Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с N95 , Fring и WIFi

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с N95 , Fring и WIFi

луда работа,в нета има сума си писано но никакво описано решение.През ВиФи си работи тел-а, дръпнах Фринг, инсталл, логин и си бачкаше гада му.И така 2 дни - после реши , че НЕ МОЖЕ да се свързва през ВиФи.През GPRS си джитка без проблем ,но при опит да е през ВИФи дава - невъзможно да се свържа .Преинсталация на телефона и наново качване на Фринг - не помогна - сякаш гадовете са ми логнали МАК-а на ВАН-а и ме режат - не че мисля така де , но така се държи.Помощ ?

Мисля че не си си хакнал телефона и е от това.Върни датата на телефона (не знам колко но пробвай) и трябва да тръгне приложението.Така е заради сертификатите.Ако не стане с датата трябва да си го хакнеш
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
      Мисля че не си си хакнал телефона и е от това.Върни датата на телефона (не знам колко но пробвай) и трябва да тръгне приложението.Така е заради сертификатите.Ако не стане с датата трябва да си го хакнеш
      фринг-а си върви , НО през GPRS и/или друга връзка на оператора - а аз не искам да плащам проблема е че се бъгва и не може да се свърже през ВиФи то

Коментар

Абе фринг-а си е маса бъгавиня...Иначе е добре като идея, ама просто не работи като хората.На айфона го бях качил - няма такава мъка...А така или иначе не съм зависим от ИМ и скайп така че голям праз - на който му трябвам да ми се обади
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да не би колега сега да се пробваш да се вързваш към друга мрежа, която е филтрирана по МАК. При мен спря, когато напражих ъпдейт на софта на телефона. Не, че ми трябва де.

Коментар

naskobg написа:
            Да не би колега сега да се пробваш да се вързваш към друга мрежа, която е филтрирана по МАК. При мен спря, когато напражих ъпдейт на софта на телефона. Не, че ми трябва де.
            не !!всякакви подобни външни причини са проверени. от мрежите с които го пробвам, мога да си пускам уеб браузър, зареждам карти на гпс-а ... абе връзката на тел-а си работи... фринга се бъгясва,при това от мрежи с които преди работеше

Коментар

Re: проблем с N95 , Fring и WIFi

u_bo написа:
              луда работа,в нета има сума си писано но никакво описано решение.През ВиФи си работи тел-а, дръпнах Фринг, инсталл, логин и си пачкаше гада му.И така 2 дни - после реши , че НЕ МОЖЕ да се свързва през ВиФи.През GPRS си джитка без проблем ,но при опит да е през ВИФи дава - невъзможно да се свържа .Преинсталация на телефона и наново качване на Фринг - не помогна - сякаш гадовете са ми логнали МАК-а на ВАН-а и ме ржат - не че мисля така де , но така се държи.Помощ ?
              колега мани го тоя фринг...бълна боза...я работи я не...сложи си iScoot по стабилна е...а ако искаш мога да ти дам Garmin навигация за телефона...работи много по-добре с ГПС-а от Нокиа мапс и има много подбна карта на България..
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

за iSkoot не съм сигурен, но май при звънене набира софийски номер...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

[/quote]колега мани го тоя фринг...бълна боза...я работи я не...сложи си iScoot по стабилна е...а ако искаш мога да ти дам Garmin навигация за телефона...работи много по-добре с ГПС-а от Нокиа мапс и има много подбна карта на България.. [/quote]При мен не6то Гармина се бъгна.

Коментар

naskobg написа:
                    колега мани го тоя фринг...бълна боза...я работи я не...сложи си iScoot по стабилна е...а ако искаш мога да ти дам Garmin навигация за телефона...работи много по-добре с ГПС-а от Нокиа мапс и има много подбна карта на България..
                    При мен не6то Гармина се бъгна.
                    ем зависи как го инталираш...аз си го тегля от страницата им... картата си я имам и всичко си е 6+ хем съм със Bluetooth GPS и пак си работи безотказно а соот-а ей сега ще го пробвам и ще кажа че сега съм го махнал...та ето това е програмката много симпатични мелодийки поддъра различни протоколи и може да се изпащат файлове http://www.nimbuzz.com/
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Skype има достъпна официална джава версия. Аз преди година се отказах да се боря с тази сбирщина бъгове фринг!
                      www.CarProfi-BG.com
                      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                        Skype има достъпна официална джава версия. Аз преди година се отказах да се боря с тази сбирщина бъгове фринг!
                        Бая се потрудих, докато я намеря в сайта на скайп, но е там. Скрита дълбоко Ето да не търсите и вие: http://www.skype.com/download/skype/...агодаря колега! Огромно благодаря! Отдавна търся нещо такова и дори и през ъкъла не ми е минало да търся в сайта на скайп Всъщност съм търсил, но явно не както трябва

Коментар

За какво се заминаваш с глупости..!?Влизаш през Wi-Fi в -> www.skype.com/mПишеш разни простотии там и си теглиш скайп около 350кб е.Поздрави.
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

То добре през ВиФи-то, ама моя телефон няма (Nokia N70). Сложих си въпросния скайп и работи перфектно. Очарован съм.Още веднъж благодаря.

Коментар

Аз затова не дадох линк, защото се предполагаше, че официална версия ще я има на сайта радвам се, че я намерихте.
                              www.CarProfi-BG.com
                              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                              X