Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАСКО къде??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КАСКО къде??

Колеги помогнете ми да се ориентирам в голямоо разнообразие на застраховки каско предлагани у нас! Миналата година бях в Generali. Имах две остъргвания на калника и бронята на паркинг и ми изплатиха доволно, затова бях доволен че са ми изплатили даже отгоре на парите които дадох за застраховка, но тая година като отидох да я подновявам и ми казоха 800 кинта при 320 за миналата година?!. Така че, трабва да сменям застрохователя. Колебая се между ДЗИ и Interamerican. Кажете какво ще ме посъветвате?
    `99 FIAT Marea Weekend 100TD

Препоръчвам Армеец - след птп, дойдоха, бзеха колата, оправиха(в сервиза на вносителя) я и срещу два-три подписа ни я върнаха.

Коментар

аз препоръчвам или Булстрад или Дженерали
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Виктория....моето каско е там за 2ра година и сам доволен...повече от ДЗИ..
        Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

Аз не препоръчвам Булстрад за фар на бравото ми платиха само 70лв. и ги чаках 2 седмици.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Булстрад Бонус-каско 230лв. без щета кражба.Аз съм с такова каско и съм доволен от изплащането на щети миналата година за предно стъкло плюс една джанта и две гуми 680лв. , като за гумите ми искаха фактурата за покупка. Гумите ми ги изплатиха на 90% но пак покриха всичко и ми останаха :D Аз го правя на вноски 4 х 45лв. = 180лв. като останалите 50лв. до 230лв. са бонуса който плащаш само в случай на използване на каското. Ако нямаш застрахователно събитие през годината плащаш само тези 180лв. Според мен в момента това е най-добро на пазара
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Aрмееец или Дженерали!!!!!!!!Булстрад не категорично!
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                Aрмееец или Дженерали!!!!!!!!Булстрад не категорично!
                Колега аз като съм доволен от Булстрад какво да пиша Категорично Булстрад Смешно звучи , нали. Колегата иска да му препоръчаме застрахователна компания , а не да коментираме това да , това не
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Re: КАСКО къде??

За каква кола става въпрос? Коя година е произведена?

Коментар

Fullscreen написа:
                    Колеги помогнете ми да се ориентирам в голямоо разнообразие на застраховки каско предлагани у нас! Миналата година бях в Generali. Имах две остъргвания на калника и бронята на паркинг и ми изплатиха доволно, затова бях доволен че са ми изплатили даже отгоре на парите които дадох за застраховка, но тая година като отидох да я подновявам и ми казоха 800 кинта при 320 за миналата година?!. Така че, трабва да сменям застрохователя. Колебая се между ДЗИ и Interamerican. Кажете какво ще ме посъветвате?
                    ДЗИ - стой далеч от тях.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аз пък втора година съм в ЛевИнс и съм доволен.
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Fullscreen написа:
                        ...но тая година като отидох да я подновявам и ми казоха 800 кинта при 320 за миналата година?!
                        Това ми се струва невъзможно - една и съща кола, една и съща компания, оценка по Шваке, по принцип сумата лекичко трябва да намалява през годините, а не да се увеличи почти 3 пъти.Аз застраховам няколко години в "Български имоти". Горе-долу съм доволен. Изплащат много бързо - 2-3 дни, но не съвсем достатъчно като сума, за да ми покриват щетите, може би 80 % ми ги покриват. А миналата година ме учудиха и ядосаха: за еднаква щета по лява врата, като дори втория път вратата беше постадала по-лошо, включително и счупена дръжка, първия път ми изплатиха 230 лв., а втория към 140 лв. Даже бях решил да ги сменям, но накрая по инерция пак съм при тях. За 300 лв., изплатени еднократно в брой, колата ми сега е застрахована за 5700 лв. Застраховката покрива всички рискове: кражба, градушка и т.н. Единствено не важи за земетресение.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Горещо препоръчвам "Армеец"! Батко ми имаше минимум 7 щети на Бравото си и му платиха за амортисьор, защото бил влезнал в дупка. Сега чакам да ми преведат парите за моята тотал щета кола. А и друго... не дейте се прави да я застраховате на малка сума, за да Ви е по-ниска цената, защото стават разни неща, като с мен например... и сега съм благодарна, че я застраховах на по-висока сума... Преди имах каско в "Дженерали" - еми дадоха ми много малко пари за щетите които имах, но пък доста бързо реагираха...
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ако питаш мен уника или виктория и двете си плащат доволно а и минава номера за паркинг щета.
                            Subaru B9 tribeca 3.0
                            Peugeot 307 04
                            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                              Ако питаш мен уника или виктория и двете си плащат доволно а и минава номера за паркинг щета.
                              Колега,явно не си се сблъсквал с УНика.Уника прекратяват застраховка по каско,когато надхвърлиш някаква сума(да кажем 2 пъти над застрахователната премия)Не съм сигурен дали е точно 2 пъти или е застрахователната премия.Факт е,че прекратяват застраховката и ставаш нежелан клиент!Че аз от къде мога да знам дали няма да ме ударят 5 пъти за една година?Ами ако ми е къръшка годината?Бягай от тези мушенници.Най-добре се застраховай в компания където имаш приятел и този приятел може да ти съдейства при описването на щета след това.
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X