Зависи в какъв тип заведение съм... най - често вкарвам уиски, но ако съм в кръчма/ресторант жуля ракия, вкъщи също. Лятото налитам и на мастика и по - малко бира.Все пак избрах "уиски", защото най - много консумирам от него, предпочитам американско Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Нищо не връщам. Поне в първите няколко часа от началото на "пийването" Обаче не мога да заменя качествения бърбън с никакво друго питие. Гласувах "уиски". Иначе зимата най-предпочитам червено качествено винце с някакво сериозно мезенце - суджуче, филенце някакво... Уф, потекоха ми лигите вече
Ми то като гледам отговоите май е по-добре анкетата да бъде "Какво не пиете". Аз от тия изброените не пия "друго", но и това не е много сигурно... Все пак ирланско или бърбън, така че- "whiskey"
Напоследък джин с тоник ,но иначе може уиски или бира!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
По принцип най-много уважавам домашната ракия. Следват бира, червено вино, водка. Но съм ограничил алкохола до минимум и може да се каже, че пиша по спомени . Единственото, което пия сега, са 2 пръста червено вино и то през ден. Събота и неделя си позволявам по 50-ина грама ракия.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
E па аз си пиивам сичко така ама биричката и винцето влизат най-арно,ако пък съ придружени с хубава музика и домашно напрайни пръжоли - ЕВАЛА БАТКА !!!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар