Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За да махаш нещо, трябва с нещо да го заместиш. Не виждам тия дето днес протестираха или там каквото правеха, какво предлагат... Промяна на политката, промяна на системата, повече пари, условие за развитие или по-топли общежития, как искат да го постигнат, каква да е новата посока на движение, въобще да се движим ли или да изчакаме да си го извадят.Просто не се прави така и ако това повлече крак, не ми се мисли какво ще стане. То е ясно, че Гърция няма да се повтори, но кой ще оглави тоя смешен протест, кой ще го организира. Като гледах тия "мимита" от разните му студентски съвети, ми те две думи собствени не могат да измислят за какво са там.Протеста трябва да е истински, човечен, народен. Но за тая работа ти трябва кауза, да виждаш нещо ново или поне изпитано старо.Що ще палят парламента, нека почнем от либииското посолство, после пред украйнското, да гътнем и Чехите, дето ташак с нас си правят. Пък в тия моменти да се видят лидерите, кой става, кой не ... и тогава да махнем неколко партиини глави, да идват избори и нито един от тия да не се кандидатира, ако пък се опита му бутаме централата, ако и това не помага го линчуваме... С тия неграмотници в политика и това ни е малко. А за такива некадърници като нас и те са ни много.

Коментар

Аз макар,че бях скептичен накрая се дигнах ,с още 5 човека от свибута. Какво да ви кажа-не можах да стигна до площада, кордона ни изблъска към кръстовището на ректората. Всичко беше измислено от полицията за да се нагнети обстановката. Кажете ми като тръгнр кордона 2 хиляди човека (примерно ) къде да отидат? Естествено ,че на кръстовището дето е 50 метра зад тях. Там се разделихме на две-към БСФС и към орлов мост. За малко тълпата ги държеше и двете. После от ректората ги изблъскаха до орлов.Ходихме с хората надолу 200/300 метра след моста и свихме през парка да се връщаме към площада. И обратно на моста ни спряха. Обадиха ни се другата група,че при БСФС са ги разпръснали вече.На Васил Левски при 40 000 фенове,не съм виждал толкова полиция колкото днес.Накрая съм убеден ,че повече полицаи имаше отколкото протестиращи. То е цяло чудо,че толкова много хора се задържаха. Даже имаше опит да се завземе отново моста,ама къде...Провокации имаше основно от футболни фенове,като се различаваха единствно майните,които с очите си ги видях да чупят прозорци на един автобус и да бият по един тролей. Пълни кретени.Бяха отишли само за да чупят.Атакисти не видях, ФАБ също. Расате беше ,но неговите хора (до колкото могат да се различат ) не правеха проблеми.Имаше студенти,природозащитници,пенсионери...Само замеделците не ги видях.

Коментар

Гледайте новините довечера.Чух едни слухове, че станали някакви сблъсъци.
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

ilkor написа:
          Една критика и към Бойко: Беше казал че улиците в София били изчистени до асвалт. Тогава откъде взимаха сняг тези че да го мятат по полицията ? Едва ли са го носели по джобовете...
          Вярно че се му викаме Бате Бойко ама чак и да почиства тротоарите и алеите на борисовата градина
          Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ако опитате да се отдръпнете малко и да огледате цялата картинка ще видите как властта прекрасно си е написала домашното. Като се почне от повсеместната медийна кампания през последните дни да се изкарат протестиращите че не знаят какво искат, а, знаят - ама било политическо, било политическо, значи нямат право да протестират (?!) и се стигне до отсъствието на Станишев, полицейския произвол (гледах Канал 3 как две ченгета се гавреха с три деца на една пейка, единия вика ’Главата долу!’ и замахва другия крещи ’Що си криеш очите бе!’ и замахва и той, това пред камера), и лекото ступване на опозиционни политици. Гледах Канал3 и смея да твърдя че властта се разправи силово с мирно протестиращи. Изключителен срам за полицаите!

Коментар

Интересното е,че аз не видях да арестуват от провокаторите.Ето малко снимки вече след като взеха орлов мост и райнона около парламента след края-

Коментар

Добро утро - буйстващите защо мислите бяхам там - да имат повод полицаите за "разпръскване на тълпата".Ама то само това да беше...

Коментар

Току що гледах в youtube клипове от днешният протест.Потресен съм.И това дето ми разправяте ,че полицаите не били виновни -НЕ Е ИСТИНА.Точно те са провокирали всичко и се държат доста вулгарно и правят каквото си искат.Ама нека да излязат не 1000-2000 човека,нека да излязат 100 000 човека да ги видим тогава колко са силни.Полицаите и те ми ревът тия дни,искат 50% увеличение на заплатите.А днес се гавреха с народа,те колко са долнииии.....но струва ми се утре ще има продължение и то какво..... след като се завъртят тези клипове по новините и интернет.
                  ----------------------------------------------------------------------------
                  Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                  ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                  ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

ls1 написа:
                    Ако опитате да се отдръпнете малко и да огледате цялата картинка ще видите как властта прекрасно си е написала домашното. Като се почне от повсеместната медийна кампания през последните дни да се изкарат протестиращите че не знаят какво искат, а, знаят - ама било политическо, било политическо, значи нямат право да протестират (?!) и се стигне до отсъствието на Станишев, полицейския произвол (гледах Канал 3 как две ченгета се гавреха с три деца на една пейка, единия вика ’Главата долу!’ и замахва другия крещи ’Що си криеш очите бе!’ и замахва и той, това пред камера), и лекото ступване на опозиционни политици. Гледах Канал3 и смея да твърдя че властта се разправи силово с мирно протестиращи. Изключителен срам за полицаите!
                    На това полиция ли се вика?Това е башибозук, по-точно еничари.И в събота същите тези ще излязат за 50 % увеличение на заплатите. Те днес си го " отработиха и заслужиха". Много интересно кой ще охранява техния протест? Сигурно ще се разделят на две и половината ще протестират, а другата половина ще охранява.Като мине половината от предвиденото за протеста време, ще се разменят.чичо Нено
                    Fiat Punto 1,1- 1996г.
                    газ-бензин , "Lovato"

Коментар

С днешна дата, считай увеличението на заплатите на полицаите за получено П.П.Някой навръзва ли нещата изобщо?

Коментар

Връзваме, връзваме... бой му е майката ... трябва да се изкорми целия парламент, а после подмолните куки който се дупят на всички за жълти стотинки... вече не са хора за мен..

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                        ex:Opel Kadett 1.3
                        ex:Fiat 125p
                        ex:Москвич 412

Коментар

Kuku написа:
                          С днешна дата, считай увеличението на заплатите на полицаите за получено П.П.Някой навръзва ли нещата изобщо?
                          От което следва, че в събота протест няма да има.Видяхте ли как другарите М.Миков и Павлин Димитров защитаваха действията на полицаите. Като Александър Матросов.Който не знае кой е Матросов, да пита.чичо Нено
                          Fiat Punto 1,1- 1996г.
                          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Нетинфо пише,че според полицията имало 500 протестиращи 152 от които били задържани.М/у другото трябва да се знае,че имаше жандармеристи и обикновенни полицаи. Говорехме си с полицаите и някои казаха ,че подкрепят протеста и от тяхна страна не видях някакво насилие. Докато жандармеристите( всъщност предполагам ,че са такива,става въпрос за тези с костюми като на костенурките нинджа,с наколенки гербове по каските) много настървено се включиха.

Коментар

На мен пък ми писна всички да плюят срещу куките...Представете си че сте на тяхно място и виждате ,че чупят прозорци по сградите ,хвърлят бомбички по Вас ,чупят оградите по улиците ,и нападат патрулките ,какво бихте направили???За какво е този протест - за да ходят някои хора да се бият?А видяхте ли по новините ,някакви пенсионери как хвърлят и викат срещу полицаите ,какъв е тоя студент ми е интересно!!!Ся да не почнете да викате срещу мен и моето мнение ,защото то няма да се промени ,понеже каквото стане полицията е виновна!Къде го има това - никъде!!!Полицаите са си прави ,като има провокатори ,които създават размирици - ще бият!!!
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

В тая загубена държава и един протест като хората не може да се направи. Простотия, простотия...до бога. Сега гледах по новините. Определено смятам, че полицаите малко са били /бой/. Какви бяха тия бръснати глави, какви бяха тия ултраси, какво правеха там...Бой до дупка трябва...Абе, кой е администратора на сайта, обадил се за бомбата....някакви предположения или съмнения има ли....

Коментар

Working...
                                X