Кой съм аз - бай ТанасЯм желязо, пия газ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой какво си пийва
Collapse
X
-
Ето колеги,дойде време и аз да си сипя една хубава домашна смокиньова ракойка(от на татко,прави я екстра) с кисели краставички и да се поровя пред компа.Наздраве.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
НЕ пия само нафта и бензин ,че не им знам мезетата .Иначе водка ,ракия и уиски с подходящи мезета си цоцкам всяка вечер,за дезинфекзия така да се кажеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Преди време започнах да пия известно количество лексрствени средства, така че пия само сок, ама нещо откакто се блъснах и си стоях у нас реших, че да удавиш мъката е малко или мнго - полезно. Така, че прекарвайки поредия си ден в гипс и болки побарвах на батко вечно заредения мокър бар с уискинце...ох, на кака.. :D По едно време толкова ми хареса апетитното подпийване, че като уискинцето свърши мислех да отворя един, два парфюма и да ги ложа на език, ама се стърпях Иначе - никакъв алкохол! (Освен в случаите в които се блъскам, осъкатявам се и после ми крадат джантите). Като цяло мнението ми за алкохола е що годе като това за цигарите - абсолютно ненужно и изкуствено създадено средство, за предизвикване на някакъв вид нереално удоволствие на психическа основа (главно), което в последствие се превръща в зависимост, от която не можем се отърва.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Като цяло мнението ми за алкохола - от хубавият бърбън (бръмбър) по-хубаво няма!!! Иначе членувам в Пловдивския клуб "Цироза" защото се готвя за световното по "JimBeam" а и бира цоцкам...MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Като цяло мнението ми за алкохола е що годе като това за цигарите - абсолютно ненужно и изкуствено създадено средство, за предизвикване на някакъв вид нереално удоволствие на психическа основа (главно), което в последствие се превръща в зависимост, от която не можем се отърва.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Зима - бяло вино ( с тежки мезета ), черно или червено вино ( с леки мезета ), ракия, тъмна бираПролет - само ракия ( заради зелената салата)Лято - ракия, студено бяло вино, по-малко бираЕсен - ракия ( с домашни плодове ) - ако не сте опитвали - опитайте страшно мезе са плодовете.Степенувал съм питиетата си според приоритетите с мезетатаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
snake написа:SokOtPraskova написа:Като цяло мнението ми за алкохола е що годе като това за цигарите - абсолютно ненужно и изкуствено създадено средство, за предизвикване на някакъв вид нереално удоволствие на психическа основа (главно), което в последствие се превръща в зависимост, от която не можем се отърва.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Би трябвало да има и други отговори. Примерно аз зимата обичам ракийка малко и малко червено винце (естественно домашно производство е всичко). Лятото пия бира и мента със сода. Уиски от време на време."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Явор Митев
Ракиика...Преди жена ми да роди и съответно да "закърмее", редовно си сипвахме по 50гр. ракиика преди вечерята. Малко трушиика или каквото там....всяка вечер, редовно. От както започна да кърми, прекратихме "битовият си алкохолизъм", за да не почне Еличка да се подсмихва неадекватно.По принцип не съм почитател на алкохола. И до сега, даже и тук, има хора, които ме подиграват с "Явор Фантата"...Иначе много обичам да седна с приятели на маса, салатките, ракииката....но максимум до 100гр. Точно някъде там ми става весело и приятно...лееееко замотан. А в студените планински вечери на някоя хижа, умирам за греяна ракиика или ром....но в планината е друго, там е "друга ракия"...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар