Поддържам идеята за подпомагане на форума чрез SMS.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бихте ли отделяли средства за поддържането на форума?
Collapse
X
-
doofiat написа:Тези, които не искат рекламата искат да си плащат месечна такса, за да ползват форума ли?Много ларж тия хора бре :P Евала, хайде изваждайте парите!Що за глупост е като има алтернативни, съвременни начини за набиране на средства, да се събират пари и някой като падар да бие камбаната и да зове: "Дайте пари, иначе форума ще спре!" Ехооооо, я се събудете! Това беше едно време. Животът се променя. Огледайте се и не се дръжте като госпожици, на които са им ползвали червилото!Колеги, форумът се грижи за своите потребители и ви помага. Той за щастие се поддържа от много добри и честни хора, които жертват лично време и усилия за развитието му! Пример: В неделя на срещата са се раздавали карти за намаление от бензиностанции "Еко". Това е поредната услуга за потребителите на форума.Друга така е отстъпката в доста магазини за авточасти с 10%.
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Явор Митев
Atanas71 написа:........Ти така се изказваш все едно ти дължа нещо..........
Коментар
-
Абе колко от вас дадоха пари за благотворителната кампания на форума, и колко от вас дадоха пари за операциите на децата които се нуждаят, и стоят като важни теми от сума ти време ?! Колко от вас помогнаха на колегата който преди време имаше нужда от помощ и щеше да си продава ФИАТ-а ?!? А сега се биете в гърдите и казвате "АЗ ЩЕ ДАМ ЗА ФОРУМА" Аз не участвам по принцип в благотворителни кампани, и не съм участва в тези на Форума също, но не съм застанал да питам "Защо са тея реклами, махнете ги, ще помагам с пари за форума..." Форума ли ви е по-важен от живота на едно дете ?ОСТАВЕТЕ ФОРУМА ДА СЕ ИЗДЪРЖА ТАКА, КАКТО МОД. ЕКИП НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ - РЕКЛАМИ ИЛИ ДРУГО, А ПАРИТЕ КОИТО МОЖЕТЕ ДА ОТДЕЛИТЕ ЗА ФОРУМА, ГИ ДАЙТЕ В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА
И НЕДЕЙТЕ ДА ПРОВОКИРАТЕ КОНФЛИКТИ ЗА ГЛУПОСТИ
АКО СЕГА СТОИТЕ ПРЕД МЕН - ОПРЕДЕЛЕНО ЩЯХ ДА ВИ СЕ РАЗВИКАМ.
Коментар
-
Абсолютно съгласен съм с Оги!Насе, не се пали толкова, ами прочети още веднъж какво съм написал. Събуди се! Предпочиташ да дадеш пари, отколкото да видиш едно полезно платено инфо/реклама, така ли? Ами ларж си тогава, но къде беше като се събираха пари за сървъра? Евала за идеята за смс-ите, ама все пак разбери сдружението не е фондация, а един обикновен форум.П.С. Вижте колко хора са преглеждали темата - над 400, а гласували 52.Направете си изводите колко хора ще дадат пари!Твърдо ЗА рекламните карета съм. За момента те непречат. Всеки от вас е влизал в мобиле.бг. Там излиза един екранен(с големината на екрана Ви) рекламен прозорец, който пречи. Такъв тук няма така, че дотук излишно се раздухват "проблеми".
Коментар
-
Не разбирам защо тази дискусия, която е повдигната от член на форума, не от ръководството на сдружението, още съществува и с кава цел е повдигната - може би да се изпокараме. При условие, че сдружението вече е отворено за нови членове, а форумът е отворен за всеки, който желае да се регистрира и включи в дискусиите, за какво финансиране на форума говорим? От друга страна, съвсем нормално е всеки, който даде някакви средства, да има и някакви претенции - да вземем да го направим затворен форум с членски внос а?? Аз не бих дала пари за финансирането на форума, предпочитам да ги даря на тези, които повече имат нужда от тях. А ако искам да подпомогна и сдружението и форума - ще стана членТова еЗатова кликайте върху рекламите - ще ви коства само няколко секунди.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ogi28b написа:Абе колко от вас дадоха пари за благотворителната кампания на форума, и колко от вас дадоха пари за операциите на децата които се нуждаят, и стоят като важни теми от сума ти време ?! Колко от вас помогнаха на колегата който преди време имаше нужда от помощ и щеше да си продава ФИАТ-а ?!? А сега се биете в гърдите и казвате "АЗ ЩЕ ДАМ ЗА ФОРУМА" Аз не участвам по принцип в благотворителни кампани, и не съм участва в тези на Форума също, но не съм застанал да питам "Защо са тея реклами, махнете ги, ще помагам с пари за форума..." Форума ли ви е по-важен от живота на едно дете ?ОСТАВЕТЕ ФОРУМА ДА СЕ ИЗДЪРЖА ТАКА, КАКТО МОД. ЕКИП НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ - РЕКЛАМИ ИЛИ ДРУГО, А ПАРИТЕ КОИТО МОЖЕТЕ ДА ОТДЕЛИТЕ ЗА ФОРУМА, ГИ ДАЙТЕ В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА
И НЕДЕЙТЕ ДА ПРОВОКИРАТЕ КОНФЛИКТИ ЗА ГЛУПОСТИ
АКО СЕГА СТОИТЕ ПРЕД МЕН - ОПРЕДЕЛЕНО ЩЯХ ДА ВИ СЕ РАЗВИКАМ.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ele написа:Не разбирам защо тази дискусия, която е повдигната от член на форума, не от ръководството на сдружението, още съществува и с кава цел е повдигната - може би да се изпокараме. При условие, че сдружението вече е отворено за нови членове, а форумът е отворен за всеки, който желае да се регистрира и включи в дискусиите, за какво финансиране на форума говорим? От друга страна, съвсем нормално е всеки, който даде някакви средства, да има и някакви претенции - да вземем да го направим затворен форум с членски внос а?? Аз не бих дала пари за финансирането на форума, предпочитам да ги даря на тези, които повече имат нужда от тях. А ако искам да подпомогна и сдружението и форума - ще стана членТова еЗатова кликайте върху рекламите - ще ви коства само няколко секунди.
Коментар
-
ele написа:Не разбирам защо тази дискусия, която е повдигната от член на форума, не от ръководството на сдружението, още съществува и с кава цел е повдигната - може би да се изпокараме. При условие, че сдружението вече е отворено за нови членове, а форумът е отворен за всеки, който желае да се регистрира и включи в дискусиите, за какво финансиране на форума говорим? От друга страна, съвсем нормално е всеки, който даде някакви средства, да има и някакви претенции - да вземем да го направим затворен форум с членски внос а?? Аз не бих дала пари за финансирането на форума, предпочитам да ги даря на тези, които повече имат нужда от тях. А ако искам да подпомогна и сдружението и форума - ще стана членТова еЗатова кликайте върху рекламите - ще ви коства само няколко секунди.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Така, колежке, мисля, че всеки един член на форума има правото да дискутира каквото пожелае! Не обиждам никого, нито целя разпалването на конфликти, даже напротив, според мен информацията от тази анкета/дискусия може да е полезна именно на ръководството! Изчел съм всичко за сдружението, написал съм и заявление за членство, не мисля, че правим нещо лошо като обсъждаме алтернативи за подпомагане на хората, които създават и поддържат всичко това. ПоздравиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
doofiat написа:Абсолютно съгласен съм с Оги!Насе, не се пали толкова, ами прочети още веднъж какво съм написал. Събуди се! Предпочиташ да дадеш пари, отколкото да видиш едно полезно платено инфо/реклама, така ли? Ами ларж си тогава, но къде беше като се събираха пари за сървъра? Евала за идеята за смс-ите, ама все пак разбери сдружението не е фондация, а един обикновен форум.П.С. Вижте колко хора са преглеждали темата - над 400, а гласували 52.Направете си изводите колко хора ще дадат пари!Твърдо ЗА рекламните карета съм. За момента те непречат. Всеки от вас е влизал в мобиле.бг. Там излиза един екранен(с големината на екрана Ви) рекламен прозорец, който пречи. Такъв тук няма така, че дотук излишно се раздухват "проблеми".Тогава ставам член на сдружението ако ме приемете естествено :D Извинявам се на всички ако съм обидил някого лично ще му се извиня със бира на някоя от срещите
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Всеки има право да си каже мнението. Както и да пусне анкета.С останалото съм съгласен с ele.@Atanas71 темата за купуване на сървъра е стара. Тогава аз току що бях станал потребител на форума и бях на тази среща на която се обсъждаше купуването му.Аз не съм дал пари понеже бях на мнение че вместо да се купува желязо е по добре да се купи хостинг. После се реши да зарежем тази машина (след поредното хакване) и преминахме на платен хостинг. Но качеството на по евтиния БГ хостинг се оказа плачевно. Ти не си бил регистриран тогава но когато бяхме на хостинг 2 дена имаше форум после 3 дена нямаше ...Затова и се върнахме на тази машина която работи и до сега. Но напоследък е все по претоварена ...Така че ако искате да помогнете на форума без да се дават пари просто кликайте понякога на рекламния блок под форума и на двата банера над него.Тези които искат по дейно да участват - може да станат членове на сдружението.Според мен това е най честният вариант.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар