dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
-
Ние сме бедни души с мънинки мечти...ама нали знаете ,че Костов е виновен за всичко! Движим се по инерция и никога няма да се оправим ако продължаваме да си мислим ,че нищо неможе да направим! Единствения начин е да си набием в главите,че трябва да мислим за бъдещето,а не за настоящето. Тогава и деца ще има и пари ,и благоденствие. Като студент знаех,че за моето поколение е кауза пердута,но се надявах за децата ми да е по-добре...е синът ми е на 5 години и невиждам ,как ще успея да го убедя да остане в родината си някой слънчев ден. Като му кажа ,че нищо не може да направи в България ли?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Явор Митев
naskobg написа:Колеги, какво става в София? Гледам по Канал 3 директно. Но дайте малко повече инфо.
Коментар
-
Явор Митев
Имало напрежение...сълзотворен газ срещу протестиращите и т.н....Има нещо обаче, което смущава много. Почти безредици, провокирани от футболни фенове и бръснати. Протеста май не е това, което се очакваше.Въоръжени с палки и подръчни материали футболните ултраси се опитват да опорочат предварително замисления мирен протест. В жестокото си поведение те стигнаха до там, че да нападнат без причина журналисти, дошли да ги отразят.Не един или двама са фоторепортерите, операторите и журналистите, станали част от директния сблъсък между жандармерия и футболни запалянковци.Докато те се конфронтират с органите на реда, останалите протестиращи мирно са заели местата си пред сградата на Народното събрание, периодично изказвайки своите искания на мегафон.
Коментар
-
И мен ме притеснява това, но къде са управниците? Хората ,па били и некви си фенове искат отговори!? Искат някой да ги чуе! Не само да ги "успокояват". Тоз лешпер станишев /няма по мънинка буквичка от малката/ къде е? Или той само пред баба ми може да се плюнчи?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Е какво стана, организацията ли беше слаба или какво? До колкото разбирам никой от управляващите не си е показал носа на вън да види какво става, до толкова не им пука за нашата държавица, че даже не си правят труда да говорят направо с народа, пили са си кафето спокойно и са чакали 1000-та ченегета пред парламента "ДА РАЗТУРЯТ СЕДЯНКАТА". До толкова сме зле, че нашите управляващи не ги е.е ама грам, гледат си собствения интерес и това е....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Щото ще чакаме избори...но пък и за тогава си имаме извинение: всичките са идиоти и няма за кой да гласувам... !Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
Jimy написа:И мен ме притеснява това, но къде са управниците? Хората ,па били и некви си фенове искат отговори!? Искат някой да ги чуе! Не само да ги "успокояват". Тоз лешпер станишев /няма по мънинка буквичка от малката/ къде е? Или той само пред баба ми може да се плюнчи?Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар