofiat написа:
                          Абсолютно съгласен съм с Оги!Насе, не се пали толкова, ами прочети още веднъж какво съм написал. Събуди се! Предпочиташ да дадеш пари, отколкото да видиш едно полезно платено инфо/реклама, така ли? Ами ларж си тогава, но къде беше като се събираха пари за сървъра? Евала за идеята за смс-ите, ама все пак разбери сдружението не е фондация, а един обикновен форум.П.С. Вижте колко хора са преглеждали темата - над 400, а гласували 52.Направете си изводите колко хора ще дадат пари!Твърдо ЗА рекламните карета съм. За момента те непречат. Всеки от вас е влизал в мобиле.бг. Там излиза един екранен(с големината на екрана Ви) рекламен прозорец, който пречи. Такъв тук няма така, че дотук излишно се раздухват "проблеми".
                          Колега , от близо година съм във Форума и вярвай ми не съм видял тази тема когато са се събирали пари за сървъра. Сега ще я потърся , може би е преди моята регистрация. Видях колко хора са преглеждали темата и гласуването и ентосиазма ми се изпари за идеата която дадох Тогава ставам член на сдружението ако ме приемете естествено :D Извинявам се на всички ако съм обидил някого лично ще му се извиня със бира на някоя от срещите
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Всеки има право да си каже мнението. Както и да пусне анкета.С останалото съм съгласен с ele.@Atanas71 темата за купуване на сървъра е стара. Тогава аз току що бях станал потребител на форума и бях на тази среща на която се обсъждаше купуването му.Аз не съм дал пари понеже бях на мнение че вместо да се купува желязо е по добре да се купи хостинг. После се реши да зарежем тази машина (след поредното хакване) и преминахме на платен хостинг. Но качеството на по евтиния БГ хостинг се оказа плачевно. Ти не си бил регистриран тогава но когато бяхме на хостинг 2 дена имаше форум после 3 дена нямаше ...Затова и се върнахме на тази машина която работи и до сега. Но напоследък е все по претоварена ...Така че ако искате да помогнете на форума без да се дават пари просто кликайте понякога на рекламния блок под форума и на двата банера над него.Тези които искат по дейно да участват - може да станат членове на сдружението.Според мен това е най честният вариант.

Коментар

баси, двама се съгласяват с мен в една дискусия.... това нивга не е било

Коментар

Даже и аз ще се съглася с ele и Ilkor.
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X