Като се върна от работа глътка Jack Daniel’s на фотьойла с цигарка.Преди вечеря - глътка ракийка, със домашна трушийка.На вечеря - хубаво домашно винце,със добре приготвено/нарязано месце. П.П.: Един живот живеем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво си пийва
Collapse
X
-
Всяка вечер без изключение /само когато съм на лекарства/ по 100-120 гр. домашна ракия, а по време на вечеря в зависимост от сезона - бира или червено вино. И така от близо 20 год. И съпругата ми помага но с по-малки дози. Аз я научих - не че се хваля...Но това е най-хубавата част от денонощието, особено след един напрегнат ден.Сега чакам освирквания!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Всяка вечер без изключение /само когато съм на лекарства/ по 100-120 гр. домашна ракия, а по време на вечеря в зависимост от сезона - бира или червено вино. И така от близо 20 год. И съпругата ми помага но с по-малки дози. Аз я научих - не че се хваля...Но това е най-хубавата част от денонощието, особено след един напрегнат ден.Сега чакам освирквания!ilkoD написа:Само адмирации колега!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
най си обичам уискинцето, че колкото и да си льочкам на следващия ден ми е добре от водка, ром, ама мноОоОоОго се наказвам пп ракийката ми е втори избор, ама по дискотеките няма, а мн мразя да мешам, от няколко лоши спомена, си го махнах този навикA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Кой съм аз - бай ТанасЯм желязо, пия газ!ntodorov написа:Е-еее - човек не знае от какво ще напълнее... Всичко в умерени количества е полезно, защото в крайна сметка едни си отиват от този свят болни, а други - здравиStefanaki написа:Като се върна от работа глътка Jack Daniel’s на фотьойла с цигарка.Преди вечеря - глътка ракийка, със домашна трушийка.На вечеря - хубаво домашно винце,със добре приготвено/нарязано месце. П.П.: Един живот живеем.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
То и тука май трябва да разделя нещата на "добременен" и "следбременен" период... Преди първия период си пийвах кажи-речи всичко-само с ракията и уискито нещо не можахме да се разберем.След втория период обаче,подобно на цигарите,нещо стана и с алкохола (твърдия).Сега пийвам само бира,червено и бяло вино.Лятото-от време на време,като ме "прещрака сачмата",джасвам по 2-3 питиета джин с мента 50/50,няма такъв кеф!Ако може и да е някъде до басейнче..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
в момента EFES PİLSEN ...иначе домашно и уиски...за предпочитане...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар