Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Predatorsi написа:
    На мен пък ми писна всички да плюят срещу куките...Представете си че сте на тяхно място и виждате ,че чупят прозорци по сградите ,хвърлят бомбички по Вас ,чупят оградите по улиците ,и нападат патрулките ,какво бихте направили???За какво е този протест - за да ходят някои хора да се бият?А видяхте ли по новините ,някакви пенсионери как хвърлят и викат срещу полицаите ,какъв е тоя студент ми е интересно!!!Ся да не почнете да викате срещу мен и моето мнение ,защото то няма да се промени ,понеже каквото стане полицията е виновна!Къде го има това - никъде!!!Полицаите са си прави ,като има провокатори ,които създават размирици - ще бият!!!
    Добре обаче журналисти казват че провокаторите били оставени а нападали само невинните граждани.Имало дори хора които излезнали от могазините за да видят кавко става и те били нападнати.Преди малко гледах за снощните протести в Словакия мисля.Чупеха правеха струваха и на края никакво насилие над вандалите а само ги закопчаха и откараха!
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Аз съм "за" протестите .. Протестите като днешният и ако има в петък ще ходя и ще викам с всички на които им е писнало на К^^А
      "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
      "What do you do to help save the world?"

Коментар

колеги и аз да съм полицай и мен да ме бият и да ме псуват някакви малолетни друсани скинарчета и аз ще ги бия, защото съм бил на мачове и знам как тази пасмина, отайка се бият само, за да всяват смут и са готови и човек да убият, за да се утвърдят като ултраси!това е...а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...разберете в едно такова меле, не виждаш кого биеш, за това има и невинни пострадали, просто няма начин, трябваше да се гонят провокаторите.ай със здраве, не се палете толкова, защото когато стане нещо лошо, недай си Боже, пак всички ще викате за помощ полицията, а не съседите и студентите, и скинарите...и сега всички говорят за боя и никой за политиците - които си казват, ами те, провокаторите попречиха на протестиращите да си протестират, боли ги ку§а тях, за това, че има недоволни хора навън!
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Predatorsi написа:
          На мен пък ми писна всички да плюят срещу куките...Представете си че сте на тяхно място и виждате ,че чупят прозорци по сградите ,хвърлят бомбички по Вас ,чупят оградите по улиците ,и нападат патрулките ,какво бихте направили???За какво е този протест - за да ходят някои хора да се бият?А видяхте ли по новините ,някакви пенсионери как хвърлят и викат срещу полицаите ,какъв е тоя студент ми е интересно!!!Ся да не почнете да викате срещу мен и моето мнение ,защото то няма да се промени ,понеже каквото стане полицията е виновна!Къде го има това - никъде!!!Полицаите са си прави ,като има провокатори ,които създават размирици - ще бият!!!
          Братле,проблема е точно в това,че не биха и не арестуваха провокаторите.Пред мен поне трима души ги закопчаха и си изглеждаха абсолютно нормално-без камуфлажи,свастики,камъни дървье. Само викаха и хвърляха снежни топки.А имаше със шалчета на Ботев,с маски и качулки-тях никой не ги закачи.Точно те нападнаха един автобус на градския и чупиха прозорците му.Обаче кордона си стои и никой не мърда. Само по заповед тръгват. И никой не обяви ,че митинга е отменен и че площада трябва да се напусне. Полицаите тръгнаха и почнаха да тропат с палките. А зад нас е Цариградско...Никой нищо не казва,не те гонят. Вървят и бутат тълпата към Орлов мост.Толкоз.

Коментар

BEX---GT написа:
            а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...
            Защото тези управници ни докараха с корупцията си до това,че да нямаме пари за ядене камо ли за иначе ниските актове.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

BEX---GT написа:
              колеги и аз да съм полицай и мен да ме бият и да ме псуват някакви малолетни друсани скинарчета и аз ще ги бия, защото съм бил на мачове и знам как тази пасмина, отайка се бият само, за да всяват смут и са готови и човек да убият, за да се утвърдят като ултраси!това е...а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...разберете в едно такова меле, не виждаш кого биеш, за това има и невинни пострадали, просто няма начин, трябваше да се гонят провокаторите.ай със здраве, не се палете толкова, защото когато стане нещо лошо, недай си Боже, пак всички ще викате за помощ полицията, а не съседите и студентите, и скинарите...и сега всички говорят за боя и никой за политиците - които си казват, ами те, провокаторите попречиха на протестиращите да си протестират, боли ги ку§а тях, за това, че има недоволни хора навън!
              И аз мисля по същия начин. Стига сме хапали полицаите. Не са ни виновни те.
              N.Y. State of Mind

Коментар

това наистина ми е интересно, защо не ги арестуват тях?може би защото така им е казано нямаме какво да ядеме ама караме коли, нали, недейте така
                e30 forever!

Коментар

Аз също гледах новините и твърдя че бяха адски тенденциозно представени кадрите. Горканчовците полицаи. Бъди сигурен че бтв, нова, канал1, всички ще опишат картината удобно за властта. Авео, пусни си Канал3 казаха в 19.30 ще показват хронологията на деня. от 22.30 - пълен запис на директното предаване от деня. И после пак ще обсъдим имало ли е полицейски произвол или не.

Коментар

BEX---GT написа:
                    а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...!
                    А защо някой полицай се чудят как да ти вземат последните 10 лв ? Защо колега , спират те за "Рутинна проверка" и те питат знам че не си изряден намирай пари ? Защо така колега защо ?ЗАЩОТО има хора и хора има футболно хулиганство прав си .. Има полицаи "просяци" има ги .. айде стига са крали тея
                    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
                    "What do you do to help save the world?"

Коментар

разберете в едно такова меле, не виждаш кого биеш, за това има и невинни пострадали, просто няма начин, трябваше да се гонят провокаторите.
                      Това не ти е сектор Г.Какви са тея глупости,че не могат да се различат?Това е площад. И освен това в сектора всички са съмнителни,докато тука бяха някаква определена бройка а останалите си бяха съвсем редовни хора.Беше ли че да видиш?

Коментар

съгласен съм и на мен ми се е случвало да ми овъртат за 10лв, но не им ги дадохима хора, има и "хора"всяко стадо си има мърша
                        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                          а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...
                          Защото тези управници ни докараха с корупцията си до това,че да нямаме пари за ядене камо ли за иначе ниските актове.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

BEX---GT написа:
                            всяко стадо си има мърша
                            И мършата е в парламента

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Авео написа:
                              В тая загубена държава и един протест като хората не може да се направи. Простотия, простотия...до бога. Сега гледах по новините. Определено смятам, че полицаите малко са били /бой/. Какви бяха тия бръснати глави, какви бяха тия ултраси, какво правеха там...
                              Добре де,виж ми снимките,не са вижда много,щото са от края,ама има ли скинари?НЯМА Защото мнозинството бяха студенти,ученици ,пенсионери,природозащитници.А хулиганите бяха очевидно колко са,кои са. Ама полицията НЕ ИСКА да ги пипа. За утрешния протест си слагам камуфлажа за да знам че няма да ме бият.

Коментар

Съгласен и с нанобанано, съгласен и с Шобаче полицаите изпълняват заповеди, заповедите идват от управата и така, за това не се арестуват хора с качулки, не го правят и на мачовете..всичко си идва от управата, това си е техен изпитан метод на власт...
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X