Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз приключвам с темата до тук, защото само ние, тези 10 човека макс дето обсъждаме това тук сега, няма да направим нищо.. само излишно ще се изнервим в иначе крайно изнервеното ежедневие... и все пак ще следя какво пишете Поздрави на всички, ако съм засегнал някого нека бъда извинен... и помнете, че промени ще има

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Коментар

nai7 написа:
      ilkoD написа:
      Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
      Кво ще стане ли ами ако нещата тръгнат пак към размирици,протестиращите ченгета ще започнат да налагат тези дето подклаждат насилието и пак ще минат от другата страна на барикадата.
      към модераторите:С чиста съвест, няма да му отговарям щото ще ме БАНнете!А иначе искам да напиша КРЕТЕН!!!

Коментар

Lestat написа:
        Аз приключвам с темата до тук, защото само ние, тези 10 човека макс дето обсъждаме това тук сега, няма да направим нищо.. само излишно ще се изнервим в иначе крайно изнервеното ежедневие... и все пак ще следя какво пишете Поздрави на всички, ако съм засегнал някого нека бъда извинен... и помнете, че промени ще има
        НАПЪЛНО СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО ТИ! извинете за капс лока, не го видях...

Коментар

ilkoD написа:
          nai7 написа:
          ilkoD написа:
          Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
          Кво ще стане ли ами ако нещата тръгнат пак към размирици,протестиращите ченгета ще започнат да налагат тези дето подклаждат насилието и пак ще минат от другата страна на барикадата.
          към модераторите:С чиста съвест, няма да му отговарям щото ще ме БАНнете!А иначе искам да напиша КРЕТЕН!!!
          Благодаря ти ченге много си мил и любезен

Коментар

http://www.sportal.bg/news.php?id=152161
            Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nai7 написа:
              ilkoD написа:
              nai7 написа:
              ilkoD написа:
              Пас

Коментар

Аз искам да ви призова,да не се примирявате с това управление и въпреки,че протеста е зле организиран и хаотичен и има провокации,утре да излезете. Незнам дали ще се съберът отново хората,явно ще има митинг и на работещите в кремиковци.Не се примирявайте! Спомнете си че за 20 години преход всяко соц. правителство си тръгва с Луканова,Виденова и сега Станишева зима.Комунистът сдава властта само с кръв явно.

Коментар

В интерес на истината, до сега е нямало кръв, но ако на 17 се съберат сегашните и тогавъшните протестиращи, заедно, вярвам, че промяна ще има.

Коментар

ilkoD написа:
                    nai7 написа:
                    ilkoD написа:
                    nai7 написа:
                    ilkoD написа:
                    Пас
                    Към модераторите не го наказвайте моля.Ти винаги ще си пас щото си мишок

Коментар

ilkoD написа:
                      В интерес на истината, до сега е нямало кръв, но ако на 17 се съберат сегашните и тогавъшните протестиращи, заедно, вярвам, че промяна ще има.
                      Много интересно си формулирал изречението си

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Могат да бъдат бити по чл.71(1) т.1,3,5,7 и 8 от ЗМВРКои определяш като невинни и в качествотв си на какъв?Кои казва в една държава кои е виновен и кои не?Определено не сме аз и ти..

Коментар

SHB написа:
                          Аз искам да ви призова,да не се примирявате с това управление и въпреки,че протеста е зле организиран и хаотичен и има провокации,утре да излезете. Незнам дали ще се съберът отново хората,явно ще има митинг и на работещите в кремиковци.Не се примирявайте! Спомнете си че за 20 години преход всяко соц. правителство си тръгва с Луканова,Виденова и сега Станишева зима.Комунистът сдава властта само с кръв явно.
                          Не се примиряваме..., а и всеки май сдава властта с кръв..., но работата не е дали е комунист или нацист, или демократ и т.н., а че Българският парламент трябва да се изкорени... изобщо да ги няма тия вътре затворени там някъде в Белене с милиардите си и да няма какво да направят... всеки ден да ядът пари и да серът пари, и да са най - бедните хора на света, да се чувствам мизерно, както се чувства народа сега... ейтва е целта

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                          ex:Opel Kadett 1.3
                          ex:Fiat 125p
                          ex:Москвич 412

Коментар

nanobanano написа:
                            ilkoD написа:
                            Много интересно си формулирал изречението си
                            Радвам се, че го разбра.

Коментар

exon написа:
                              Могат да бъдат бити по чл.71(1) т.1,3,5,7 и 8 от ЗМВРКои определяш като невинни и в качествотв си на какъв?Кои казва в една държава кои е виновен и кои не?Определено не сме аз и ти..
                              Ако не е проблем би ли го цитирал тук,този член?

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ползваи Гугъл....

Коментар

Working...
                                X