dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАСКО къде??
Collapse
X
-
Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
-
SokOtPraskova написа:... А и друго... не дейте се прави да я застраховате на малка сума, за да Ви е по-ниска цената, ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В Generali като имаш щета на паркинг я пишат, че си виновен 100 %. И затова тая година застрахователната премия ми е 3 пъти по голяма, защото ме броят че все едно аз съм предизвикал произшествия и съм рисков клиент.Иначе за Мареята от подписа ’99 година SX версия миналата година беше оценена на 6000 тая година казаха 5500 - това в генерали.Иначе като чета мненията, най много доволни колеги има в Армеец и Булстрад. За ДЗИ само негативни мнения.А Интересно ми е за Интерамерикан някой знае ли нещо???`99 FIAT Marea Weekend 100TD
Коментар
-
snake написа:SokOtPraskova написа:... А и друго... не дейте се прави да я застраховате на малка сума, за да Ви е по-ниска цената, ...Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Atanas71 написа:miro2177 написа:Aрмееец или Дженерали!!!!!!!!Булстрад не категорично!Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
bicho1976 написа:snake написа:SokOtPraskova написа:... А и друго... не дейте се прави да я застраховате на малка сума, за да Ви е по-ниска цената, ...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
bicho1976 написа:snake написа:SokOtPraskova написа:... А и друго... не дейте се прави да я застраховате на малка сума, за да Ви е по-ниска цената, ...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:bicho1976 написа:snake написа:SokOtPraskova написа:... А и друго... не дейте се прави да я застраховате на малка сума, за да Ви е по-ниска цената, ...Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Колеги, да не пускам нова тема, ще се оплача от Дженерали тук. 5 години ги наливам с пари за Каско и Гражданска отговорност, и досега са ми платили едва 80 лева преди 2 години. От гржданската само печелят, защото не съм предизвиквал ПТП. Скоро си счупих бронята, т.е. някой я беше счупил на паркинг. Имало клауза в договора, че при щета на паркинг, 10%, но не по-малко от 100 лева си ги поемам аз. Ебати "пълното" автокаско. Т.е. ако някой всеки ден ми чупи бронята, или ми огъва калника, те няма да ми дадат и стотинка, както в случая, защото са преценили, че лепене на бронята + боядисване в София струва под 100 лева. А само лепенето ми беше 70 лева. Мизерници. Колко удобна клауза, особено за София. Така, че имайте го предвид.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
За колегите, които бяха писали за Уника и някъква друга ЗК , които прекрътяват каското: да така е ,НО го прекратяват само ако всичките щети са ти на паркинг. Ако имаш и 10 щети с портокол от полиция няма проблеми. Ама Уника се опитват да работят с коли до 5г. възраст и нас не ни броят много много. Аз бях при тях първата година и бях доволен, ама след това ми казаха , че понеже колата ми ставала 10 годишна, вноската се удвоявала и съответно се махнах от тях. А сега 2г. съм в ДЗИ и да ви кажа нямам проблеми. Още една кола имам там застрахована и за нея нямам оплакване. За едната ми се изплаща по фактура, а за другата по експертна оценка и е доволно.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Да кажа за Дженерали аз бях при тях 4 години,първите 2 докато бяха още Орел съм ходил за дреболийки и ми плащаха доста добре,но от както станаха Дженерали дръпнаха рязко назад,последната година като бях зстрахован при тях имах малко по сериозна щета и ми платиха около 30% от реалните,така че тях не ги препоръчвам на никой,иначе имам много добри наблюдения от ДЗИ и Интерамерикан имам мои приятели които са към тях и до сега не са се оплаквали при обещетение на щета,да кажа също така Алианц са най големия ташак,надявам се съм помогнал при избора за КАСКО, сигорно има и други добри компании просто от споменатите съм имал преки наблюденияPeugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар