Колеги помогнете ми да се ориентирам в голямоо разнообразие на застраховки каско предлагани у нас! Миналата година бях в Generali. Имах две остъргвания на калника и бронята на паркинг и ми изплатиха доволно, затова бях доволен че са ми изплатили даже отгоре на парите които дадох за застраховка, но тая година като отидох да я подновявам и ми казоха 800 кинта при 320 за миналата година?!. Така че, трабва да сменям застрохователя. Колебая се между ДЗИ и Interamerican. Кажете какво ще ме посъветвате?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАСКО къде??
Collapse
X
-
Булстрад Бонус-каско 230лв. без щета кражба.Аз съм с такова каско и съм доволен от изплащането на щети миналата година за предно стъкло плюс една джанта и две гуми 680лв. , като за гумите ми искаха фактурата за покупка. Гумите ми ги изплатиха на 90% но пак покриха всичко и ми останаха :D Аз го правя на вноски 4 х 45лв. = 180лв. като останалите 50лв. до 230лв. са бонуса който плащаш само в случай на използване на каското. Ако нямаш застрахователно събитие през годината плащаш само тези 180лв. Според мен в момента това е най-добро на пазараФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
miro2177 написа:Aрмееец или Дженерали!!!!!!!!Булстрад не категорично!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: КАСКО къде??
Fullscreen написа:Колеги помогнете ми да се ориентирам в голямоо разнообразие на застраховки каско предлагани у нас! Миналата година бях в Generali. Имах две остъргвания на калника и бронята на паркинг и ми изплатиха доволно, затова бях доволен че са ми изплатили даже отгоре на парите които дадох за застраховка, но тая година като отидох да я подновявам и ми казоха 800 кинта при 320 за миналата година?!. Така че, трабва да сменям застрохователя. Колебая се между ДЗИ и Interamerican. Кажете какво ще ме посъветвате?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Re: КАСКО къде??
Fullscreen написа:...но тая година като отидох да я подновявам и ми казоха 800 кинта при 320 за миналата година?!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Горещо препоръчвам "Армеец"! Батко ми имаше минимум 7 щети на Бравото си и му платиха за амортисьор, защото бил влезнал в дупка. Сега чакам да ми преведат парите за моята тотал щета кола. А и друго... не дейте се прави да я застраховате на малка сума, за да Ви е по-ниска цената, защото стават разни неща, като с мен например... и сега съм благодарна, че я застраховах на по-висока сума... Преди имах каско в "Дженерали" - еми дадоха ми много малко пари за щетите които имах, но пък доста бързо реагираха...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Dikata_BG написа:Ако питаш мен уника или виктория и двете си плащат доволно а и минава номера за паркинг щета.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар