Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    "А вий, вий сте идиоти."Христо Ботев
    Абсолютно съгласен!

Коментар

пак ще кажа и аз нещо, малък съм - 22г.не съм ходил войник, но искам да кажа, че всичко е въпрос на възпитание, пределно ми е ясно какво занчи заповед, за това и се изказах така нагоре.и според мен всичко е въпрос на ВЪЗПИТАНИЕ! защото не може хлапетата пикльовци да се държат така, с учители - както беше в бтв репортерите, камо ли с органите на реда..възпитанието много куца и може би моето е едно от последните, горе-долу възпитани поколенияа това, че там има поставени хора да направят смут и проблеми, както каза Кики е съвсем ясно, защото днес в новините всички говореха единствено за "насилието" на протеста и никой не обърна грам внимание на истинските причини...
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
        пак ще кажа и аз нещо, малък съм - 22г.не съм ходил войник, но искам да кажа, че всичко е въпрос на възпитание, пределно ми е ясно какво занчи заповед, за това и се изказах така нагоре.и според мен всичко е въпрос на ВЪЗПИТАНИЕ! защото не може хлапетата пикльовци да се държат така, а това, че там има поставени хора да направят смут и проблеми, както каза Кики е съвсем ясно, защото днес в новините всички говореха единствено за "насилието" на протеста и никой не обърна грам внимание на истинските причини...
        Ами за мене проблема не е,че се изпълняват някакви заповеди.Проблема е че тези полицаи бият невинни граждани!Да не би това да им го е наредил някой от горе?Да не им е казал 4ма да хванат един и като го повалят да продължават малтретирането?
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

К`во да прай`ш, "Д"ържава, се някой друг виновен...

Коментар

Работата е там, че нямаме право на глас... ограничени сме само до това да изберем парламент, който да ни лъже и краде... Демокрацията е измислила референдумите, чрез който народа казва своята дума... И стигаме до там, че в собствената си страна ние нямаме право да изразим мнението си, да живеем пълноценно. Как да спазваме закони, след като законодателите не го правят? Писна ми от наглост и лъжи, безправие...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
            ex:Opel Kadett 1.3
            ex:Fiat 125p
            ex:Москвич 412

Коментар

Официални не са протестирали за щото това им право е ограничено със закон!!!Дори тази им форма на протест(да седят и да пушат) беше малко по ръба на закона.Друг е въпроса че това пред парламента днес не беше протест с които може да се постигне нещо.Събрала се една тълпа и всеки се бори за нещо което на него му е необходимо.Едни за пенсии,други за Иракли,трети за нещо друго...И всеки се чуди какви ползи да извлече от цялата ситуация.Да замеряш полицаи с метални огради,камъни и т.н. не е протест,това е нарушаване на обществения ред,хулиганство или както искаш го наречи,но не е и протест,камо ли пък мирен

Коментар

Рискувайки много от вас колеги да скочите срещу мен, все пак ще попитам - а какво друго ЕФЕКТИВНО решение виждате при сегашното положение на нещата, освен военна хунта и дикататура? Не съм някакъв червен кютук, но от 10.11.1989г. до сега гледам няколко филма по един и същи сценарий. Оставка та оставка... Добре де, някой вярва ли, че няколко месеца преди изборите някой дупетат ще си подаде оставка или пък някой министър :D Нема такъв филм, нема и да има! А след изборите, какво очаквате- реки от мед и масло ли? Точно за това все повече се замислям дали има друго решение, освен диктатура, но за момента не виждам такова.

Коментар

exon написа:
                  Официални не са протестирали за щото това им право е ограничено със закон!!!Дори тази им форма на протест(да седят и да пушат) беше малко по ръба на закона.Друг е въпроса че това пред парламента днес не беше протест с които може да се постигне нещо.Събрала се една тълпа и всеки се бори за нещо което на него му е необходимо.Едни за пенсии,други за Иракли,трети за нещо друго...И всеки се чуди какви ползи да извлече от цялата ситуация.Да замеряш полицаи с метални огради,камъни и т.н. не е протест,това е нарушаване на обществения ред,хулиганство или както искаш го наречи,но не е и протест,камо ли пък мирен
                  Само че имаше униформени на полицейския протест и те не бяха "охраняващи" И прав си това е хулиганство.И би ли ми казал по кой закон,тези хулигани могат да бъдат бити на улицата и дори след като са арестувани?Още по-малко невинните които са били там и също са били бити?

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?

