Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ставайки полицай, знаеш че рано или късно ще трябва да биеш безпричинно хора, по заповед или по твоя преценка, все тая. Явно това ти доставя удоволствие, защото ако не е така, нормален човек едва ли ще го прави само заради "малката" заплата. Колко трябва да си болен и извратен, за да станеш полицай!? Неслучайно последното изречение е е въпрос и възклицание едновремеено.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ilkor написа:
      Една забележка която не е по темата.Когато прочета мнение съдържащо обида, примерно кретен, мишок, прасета, си формирам мнение, че написалият го просто си е изпуснал нервите.Или че смята че аргументите които е посочил в защита на своето мнение не са много силни, та е нужно да ги "усили" принизявайки другия спорещ с обида.Аз лично в спор никога не си позволявам да вкарам обиди защото това автоматично означава че спорът приключва и почва караницата.Едния казва кретен, другия му отвръша - мишок и вече след 2-3 поста не се знае за какво са спорили даже ...
      много ми харесва това мнение! Поздрави! http://vbox7.com/play:75c65b5c - това е доста интересно поведение на полицай, има ги и такива и не са малкоhttp://vbox7.com/play:910acc8a - ако някой е играл Мортал Комбат, може да види СъбЗиру http://vbox7.com/play:af28dee4 - а това вече за мен е полицейско насилие, защото дори и протеста да е прекратен - аз като свободен гражданин и всеки има право да си седи, където си иска!
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

PASSARELLA написа:
        Лумпенизираното общество на студентите се вдигна на протест. Не се разбра срещу какво протестира. Не се разбра какво иска. Не се разбра, как вижда нещата. Не излъчи и хората, които да изпълнят исканията им.Българино...
        Миши, миши, мишииии.... ела да ти дам малко сиренце :D Ти стой пред телевизорчето ама и коментарите за пред него си остави...Клипът, който се вижда от линка поставен от Болгарян е достатъчно показателен затова къде отиват данъците ви. Ако питат мен, не трябва да се увеличава заплатата на полицая, по-скоро да му се намали... Някой изобщо попадал ли е на поне мало образован полицай? Я питай те някой от тях топлият въздух на къде отива сам, нагоре или надолу? И на този въпрос дори не могат да отговорят - смешници!
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

BEX---GT написа:
          .... http://vbox7.com/play:75c65b5c - това е доста интересно поведение на полицай, има ги и такива и не са малкоhttp://vbox7.com/play:910acc8a - ако някой е играл Мортал Комбат, може да види СъбЗиру http://vbox7.com/play:af28dee4 - а това вече за мен е полицейско насилие, защото дори и протеста да е прекратен - аз като свободен гражданин и всеки има право да си седи, където си иска!
          Точно това трябва да го видят политиците какво е това отношение.....кучета ли са това или какво яд ме е че живея в тази скапана държава
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

БратчетУ ми, на този въпрос не могат да отговорят ~50% от населението на България

Коментар

Kuku написа:
              БратчетУ ми, на този въпрос не могат да отговорят ~50% от населението на България
              и това е най-тъжното
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

ilkoD написа:
                Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
                Това което ви го казва човека не го ли разбрахте.Той не ви покани да викате за да им вдигнат заплатите,каза елате за да направим нещо заедно."Съединението прави силата" обаче изглежда това го разбират само депутатите и тяхните обкръжения.Крайно време е народа да се обедини и да покаже че няма повече да търпи.

Коментар

Бате Пешо, са да ти каем ена формула за успех, сакаш уи?За да обединиш един народ, трябва да му покажеш правилния път Дали можеш да ми дадеш дори един-единствен пример, кой до тук показа правилния път, та народа да се обедини?

Коментар

Аз за себе си разбрах някои неща. Тоя народ абсолютно си заслужава дереджето. През ’97-ма положението беше ’народ с някаква съвест-безсъвестни политици’. Днеска и народа е без съвест. И между другото аз твърдя че все по-голяма част от народа е съгласна със сегашната ситуация. О, дай им да мрънкат и да се оплакват, но иначе им е по-лесно да бутнат рушветчето и да не чакат опашка, да бутнат рушветчето и да не се занимават с актове, това вече са нормални неща. Да слезе Бог да каже ’От утре мога да ГАРАНТИРАМ да няма катастрофи, обаче ТИ няма да превишаваш 50км/ч в града’ и той ще ти каже ’Я се таковай бе аз бързам, нека мрат’. Европа спира милиарди - народа тъпее. Полицаи бият цивилни - народа тъпее. Изгавриха се с даскалите (седянката) - народа тъпее. Гаврят се с раково болни - народа тъпее. Тоя списък може да се удължи до безкрай - народа тъпее. С извинение, егати народа. Абсолютно сме си заслужили съдбата.А най-силно ми се набиха в главата думите на един мъж, родител на пребито от полицаите момче вчера "Дано децата ни да ни простят, защото ние трябваше да сме тези които са на площада днес, а не те’.

Коментар

Kuku написа:
                      Бате Пешо, са да ти каем ена формула за успех, сакаш уи?За да обединиш един народ, трябва да му покажеш правилния път Дали можеш да ми дадеш дори един-единствен пример, кой до тук показа правилния път, та народа да се обедини?
                      Е как да ти отговоря еднозначно.Никой не показва правилният път,няма и да го покаже,защото на тези,които се стремят към върха не им пука за народа.Пък и положението което е в момента си им харесва.А народа тотално изпростява.Обаче много добър и възпитателен ефект ще има за депутатите,едно влизане на народа в парламента,когато всички депутати са вътре.Мисля си че много добре ще подейства това,и на сегашните,и на бъдещите "народни избраници".

Коментар

Абсурд - вътре никога няма повече от 50 човека

Коментар

ilkor написа:
                          Една забележка която не е по темата.Когато прочета мнение съдържащо обида, примерно кретен, мишок, прасета, си формирам мнение, че написалият го просто си е изпуснал нервите.Или че смята че аргументите които е посочил в защита на своето мнение не са много силни, та е нужно да ги "усили" принизявайки другия спорещ с обида.Аз лично в спор никога не си позволявам да вкарам обиди защото това автоматично означава че спорът приключва и почва караницата.Едния казва кретен, другия му отвръша - мишок и вече след 2-3 поста не се знае за какво са спорили даже ...
                          Напълно подкрепям и съм съгласен.

Коментар

Kuku написа:
                            Абсурд - вътре никога няма повече от 50 човека
                            Има,когато си гласуват заплатите или вот на недоверие.

Коментар

Аз нещо не схващам ?Един от въпросите заради които се протестираше беше:9. 13-а заплата. В период на световна криза, стотици хиляди мизерстващи българи и хиляди болни деца, нуждаещи се от скъпоструващи операции, депутатите си раздодаха по 2079 лв коледна надбавка.Днес по телевизията видях там да се разхождат депутати от опозицията - даже даваха интервюта няляво и надясно.Някой сети ли се да ги пита нещо по точка 9 ?

Коментар

ilkoD написа:
                                crush написа:
                                Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
                                Дрисльо, дано ти не потърсиш полицай! Твоите думи, са кошмарна простотия, относно случващото се в България! Ти си просто поредния дебил, прос и недоучен-(не по вина на полицаите си прос и недоучен разбира се)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хлапе, ти наистина незнаеш за какво става дума в тая шибана държава!И не бяха 1000 полицая, а точно-повтарям точно 54 броа! (казвам щото знам)!!!!! и ще ти го подкрепя с документи дрисльо! (за модераторите-използвам "дрисльо" щото е такъв! бях и видях!)(извинете ме за езика, но съм от хората, които знаят какво ще се случи) радвам се, че съм един от вас!
                                http://vbox7.com/play:af28dee4E как ми се иска сега да ги напсувам тия полицаи ама ще ме баннат
                                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Working...
                                X