Афектиран съм от простотята на младежта и е нормално да правя грешки, съжалявам. Но с такива хора нищо няма да се промени!Те са бъдещето ни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
ilkoD написа:........., дано ти не потърсиш полицай! Твоите думи, са кошмарна простотия, относно случващото се в България! Ти си просто поредния дебил, прос и недоучен-(не по вина на полицаите си прос и недоучен разбира се)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хлапе, ти наистина незнаеш за какво става дума в тая шибана държава!И не бяха 1000 полицая, а точно-повтарям точно 54 броа! (казвам щото знам)!!!!! и ще ти го подкрепя с документи .........! (за модераторите-използвам "......" щото е такъв! бях и видях!)(идвинете ме за езика, но съм от хората, които знаят какво ще се случе) радвам се, че съм един от вас!
Коментар
-
Радвам се, че разбираш нещата!Да, ще стане ястно на 17-ти!Няма увеличения-РАЗБЕРЕТЕ ГО!работят хората за ....пъти по-малко от всички вас и изпълняват глупави заповеди!Мамка му, те са Ви съседи, роднини и приятели, разберете го, те са НИЩО, като вас!Не са виновни, протестирайте и се оплаквайте крещу и от когото трябва.И това, че не те вълнува, говори, че сме само на приказки тука.
Коментар
-
ilkoD написа:crush написа:Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
Коментар
-
ilkoD написа:Радвам се, че разбираш нещата!Да, ще стане ястно на 17-ти!Няма увеличения-РАЗБЕРЕТЕ ГО!работят хората за ....пъти по-малко от всички вас и изпълняват глупави заповеди!Мамка му, те са Ви съседи, роднини и приятели, разберете го, те са НИЩО, като вас!Не са виновни, протестирайте и се оплаквайте крещу и от когото трябва.И това, че не те вълнува, говори, че сме само на приказки тука.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.
Коментар
-
ilkoD написа:Радвам се, че разбираш нещата!Да, ще стане ястно на 17-ти!Няма увеличения-РАЗБЕРЕТЕ ГО!работят хората за ....пъти по-малко от всички вас и изпълняват глупави заповеди!Мамка му, те са Ви съседи, роднини и приятели, разберете го, те са НИЩО, като вас!Не са виновни, протестирайте и се оплаквайте крещу и от когото трябва.И това, че не те вълнува, говори, че сме само на приказки тука.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
exon написа:Абе хора,никои ли не го вълнува че на тези полицаи може също да им се протестира.Но хората са на РАБОТА!!!Имат задължения,които никои не ги пита дали им е приятно да изпълнят.Те получават и сътветно са длъжни да изпълняват заповеди.След като министъра или главния секретар е издал заповед да пазят депутатите те ще го направят,но знаете ли защо..Защото така им е наредено,защото ако не го изпълнят отиват на улицата,защото ще останат и без тия смешни пари които им се плащат.Не защото ги кефи начина на управление на тази държава.Ами замислете се че те също намериха начин да изразят недоволството си,въпреки че закона за МВР им го забранява по наи изричен начин.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
ilkoD написа:crush написа:Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Чичо Нено, колко протестиращи имаше, полицаите повече ли бяха?Лестат, ти какво направи? От това зависи какво си. Аз не направих нищо и затова съм нищо. Т`ва еАбе хора, на 17-ти ще излязат полицаите (пак, отново), айде който е за ..да се направи нещо в България, да излезе с тях и да ги подкрепи. Съграсни ли сте?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар