така и така ви виждам, че сте готови за екшън...поне да ви поздравя, идете с тази песен...Korn - Souvenir.mp3и всички си вземете по сувенирче от онези шемети...аз няма се обаждам повече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
PASSARELLA написа:Винаги съм се питал инак - как така НИТО един - едничък - министър незнае интересите на държавата, а срещу това - всеки човек на улицата ги знае!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_35"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
mnpenchev
Аз пък не мога да разбера що все слагате някви "известни" личности да ни управляват - Славито, Баткото, Фюрера, незнам си кой, да не са само те с глави на раменете ? Че и аз мога да се кача там да управлявам и ще си върша работата и то добре, щото така съм свикнал. Изберете мен, всяка седмица в петък вечер ще ви давам отчет по телевизиите какво съм свършил и какво не съм.
Коментар
-
nai7 написа:Имам един приятел който казва ако знам че ми остава 1 седмица живот,купувам си един автомат много патрони няколко гранати и влизам в парламента.Искам вика дълго време да се говори за мен поне народа ще ме споменава със добро.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:nai7 написа:Имам един приятел който казва ако знам че ми остава 1 седмица живот,купувам си един автомат много патрони няколко гранати и влизам в парламента.Искам вика дълго време да се говори за мен поне народа ще ме споменава със добро.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ilkor написа:За мен има.Има смисъл протестът да се организира от някой който може да реши проблемите срещу които се протестира.Иначе въпросният господин на 14ти ще се качи на раменете на двама, ще каже няколко лозунга които всикчи искат да чуят и утре ще се сдобием с поредния депутат който ще псуваме по късно.Аз лично не мога да възприема послание за национален протест гарнирано между обявите на 14 годишни момичета и момчета за запознанства.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
mnpenchev написа:Аз пък не мога да разбера що все слагате някви "известни" личности да ни управляват - Славито, Баткото, Фюрера, незнам си кой, да не са само те с глави на раменете ? Че и аз мога да се кача там да управлявам и ще си върша работата и то добре, щото така съм свикнал. Изберете мен, всяка седмица в петък вечер ще ви давам отчет по телевизиите какво съм свършил и какво не съм.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
maiska
-
kiro_of_the_day написа:Че какво му е на Костов!? Той е от типа политици на Стефан Стамболов, колкото и да ви е смешно.Историята помни големите нещо, които са направили, а не залитанията им. След време както за Стамболов се учи предимно това, чее вдигнал България на крака - за Костов ще се учи, че е поставил България на релсите на Европейскато и развитие. Е това не могат да му простят комунягите и го оплюват кой дето свари... Ще кажете - ама Костов крадеше. Аз ще Ви кажа, че Костов е като пионерче, за да не кажа чавдарче в сравнение с Царо, Доган и разни Овчаровци и т.н.
Коментар
-
dikanio написа:kiro_of_the_day написа:Че какво му е на Костов!? Той е от типа политици на Стефан Стамболов, колкото и да ви е смешно.Историята помни големите нещо, които са направили, а не залитанията им. След време както за Стамболов се учи предимно това, чее вдигнал България на крака - за Костов ще се учи, че е поставил България на релсите на Европейскато и развитие. Е това не могат да му простят комунягите и го оплюват кой дето свари... Ще кажете - ама Костов крадеше. Аз ще Ви кажа, че Костов е като пионерче, за да не кажа чавдарче в сравнение с Царо, Доган и разни Овчаровци и т.н.
Коментар
-
Това дали Костов е бил добър или лош, никои не може да каже. Четейки факти всичко е възможно, оная ГАД с Балкан, Плана Плевен, Овергаз, Института по заваряване, Кремиковци .... все кофти нотки. Но за мен той остана единствения политик, който не ни излъга "Не обещавам, че ще живеете по-добре, но ви гарантирам, че по-лошо няма да бъде" ... А при сегашните и най-вероятно и при следващите, нещата вместо да се влошават... ще стават безнадеждни!Не искам да коментирам позицията на Костов, относно войната на Сърбите с НАТО и в каква позиция бяхме ние.... Но най-ценното качество на народа е да забравя ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар