луда работа,в нета има сума си писано но никакво описано решение.През ВиФи си работи тел-а, дръпнах Фринг, инсталл, логин и си бачкаше гада му.И така 2 дни - после реши , че НЕ МОЖЕ да се свързва през ВиФи.През GPRS си джитка без проблем ,но при опит да е през ВИФи дава - невъзможно да се свържа .Преинсталация на телефона и наново качване на Фринг - не помогна - сякаш гадовете са ми логнали МАК-а на ВАН-а и ме режат - не че мисля така де , но така се държи.Помощ ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с N95 , Fring и WIFi
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
nanobanano написа:Мисля че не си си хакнал телефона и е от това.Върни датата на телефона (не знам колко но пробвай) и трябва да тръгне приложението.Така е заради сертификатите.Ако не стане с датата трябва да си го хакнеш
Коментар
-
Абе фринг-а си е маса бъгавиня...Иначе е добре като идея, ама просто не работи като хората.На айфона го бях качил - няма такава мъка...А така или иначе не съм зависим от ИМ и скайп така че голям праз - на който му трябвам да ми се обадиAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
u_bo
naskobg написа:Да не би колега сега да се пробваш да се вързваш към друга мрежа, която е филтрирана по МАК. При мен спря, когато напражих ъпдейт на софта на телефона. Не, че ми трябва де.
Коментар
-
Re: проблем с N95 , Fring и WIFi
u_bo написа:луда работа,в нета има сума си писано но никакво описано решение.През ВиФи си работи тел-а, дръпнах Фринг, инсталл, логин и си пачкаше гада му.И така 2 дни - после реши , че НЕ МОЖЕ да се свързва през ВиФи.През GPRS си джитка без проблем ,но при опит да е през ВИФи дава - невъзможно да се свържа .Преинсталация на телефона и наново качване на Фринг - не помогна - сякаш гадовете са ми логнали МАК-а на ВАН-а и ме ржат - не че мисля така де , но така се държи.Помощ ?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
[/quote]колега мани го тоя фринг...бълна боза...я работи я не...сложи си iScoot по стабилна е...а ако искаш мога да ти дам Garmin навигация за телефона...работи много по-добре с ГПС-а от Нокиа мапс и има много подбна карта на България.. [/quote]При мен не6то Гармина се бъгна.
Коментар
-
naskobg написа:колега мани го тоя фринг...бълна боза...я работи я не...сложи си iScoot по стабилна е...а ако искаш мога да ти дам Garmin навигация за телефона...работи много по-добре с ГПС-а от Нокиа мапс и има много подбна карта на България..Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Skype има достъпна официална джава версия. Аз преди година се отказах да се боря с тази сбирщина бъгове фринг!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Skype има достъпна официална джава версия. Аз преди година се отказах да се боря с тази сбирщина бъгове фринг!
Коментар
-
За какво се заминаваш с глупости..!?Влизаш през Wi-Fi в -> www.skype.com/mПишеш разни простотии там и си теглиш скайп около 350кб е.Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Аз затова не дадох линк, защото се предполагаше, че официална версия ще я има на сайта радвам се, че я намерихте.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар