Да - ls 1 e много прав. Моята работа е на 2 км. от нас и, когато е приятно времето предпочитам пеш да вървя. Чувствам се по-добре и по-жизнен през деня. Естеството на работата ми е такова, че физически не се умарям , но психически доста. Много често познати и колеги са ме питали: "Защо пеш, колите ли ти се развалиха" и пр. въпроси. В много от случаите съм неразбран ( не, че искам ), но осъзнах, че за мнозина е въпрос на престиж да ходят с колите си и до тоалетните ако ситуацията позволява... Наистина сме промити и приемаме пошлото за по- правилно и по-удачно. Именно желанието на някои всичко да е до гъз.. поражда спорове за паркоместа, а от там и до физически мутации на телесни или предметни обекти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да паркирам ? На кой е мястото ?
Collapse
X
-
Преди време ми се наложи да се правя на какъвто не съм.Имах Джип Чероки с теглич. Паркирал съм на Централни Хали (точно до кафето което правят там лятно време) с лице към Пиротска. Пазарувах нещо на бързо и бързам да си тръгвам (там до 30 минути не плащаш паркинг). Излизам от входа на Халите и виждам как една Джета спира на метър зад джипа ми и драйвъра изчезва със скоростта на дива свиня в посока Пиротска. Единствената ми реакция беше да си пусна алармата от разстояние белким оня се впечатли ама не. Качвам се джипа пускам аварийки и натискам клаксона на воля (за ужас на седящите на кафето). Ефект нула!Нервирах се, задна и 4х4 бавни и с лека засилка ( от 1-2 метра) право с теглича в бронята на Джетата и я преместих на 2-3 метра въпреки че беше на скорост. Вече можех да си мина без грижи. Спирам на бариера на изхода и пича нахилен ми вика "що счупи на човека колата". После се почувствах като мутра ама явно доста съм бил изнервен ...F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:...Спирам на бариера на изхода и пича нахилен ми вика "що счупи на човека колата". После се почувствах като мутра ама явно доста съм бил изнервен ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар