Аз приключвам с темата до тук, защото само ние, тези 10 човека макс дето обсъждаме това тук сега, няма да направим нищо.. само излишно ще се изнервим в иначе крайно изнервеното ежедневие... и все пак ще следя какво пишете Поздрави на всички, ако съм засегнал някого нека бъда извинен... и помнете, че промени ще има
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
nai7 написа:ilkoD написа:Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
Коментар
-
Lestat написа:Аз приключвам с темата до тук, защото само ние, тези 10 човека макс дето обсъждаме това тук сега, няма да направим нищо.. само излишно ще се изнервим в иначе крайно изнервеното ежедневие... и все пак ще следя какво пишете Поздрави на всички, ако съм засегнал някого нека бъда извинен... и помнете, че промени ще има
Коментар
-
ilkoD написа:nai7 написа:ilkoD написа:Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
Коментар
-
nai7 написа:ilkoD написа:nai7 написа:ilkoD написа:Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
Коментар
-
Аз искам да ви призова,да не се примирявате с това управление и въпреки,че протеста е зле организиран и хаотичен и има провокации,утре да излезете. Незнам дали ще се съберът отново хората,явно ще има митинг и на работещите в кремиковци.Не се примирявайте! Спомнете си че за 20 години преход всяко соц. правителство си тръгва с Луканова,Виденова и сега Станишева зима.Комунистът сдава властта само с кръв явно.
Коментар
-
ilkoD написа:nai7 написа:ilkoD написа:nai7 написа:ilkoD написа:Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
Коментар
-
SHB написа:Аз искам да ви призова,да не се примирявате с това управление и въпреки,че протеста е зле организиран и хаотичен и има провокации,утре да излезете. Незнам дали ще се съберът отново хората,явно ще има митинг и на работещите в кремиковци.Не се примирявайте! Спомнете си че за 20 години преход всяко соц. правителство си тръгва с Луканова,Виденова и сега Станишева зима.Комунистът сдава властта само с кръв явно.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
exon написа:Могат да бъдат бити по чл.71(1) т.1,3,5,7 и 8 от ЗМВРКои определяш като невинни и в качествотв си на какъв?Кои казва в една държава кои е виновен и кои не?Определено не сме аз и ти..Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар