Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой какво си пийва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като се върна от работа глътка Jack Daniel’s на фотьойла с цигарка.Преди вечеря - глътка ракийка, със домашна трушийка.На вечеря - хубаво домашно винце,със добре приготвено/нарязано месце. П.П.: Един живот живеем.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ами аз си пийвам главно уиски и ракия , все пак винпрома е до нас!
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Всяка вечер без изключение /само когато съм на лекарства/ по 100-120 гр. домашна ракия, а по време на вечеря в зависимост от сезона - бира или червено вино. И така от близо 20 год. И съпругата ми помага но с по-малки дози. Аз я научих - не че се хваля...Но това е най-хубавата част от денонощието, особено след един напрегнат ден.Сега чакам освирквания!
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Само адмирации колега!

Коментар

Бира.....основноНа празник - малко виски и БираЛято - бира, Зима- бира....в останолото време....пак Бира Както каза един мъдрец навремето - "Бирата е слънчевото дете на човешкият интелект"
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

venco67 написа:
              Всяка вечер без изключение /само когато съм на лекарства/ по 100-120 гр. домашна ракия, а по време на вечеря в зависимост от сезона - бира или червено вино. И така от близо 20 год. И съпругата ми помага но с по-малки дози. Аз я научих - не че се хваля...Но това е най-хубавата част от денонощието, особено след един напрегнат ден.Сега чакам освирквания!
              ilkoD написа:
              Само адмирации колега!
              Мбряяя, и ний сме така у нас...Даже със зета се бъзикаме ( защото сестра ми не пие ракия ), че жена ми ми изпива ракията - с него пием еднакво а моята все първа свършва, а защото я варим партия я делим по равно....
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

...може да ти е спукана чашата

Коментар

Immortal написа:
                  ...може да ти е спукана чашата
                  Ти па и ти - сакън!Сменям чашата веднага - за всеки случай!
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Тази вечер ще си сипем ли по нещо или не
                    ----------------------------------------------------------------------------
                    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

най си обичам уискинцето, че колкото и да си льочкам на следващия ден ми е добре от водка, ром, ама мноОоОоОго се наказвам пп ракийката ми е втори избор, ама по дискотеките няма, а мн мразя да мешам, от няколко лоши спомена, си го махнах този навик
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

nikki_sixx написа:
                        Кой съм аз - бай ТанасЯм желязо, пия газ!
                        Пия бира, пия газ, 5 пари не давам аз Май анкетата трябваше да е "Какво не пиете?". Аз не пия нафта и вода от пералнята.
                        ntodorov написа:
                        Е-еее - човек не знае от какво ще напълнее... Всичко в умерени количества е полезно, защото в крайна сметка едни си отиват от този свят болни, а други - здрави
                        Точно така! И аз съм на мнение, че в малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
                        Stefanaki написа:
                        Като се върна от работа глътка Jack Daniel’s на фотьойла с цигарка.Преди вечеря - глътка ракийка, със домашна трушийка.На вечеря - хубаво домашно винце,със добре приготвено/нарязано месце. П.П.: Един живот живеем.
                        Само дето при мен "като се върна от работа" съвпада с "преди вечеря" и съм без цигарката.
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Зимата всичко давам за едно мавруд и каберне, а лятото ризлинг. Но рядко ми се удава...

Коментар

То и тука май трябва да разделя нещата на "добременен" и "следбременен" период... Преди първия период си пийвах кажи-речи всичко-само с ракията и уискито нещо не можахме да се разберем.След втория период обаче,подобно на цигарите,нещо стана и с алкохола (твърдия).Сега пийвам само бира,червено и бяло вино.Лятото-от време на време,като ме "прещрака сачмата",джасвам по 2-3 питиета джин с мента 50/50,няма такъв кеф!Ако може и да е някъде до басейнче...
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

ми то и аз пия всичко от горе изброеното ,но най-вече ракийка
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

в момента EFES PİLSEN ...иначе домашно и уиски...за предпочитане...
                                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Working...
                                X