Здравейте,харесал съм си един телефон от глобул и моля ако някой ще подписва нов или ще подновява договора си но не иска да си купи и телефон,нека ми пише едно л.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся колега от Варна който ще си подновява договор в Глобул
Collapse
X
-
Re: Търся колега от Варна който ще си подновява договор в Гл
biker_81 написа:Здравейте,харесал съм си един телефон от глобул и моля ако някой ще подписва нов или ще подновява договора си но не иска да си купи и телефон,нека ми пише едно л.с.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Абе пациент съм им на тея гърци, но стигна ли за подновяване - няма да е при тях. Мтел или навитател. Кажи какъв е телефона - може да ти го уредя на подобна цена.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Търся колега от Варна който ще си подновява договор в Гл
biker_81 написа:Здравейте,харесал съм си един телефон от глобул и моля ако някой ще подписва нов или ще подновява договора си но не иска да си купи и телефон,нека ми пише едно л.с.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
бате, не е точно така Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 с колегата доста се посмяхме на отговора ти оги.пуснал съм му лч на байкър, за да знае как става...karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Жалко колега че си чак от Варна,иначе можеше да измислим нещо за някой телефон.Ти какъв по-точно си си харесал?Да ти кажа колко е при нас с карта----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
На теб какъв телефон ти трябва?karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар