Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ей, до бяс ме докараха с тоя ток!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тurbodieselcomby написа:
    Май не правиш разлика между Онлайн и Лайнинтерактив Юпиеси?...
    Всъщност - наистина не... Може ли с 2-3 думи да обясниш, че са потърсих инфо, ма нещо не ми става ясно...едит: хмн... намерих нещо http://forums.megalan.bg/index.php?s...&mode=threaded и са зацепих за какво говориш. Но наистина, за целта само от предпазване от проблемно мрежово захранване line-interactive върши чудничка работа а и както казах, един 2000ВА УПС има достатъчно сила да издържи 2 компа, мониторите (ЛЦД) и един Линксис за повече от 15 минути при работа, доказал съм го лично в старата работа с еди такъв Мустек. Така че би ми свършил и перфектна работа за няколкото минути да загася работната станция, двата стари кошника отата, както и за по-нежната техника която е включена замалко от време на време - уредба, телевизор, зарядни и такива разни... Незнам, поне така си мисля аз. А за времето, когато в нас няма никой на него ще остават само суича, рутера и сървъра, които са без моитори, така че време - бол....

Коментар

Онлайн - двойно конвертиране - от каквото идва от ел.мрежата в постоянен ток и после пак в променлив 220 волта. Типично имат и една камара филтри.И двата типа обират пикове от токови удари! Но като си във вилна зона е много вероятно да имаш 180 волта на входа например! А ако си до трафа да имаш 240 например!
      F31 BMW 320d

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Тук при нас е по същия начин, ама мааалко по-зле! Уж сме егати елитния квартал - нов красив блок в който засега живеем само ние. Само дето като дойде оня от горния етаж да полага гипсокартони и пусне винтоверта и бягай д пускаш шалтера на тока... купих си нов компютър - изгоря, хладиълника - изгоря...интернета спира моментално след спирането на тока... и аз съм принудена цял ден само да си пускам телевизора, защото иначе гасне тока! Побърква ме!
        Тва само за твоя блок се отнся сигурно.Моите познати не са имали проблеми там.

Коментар

Working...
        X