Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво си пийва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бира и вино най-често Ама и водка си пийвам...абе добро прасе съм си
    Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
    Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
    FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
    Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

Зависи в какъв тип заведение съм... най - често вкарвам уиски, но ако съм в кръчма/ресторант жуля ракия, вкъщи също. Лятото налитам и на мастика и по - малко бира.Все пак избрах "уиски", защото най - много консумирам от него, предпочитам американско Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

trace написа:
        А къде ми е мастиката
        ...и ментатаааааааааа
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Аз съм си направил едно червено винце и си го пийвам него...
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Нищо не връщам. Поне в първите няколко часа от началото на "пийването" Обаче не мога да заменя качествения бърбън с никакво друго питие. Гласувах "уиски". Иначе зимата най-предпочитам червено качествено винце с някакво сериозно мезенце - суджуче, филенце някакво... Уф, потекоха ми лигите вече

Коментар

Ми то като гледам отговоите май е по-добре анкетата да бъде "Какво не пиете". Аз от тия изброените не пия "друго", но и това не е много сигурно... Все пак ирланско или бърбън, така че- "whiskey"
              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Ракийка с прясна салатка,мастичка с таратор или тиквички и биричка със скаричка.
                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Напоследък джин с тоник ,но иначе може уиски или бира!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

По принцип най-много уважавам домашната ракия. Следват бира, червено вино, водка. Но съм ограничил алкохола до минимум и може да се каже, че пиша по спомени . Единственото, което пия сега, са 2 пръста червено вино и то през ден. Събота и неделя си позволявам по 50-ина грама ракия.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

bicho1976 написа:
                      Ракийка с прясна салатка,мастичка с таратор или тиквички и биричка със скаричка.
                      Ми и аз така.Ако има и някоя кака за след това
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                        bicho1976 написа:
                        Ми и аз така.Ако има и някоя кака за след това
                        Кака неми трябва щот мойта кака ,ако имаш път към Разград се отбий за по едно.
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

E па аз си пиивам сичко така ама биричката и винцето влизат най-арно,ако пък съ придружени с хубава музика и домашно напрайни пръжоли - ЕВАЛА БАТКА !!!
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тая тема има потенциал, но едва ли ще измести "таковането" от челната позиция А кво пия в момента се вижда на аватара ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_42

Коментар

Липсва верният отговор....ВСИЧКО :D
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                                Липсва верният отговор....ВСИЧКО :D
                                Да добавя отговор "Не мога да преценя в момента. Утре ще преброя амбалажа." ?

Коментар

Working...
                                X