Predatorsi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
-
колеги и аз да съм полицай и мен да ме бият и да ме псуват някакви малолетни друсани скинарчета и аз ще ги бия, защото съм бил на мачове и знам как тази пасмина, отайка се бият само, за да всяват смут и са готови и човек да убият, за да се утвърдят като ултраси!това е...а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...разберете в едно такова меле, не виждаш кого биеш, за това има и невинни пострадали, просто няма начин, трябваше да се гонят провокаторите.ай със здраве, не се палете толкова, защото когато стане нещо лошо, недай си Боже, пак всички ще викате за помощ полицията, а не съседите и студентите, и скинарите...и сега всички говорят за боя и никой за политиците - които си казват, ами те, провокаторите попречиха на протестиращите да си протестират, боли ги ку§а тях, за това, че има недоволни хора навън!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Predatorsi написа:На мен пък ми писна всички да плюят срещу куките...Представете си че сте на тяхно място и виждате ,че чупят прозорци по сградите ,хвърлят бомбички по Вас ,чупят оградите по улиците ,и нападат патрулките ,какво бихте направили???За какво е този протест - за да ходят някои хора да се бият?А видяхте ли по новините ,някакви пенсионери как хвърлят и викат срещу полицаите ,какъв е тоя студент ми е интересно!!!Ся да не почнете да викате срещу мен и моето мнение ,защото то няма да се промени ,понеже каквото стане полицията е виновна!Къде го има това - никъде!!!Полицаите са си прави ,като има провокатори ,които създават размирици - ще бият!!!
Коментар
-
BEX---GT написа:а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
BEX---GT написа:колеги и аз да съм полицай и мен да ме бият и да ме псуват някакви малолетни друсани скинарчета и аз ще ги бия, защото съм бил на мачове и знам как тази пасмина, отайка се бият само, за да всяват смут и са готови и човек да убият, за да се утвърдят като ултраси!това е...а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...разберете в едно такова меле, не виждаш кого биеш, за това има и невинни пострадали, просто няма начин, трябваше да се гонят провокаторите.ай със здраве, не се палете толкова, защото когато стане нещо лошо, недай си Боже, пак всички ще викате за помощ полицията, а не съседите и студентите, и скинарите...и сега всички говорят за боя и никой за политиците - които си казват, ами те, провокаторите попречиха на протестиращите да си протестират, боли ги ку§а тях, за това, че има недоволни хора навън!N.Y. State of Mind
Коментар
-
Аз също гледах новините и твърдя че бяха адски тенденциозно представени кадрите. Горканчовците полицаи. Бъди сигурен че бтв, нова, канал1, всички ще опишат картината удобно за властта. Авео, пусни си Канал3 казаха в 19.30 ще показват хронологията на деня. от 22.30 - пълен запис на директното предаване от деня. И после пак ще обсъдим имало ли е полицейски произвол или не.
Коментар
-
BEX---GT написа:а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...!"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
разберете в едно такова меле, не виждаш кого биеш, за това има и невинни пострадали, просто няма начин, трябваше да се гонят провокаторите.
Коментар
-
BEX---GT написа:а защо днес всички викат срещу корупцията, а когато ги спре полицаи и се чудят как да му бутнат 10лв, за да нямат акт...защо, когато си търсят работа се чудат на кого да бутнат или на кого да лапнат, за да ги наемат...Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Авео написа:В тая загубена държава и един протест като хората не може да се направи. Простотия, простотия...до бога. Сега гледах по новините. Определено смятам, че полицаите малко са били /бой/. Какви бяха тия бръснати глави, какви бяха тия ултраси, какво правеха там...
Коментар
-
Съгласен и с нанобанано, съгласен и с Шобаче полицаите изпълняват заповеди, заповедите идват от управата и така, за това не се арестуват хора с качулки, не го правят и на мачовете..всичко си идва от управата, това си е техен изпитан метод на власт...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар