Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой каква кола кара в момента ??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Резултатите наистина са шокиращи :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Фиат Брава и от време на време на баща ми Волвото.

Коментар

dilyanski1977 написа:
        IvanIanushev написа:
        dilyanski1977 написа:
        Ей тва карам . Ама ти знаеш де .
        Страхотна е ,евала колега Надявам се тази година и аз да си продам мойта и да взема такава.........но ще видим
        Еми колега аз я продавах обаче просто няма ценители и се отказах. Съжалявам за спамчето.
        не спам а реклама .. мен ме впечатлява че няма Алфи засега, очаквах те да са наравно с Фиатките
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
          мен ме впечатлява че няма Алфи засега, очаквах те да са наравно с Фиатките
          Няма как да стане това като се има в предвид ,че има и Алфа форум който е също доста добре развит.Идеята преди да взема втора кола то тя да бъде Алфа 147 ама защо стана така и аз не знам.Просто попаднах на читаво Браво най-вече от към оплювания 1,4 двигател.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

В момента нищо не карам - стоя на топло пред компютъра. Може да се каже, че успешно маневрирам с мишката
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Tornado написа:
              B1keP_B0y написа:
              мен ме впечатлява че няма Алфи засега, очаквах те да са наравно с Фиатките
              Няма как да стане това като се има в предвид ,че има и Алфа форум който е също доста добре развит.Идеята преди да взема втора кола то тя да бъде Алфа 147 ама защо стана така и аз не знам.Просто попаднах на читаво Браво най-вече от към оплювания 1,4 двигател.
              е да, но в подписите на повечето хора, които пишат или поне така ми се струва, че са все алфи

Коментар

Палавата Мареа
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз все още съм на марка фиат...!!!
                  Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                  Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Гоуфаджии нема ли?

Коментар

те няма да се издадат ама чакам Роската с първата алфа

Коментар

Bravo 1.9jtd....
                        Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

`Айде първата да е от мен. `Ма Типото го карам повече - все пак него съм си взел за ежедневка.
                          AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                          AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Търкалям повече една Шкода Фабия (служебна) 1.2 HTP 2004 година ама за 88 000 км и правиха 2-ри ОСНОВЕН РЕМОНТ и за 2 месеца (5 хил. км) съм доста разочарован от нея. Фиат-а си е Фиат!!!
                            MB 280 S W108 67' - pickUp
                            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                              Търкалям повече една Шкода Фабия (служебна) 1.2 HTP 2004 година ама за 88 000 км и правиха 2-ри ОСНОВЕН РЕМОНТ и за 2 месеца (5 хил. км) съм доста разочарован от нея. Фиат-а си е Фиат!!!
                              На баща ми шофьора караше една Фабия 66 коня ли нещо такова с нея по магистралите ме е карал със 190 само той я е карал и за 4 години от нова навъртя 300 000 км а основни ремонти не е правил само окачване гуми и прочие .. явно при всяка кола е до късмет и акъла на предишния собственик

Коментар

От снощи-МВ 200 ТЕ,96г с газ.Иначе скачам на бой,ако някой каже лошо за Фиатките
                                ===============================
                                // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                                ===============================

Коментар

Working...
                                X