Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Афектиран съм от простотята на младежта и е нормално да правя грешки, съжалявам. Но с такива хора нищо няма да се промени!Те са бъдещето ни!

Коментар

ilkoD написа:
      ........., дано ти не потърсиш полицай! Твоите думи, са кошмарна простотия, относно случващото се в България! Ти си просто поредния дебил, прос и недоучен-(не по вина на полицаите си прос и недоучен разбира се)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хлапе, ти наистина незнаеш за какво става дума в тая шибана държава!И не бяха 1000 полицая, а точно-повтарям точно 54 броа! (казвам щото знам)!!!!! и ще ти го подкрепя с документи .........! (за модераторите-използвам "......" щото е такъв! бях и видях!)(идвинете ме за езика, но съм от хората, които знаят какво ще се случе) радвам се, че съм един от вас!
      Предполагам имаш нещо общо с полицията.Но е факт ,че полицията не реагира адекватно.Умишлено или не,не ме вълнува. И то при положение ,че бяха едва ли не колкото протестиращите.Да много добре се справиха със защитата на депутатите. Смачкаха протеста и освободиха площада.С това си заслужиха увеличението.Ако бяха се присъединили към организаторите на протеста(както се говореше след като "пиха" минерална вода) щяха да си заслужат признанието на народа.

Коментар

Радвам се, че разбираш нещата!Да, ще стане ястно на 17-ти!Няма увеличения-РАЗБЕРЕТЕ ГО!работят хората за ....пъти по-малко от всички вас и изпълняват глупави заповеди!Мамка му, те са Ви съседи, роднини и приятели, разберете го, те са НИЩО, като вас!Не са виновни, протестирайте и се оплаквайте крещу и от когото трябва.И това, че не те вълнува, говори, че сме само на приказки тука.

Коментар

ilkoD написа:
          crush написа:
          Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
          .........., дано ти не потърсиш полицай! Твоите думи, са кошмарна простотия, относно случващото се в България! Ти си просто поредния дебил, прос и недоучен-(не по вина на полицаите си прос и недоучен разбира се)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хлапе, ти наистина незнаеш за какво става дума в тая шибана държава!И не бяха 1000 полицая, а точно-повтарям точно 54 броа! (казвам щото знам)!!!!! и ще ти го подкрепя с документи .........! (за модераторите-използвам "........" щото е такъв! бях и видях!)(извинете ме за езика, но съм от хората, които знаят какво ще се случи) радвам се, че съм един от вас!
          Абе ти ЧЕНГЕ ли си бе и.....................

Коментар

ilkoD написа:
            Радвам се, че разбираш нещата!Да, ще стане ястно на 17-ти!Няма увеличения-РАЗБЕРЕТЕ ГО!работят хората за ....пъти по-малко от всички вас и изпълняват глупави заповеди!Мамка му, те са Ви съседи, роднини и приятели, разберете го, те са НИЩО, като вас!Не са виновни, протестирайте и се оплаквайте крещу и от когото трябва.И това, че не те вълнува, говори, че сме само на приказки тука.
            Доста от потребителите знаят какво са заповеди които са свързани с работата.Все пак до скоро наборната служба беше задължителна и малко или много който е служил знае за какво става дума.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За naj7Има ли значение?Задай по-конкретен въпрос. Например-с какво не си съгласен с изказването ми?(несъм ченге, просто бях и видях, какво е бъдещето ни...боксове, щанги, свастики и т.н.)

Коментар

Със много малки павета ви замеряха трябваше със по големи,и не ми се прави на много добродушен понеже съм сигорен че като си гледал кадрите си псувал като каруцар и си викал, манеее ако бях там ще ги спукам от бой.Всяко второ ченге е подкупно така че айде моля те.

Коментар

Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.

Коментар

Пас (на nai7, няма смисъл! Жив и здрав, другото са глупости :Dexon, съгласен съм, ама не всички мислят мащабно, като нас, приеми нещата и се надявай децата ни да не са, като тях, адмирации :D

Коментар

ilkoD написа:
                      Ако ти си нищо аз не съм... както ти каза ..

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

Илко,Да не си объркал мерките и теглилките?И как ги преброи? Не бяха ли 54 десетици, а може и стотици. Имаше моменти когато главите с каски бяха повече от протестиращите.чичо Нено
                        Fiat Punto 1,1- 1996г.
                        газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Днес беше показано какво е полицейски произвол в цялата му сила!
                          Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

exon написа:
                            Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.
                            Щом и те искат промени... да се обединят с нас... така се прави. Така направиха Румъния, Полша... обединение. Щом са срещу нас значи им харесва начина по, който живеят. С нас или не промени ще има. Кога? ........

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                            ex:Opel Kadett 1.3
                            ex:Fiat 125p
                            ex:Москвич 412

Коментар

ilkoD написа:
                              crush написа:
                              Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
                              ........, дано ти не потърсиш полицай! Твоите думи, са кошмарна простотия, относно случващото се в България! Ти си просто поредния дебил, прос и недоучен-(не по вина на полицаите си прос и недоучен разбира се)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хлапе, ти наистина незнаеш за какво става дума в тая шибана държава!И не бяха 1000 полицая, а точно-повтарям точно 54 броа! (казвам щото знам)!!!!! и ще ти го подкрепя с документи .......! (за модераторите-използвам "........." щото е такъв! бях и видях!)(извинете ме за езика, но съм от хората, които знаят какво ще се случи) радвам се, че съм един от вас!
                              Този "........." си е прав за него си.Щом така са се държали с него и неговите "роднини и приятели и мирни хора" така се очаква да реагира и към тях.Ще кажеш какво са му виновни всички полицаи?С каквото са виновни и всички "роднини и приятели и мирни хора"
                              Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Чичо Нено, колко протестиращи имаше, полицаите повече ли бяха?Лестат, ти какво направи? От това зависи какво си. Аз не направих нищо и затова съм нищо. Т`ва еАбе хора, на 17-ти ще излязат полицаите (пак, отново), айде който е за ..да се направи нещо в България, да излезе с тях и да ги подкрепи. Съграсни ли сте?

Коментар

Working...
                                X