Май не правиш разлика между Онлайн и Лайнинтерактив Юпиеси?...
Всъщност - наистина не... Може ли с 2-3 думи да обясниш, че са потърсих инфо, ма нещо не ми става ясно...едит: хмн... намерих нещо http://forums.megalan.bg/index.php?s...&mode=threaded и са зацепих за какво говориш. Но наистина, за целта само от предпазване от проблемно мрежово захранване line-interactive върши чудничка работа а и както казах, един 2000ВА УПС има достатъчно сила да издържи 2 компа, мониторите (ЛЦД) и един Линксис за повече от 15 минути при работа, доказал съм го лично в старата работа с еди такъв Мустек. Така че би ми свършил и перфектна работа за няколкото минути да загася работната станция, двата стари кошника отата, както и за по-нежната техника която е включена замалко от време на време - уредба, телевизор, зарядни и такива разни... Незнам, поне така си мисля аз. А за времето, когато в нас няма никой на него ще остават само суича, рутера и сървъра, които са без моитори, така че време - бол....
Онлайн - двойно конвертиране - от каквото идва от ел.мрежата в постоянен ток и после пак в променлив 220 волта. Типично имат и една камара филтри.И двата типа обират пикове от токови удари! Но като си във вилна зона е много вероятно да имаш 180 волта на входа например! А ако си до трафа да имаш 240 например!
Тук при нас е по същия начин, ама мааалко по-зле! Уж сме егати елитния квартал - нов красив блок в който засега живеем само ние. Само дето като дойде оня от горния етаж да полага гипсокартони и пусне винтоверта и бягай д пускаш шалтера на тока... купих си нов компютър - изгоря, хладиълника - изгоря...интернета спира моментално след спирането на тока... и аз съм принудена цял ден само да си пускам телевизора, защото иначе гасне тока! Побърква ме!
Тва само за твоя блок се отнся сигурно.Моите познати не са имали проблеми там.
Коментар