Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dikanio написа:
    kiro_of_the_day написа:
    Че какво му е на Костов!? Той е от типа политици на Стефан Стамболов, колкото и да ви е смешно.Историята помни големите нещо, които са направили, а не залитанията им. След време както за Стамболов се учи предимно това, чее вдигнал България на крака - за Костов ще се учи, че е поставил България на релсите на Европейскато и развитие. Е това не могат да му простят комунягите и го оплюват кой дето свари... Ще кажете - ама Костов крадеше. Аз ще Ви кажа, че Костов е като пионерче, за да не кажа чавдарче в сравнение с Царо, Доган и разни Овчаровци и т.н.
    За Костов намерих следната статистика, която не знам дали е 100% вярна, но съм убеден че е много близо до истината: "Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 125 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.Така,че е добре да си спомните всичко това,да си дадете сметка,кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС" "p.s. И един виц по темата, просто не мога да се въздържа:Хората излезли по улиците и викали -"менструация, менструация"!-Не беше ли "революция", усъмнил се някой. -Да бе, не е важно, важно е кръв да се лее - отговорили му.
    Поредния великан! С някои уточнения:Инфлацията стигаше 800%Пенсията в даден момент не надхвърляше 3 долара, а заплатите 10 долараПо магазините нямаше никакви храни, а хляб нямаше, просто защото в България нямаше зърно - знам го от лични наблюдения.Не само, че нямаше зърно - държавният резерв беше изнесен - през 96 в страната имаше само няколко хиляди тона жито.

Коментар

Ние сме бедни души с мънинки мечти...ама нали знаете ,че Костов е виновен за всичко! Движим се по инерция и никога няма да се оправим ако продължаваме да си мислим ,че нищо неможе да направим! Единствения начин е да си набием в главите,че трябва да мислим за бъдещето,а не за настоящето. Тогава и деца ще има и пари ,и благоденствие. Като студент знаех,че за моето поколение е кауза пердута,но се надявах за децата ми да е по-добре...е синът ми е на 5 години и невиждам ,как ще успея да го убедя да остане в родината си някой слънчев ден. Като му кажа ,че нищо не може да направи в България ли?
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Колеги, какво става в София? Гледам по Канал 3 директно. Но дайте малко повече инфо.

Коментар

naskobg написа:
          Колеги, какво става в София? Гледам по Канал 3 директно. Но дайте малко повече инфо.
          Администратор на някакъв сайт се обадил, че е заложил бомба пред НС и по заповед на Бойко, протеста е прекратен. Ква е тая простотия....

Коментар

Насъскват хората така повече.

Коментар

Ми сбили са се, какво друго...Ама подозирам, че боя ще е малко и недостатъчен.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Пуснете си КАНАЛ 3 дават директно протеста...!!
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Имало напрежение...сълзотворен газ срещу протестиращите и т.н....Има нещо обаче, което смущава много. Почти безредици, провокирани от футболни фенове и бръснати. Протеста май не е това, което се очакваше.
                  Въоръжени с палки и подръчни материали футболните ултраси се опитват да опорочат предварително замисления мирен протест. В жестокото си поведение те стигнаха до там, че да нападнат без причина журналисти, дошли да ги отразят.Не един или двама са фоторепортерите, операторите и журналистите, станали част от директния сблъсък между жандармерия и футболни запалянковци.Докато те се конфронтират с органите на реда, останалите протестиращи мирно са заели местата си пред сградата на Народното събрание, периодично изказвайки своите искания на мегафон.

Коментар

И мен ме притеснява това, но къде са управниците? Хората ,па били и некви си фенове искат отговори!? Искат някой да ги чуе! Не само да ги "успокояват". Тоз лешпер станишев /няма по мънинка буквичка от малката/ къде е? Или той само пред баба ми може да се плюнчи?

Коментар

Провокация, бой, кървища... това става! Ако бяхте дошли щяхте да видите, какво става!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Е какво стана, организацията ли беше слаба или какво? До колкото разбирам никой от управляващите не си е показал носа на вън да види какво става, до толкова не им пука за нашата държавица, че даже не си правят труда да говорят направо с народа, пили са си кафето спокойно и са чакали 1000-та ченегета пред парламента "ДА РАЗТУРЯТ СЕДЯНКАТА". До толкова сме зле, че нашите управляващи не ги е.е ама грам, гледат си собствения интерес и това е....
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

По-добре се замислете, защо НЕ дойдохме

Коментар

Щото ще чакаме избори...но пък и за тогава си имаме извинение: всичките са идиоти и няма за кой да гласувам... !

Коментар

Kuku написа:
                              По-добре се замислете, защо НЕ дойдохме
                              Защото ви е по-удобно да си седите на топло. Като изключим провокациите на ултрасите мислите ли, че полицията реагира адекватно? Егати изцепките и бой по невинни хора!
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Jimy написа:
                                И мен ме притеснява това, но къде са управниците? Хората ,па били и некви си фенове искат отговори!? Искат някой да ги чуе! Не само да ги "успокояват". Тоз лешпер станишев /няма по мънинка буквичка от малката/ къде е? Или той само пред баба ми може да се плюнчи?
                                Не го оправдавам /за станишев става въпрос/, ама мисля че е в Москва да преговаря за газа.
                                Peugeot 301
                                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                                X