Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SHB написа:
    Залагам на Петко Славейков.
    Бравос,колега!Имаме верен отговор!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Пфууу, сигурен бях, че ще спечеля

Коментар

Я ,тъй и тъй го изкарахте на поезия ми кажете от кой поет е написан тоя куплетЗемята на Ботев и Левскиотново е робска земя .Балкана с хайдушките песниотново размирно запя.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          Я ,тъй и тъй го изкарахте на поезия ми кажете от кой поет е написан тоя куплетЗемята на Ботев и Левскиотново е робска земя .Балкана с хайдушките песниотново размирно запя.
          Христо Карпатев
          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ашколсум бре младежо ! Само името си написал неправилно .Казва се Кърпачев и е от съседно село до Ловеч. :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
              Пфууу, сигурен бях, че ще спечеля
              Нищо,баце,другият път!
              Ванга

Коментар

коцев написа:
                Колега,ний да не сме нещо на изпит по литература? Имаме си специална тема за "лирични отклонения",нали знаеш?
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  коцев написа:
                  Колега,ний да не сме нещо на изпит по литература? Имаме си специална тема за "лирични отклонения",нали знаеш?
                  Това не е каква да е литература.Тази е по темата
                  Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

ele написа:
                    Ето едно хубаво клипче : http://www.vbox7.com/play:cb4a980dотразява доста вярно ситуацията спорд мен
                    Клипът много точно отразява ситуацията в момента, по интересното е, че на никой не му пука. Нито на 2-та милиона българи, които са се събрали в един град. Нито на тези говеда, които надничат презрително от прозорците на парламента и се смеят на това как тъпите ченгели бият и налагат де що видят и това не е признак за сила, а за слабост, да хванеш мършата в стадото и да я разнасяш няляво-надясно, точно това направиха с пенсионерите и студентите, които са били на площада.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                      Клипът много точно отразява ситуацията в момента, по интересното е, че на никой не му пука. Нито на 2-та милиона българи, които са се събрали в един град...
                      Ивини ме, но това не касае ли Цяла България? София не е България, нали това обичат да намекват всички неродени в столицата?! И са прави!PASSARELLA иди на доктор, имаш проблеми! :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        van_dal написа:
                        Клипът много точно отразява ситуацията в момента, по интересното е, че на никой не му пука. Нито на 2-та милиона българи, които са се събрали в един град...
                        Ивини ме, но това не касае ли Цяла България? София не е България, нали това обичат да намекват всички неродени в столицата?! И са прави!PASSARELLA иди на доктор, имаш проблеми! :D
                        Ако почнем да разискваме въпроса ще се стигне пак до спора София-провинцията. "София не е България", че те 1,5 млн. от живущите в София не са родени там, майките и бащите им са пръснати из цяла България, ако се вдигнат тези, които са там ще представляват цяла България, все пак нито ще се вдигнем всичките 7млн. българи, нито площада пред народното събрание ще ни събере.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Четох си всички постове в темата и не видях защо ника ми е цитиран от колегата с особеното мнение за форума ...

Коментар

Тука приемам забележката - по инерция вероятно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34

Коментар

Да се върнем на темата. Ето още видеоматериали които умишлено липсват от показаното на предната старница видео което "отразявало доста вярно ситуацията".http://www.btv.bg/videos/broadcast_v...video_id=10220

Коментар

Kuku написа:
                                ele написа:
                                Това, че моето мнение, примерно, не се харесва на 99% от пишещите тук (пак примерно), това е никакъв случай не значи, че ще го променя.
                                Това, че твоето мнение е ДОКАЗАНО погрешно, не е ли удобен и максимално подходящ повод да го промениш?
                                не. Истината има много лица...
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X