Коментар

BEX---GT написа:
                      пак ще кажа и аз нещо, малък съм - 22г.не съм ходил войник, но искам да кажа, че всичко е въпрос на възпитание, пределно ми е ясно какво занчи заповед, за това и се изказах така нагоре.и според мен всичко е въпрос на ВЪЗПИТАНИЕ! защото не може хлапетата пикльовци да се държат така, с учители - както беше в бтв репортерите, камо ли с органите на реда..възпитанието много куца и може би моето е едно от последните, горе-долу възпитани поколенияа това, че там има поставени хора да направят смут и проблеми, както каза Кики е съвсем ясно, защото днес в новините всички говореха единствено за "насилието" на протеста и никой не обърна грам внимание на истинските причини...
                      Добре ти защо търсиш да се кланяш на някой!?Голям зор да признаеш авторитет на някой.Когато мога да разчитам на полицията като институция тогава ще ги уважавамУважението се спечелва,не се заслужава по право.Веднъж са ме обирали ,нощна смяна,веднъж са ми разбивали колата. Полицията естествено не я е*е това.Обаче когато става въпрос за репресии-там са.Бият на площада,спират ме за 20 минути проверка на документи да видят дали нямам досие!!! Джобели са ме и са ми и са ми ровели багажа. 10 години след като се преместихме в това жилище кварталния(различни де) идваха да търсят стария собственик. Колко зле трябва да са за да разберат от 1994 до 2004 ,че тука такъв не живее,за което съм писал и т нар. обяснение.Пък ти им се кланяй с криворазбраното си признаване на авторитети.

Коментар

ilkoD написа:
                        Такаааааааа, на 17-ти, полицаите ще протестират мирно..., що днешните протестиращи не се присъединят, няма да има полицейска охрана, щитове, палки и т.н., какво ли ще стане, а?
                        Кво ще стане ли ами ако нещата тръгнат пак към размирици,протестиращите ченгета ще започнат да налагат тези дето подклаждат насилието и пак ще минат от другата страна на барикадата.

Коментар

SHB написа:
                          BEX---GT написа:
                          10 години след като се преместихме в това жилище кварталния(различни де) идваха да търсят стария собственик. Колко зле трябва да са за да разберат от 1994 до 2004 ,че тука такъв не живее,за което съм писал и т нар. обяснение.Пък ти им се кланяй с криворазбраното си признаване на авторитети.
                          Това е друг въпрос, щото само дежурния има копютър...така всеки нов квартален ще ти е госта докато не .....не се оправят нещата.

Коментар

nanobanano написа:
                            exon написа:
                            И прав си това е хулиганство.И би ли ми казал по кой закон,тези хулигани могат да бъдат бити на улицата и дори след като са арестувани?Още по-малко невинните които са били там и също са били бити?

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

ilkoD написа:
                              Е след днес определено няма да се присъединя. Те ще бият пък ти ще викаш да им увеличават заплатите Те това искат.Не ги интересува ,че правителството е явно или некадърно или не защитава българския интерес.

Коментар

Kuku написа:
                                Ше си копирам мнението от един друг форум:"Ултраси, скинари, наркоманчета и прочие провокатори бяха там, за да може полицията да има повод да отблъсне тълпата със сила - организирано!Полицаите стоят мирно или скачат по сигнал, т.е. изпълняват служебните си задължения за което ще получат бленуваното увеличение на заплатите си - организирано!На фона на горните два факта, протеста на мирните граждани остана в сянка, исканията им се разводниха и се сляха с всеобщия хаос, а самия протест, като такъв се провали - организирано!В следствие на провала, а преди това и на смешната организация, но много силното публично присъствие на лозунги, афиши и агитации за "протест", сега проблемите с газа, спряни пари и прочие болни теми от близкото минало ще останат на заден план, а може би в най-скоро време и забравени - организирано!Изводите ги оставям на вас...."
                                Ще се опитам да преподредя и перефразирам нещата, поправяй ме ако бъркам:1. Управляващите имат проблеми-газа, спряни пари и прочее. Има силно недоволство, опозицията се възползва от ситуацията, нещо трябва да се направи!2. Управляващите решават да отклонят общественото мнение от проблемите, като създадат нов: повод-случая в студентки град и в допълнение недоволство от корупция и т.н. (точки от 1-10 на първи пост от темата).3. Вероятно службите (или други обслужващи структури) осигуряват присъствието на дискутираните в 20 поста ултраси, скинари и наркоманчета, за да може полицията да има повод да приключи бързо с мероприятието.4. Полицаите пък са насъскани защото ще им се увеличат заплатите.5. От новия проблем не остава нищо-никой не си спомня за него.Струва ми се доста тежичък (и рискован) този сценарий. Още повече, че газовия проблем си е за цяла Европа и отговорността се рамива, корупцията си е дежурна тема от 15 години, стандарта си е бил най-ниския пак от толкова време... да продължавам ли до 10-тото искане? Мислиш ли, че управляващите имат сметка да предприемат ход като този няколко месеца преди изборите? Какво спечелиха днес? Нищо, всъщност печели ББ, щото си седи отстрани и си чака. Мисля, че за управляващите е по-лесно да се използва стария изпитан метод с пропагандата в медиите, което всъщност те се опитват да правят. Истината май е много по-проста.
                                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X