Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

така и така ви виждам, че сте готови за екшън...поне да ви поздравя, идете с тази песен...Korn - Souvenir.mp3и всички си вземете по сувенирче от онези шемети...аз няма се обаждам повече
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

PASSARELLA написа:
        Винаги съм се питал инак - как така НИТО един - едничък - министър незнае интересите на държавата, а срещу това - всеки човек на улицата ги знае!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
        Попитай един министър колко струва кило сирене и ще ти стане ясно........... Надживели са го това да мислят за вода ,храна и топлина.
        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Аз пък не мога да разбера що все слагате някви "известни" личности да ни управляват - Славито, Баткото, Фюрера, незнам си кой, да не са само те с глави на раменете ? Че и аз мога да се кача там да управлявам и ще си върша работата и то добре, щото така съм свикнал. Изберете мен, всяка седмица в петък вечер ще ви давам отчет по телевизиите какво съм свършил и какво не съм.

Коментар

Само си дай номера на бюлетината Да видят онези парадокс в мирно време
            Ползвайте мигачи!
            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Имам един приятел който казва ако знам че ми остава 1 седмица живот,купувам си един автомат много патрони няколко гранати и влизам в парламента.Искам вика дълго време да се говори за мен поне народа ще ме споменава със добро.

Коментар

nai7 написа:
                Имам един приятел който казва ако знам че ми остава 1 седмица живот,купувам си един автомат много патрони няколко гранати и влизам в парламента.Искам вика дълго време да се говори за мен поне народа ще ме споменава със добро.
                Пънко нема да умре!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  nai7 написа:
                  Пънко нема да умре!
                  Ще се сбием! Само хеви метъл!!!

Коментар

ilkor написа:
                    За мен има.Има смисъл протестът да се организира от някой който може да реши проблемите срещу които се протестира.Иначе въпросният господин на 14ти ще се качи на раменете на двама, ще каже няколко лозунга които всикчи искат да чуят и утре ще се сдобием с поредния депутат който ще псуваме по късно.Аз лично не мога да възприема послание за национален протест гарнирано между обявите на 14 годишни момичета и момчета за запознанства.
                    бахти държавата.., че и народа! За 20 години на нищо не се научиха.., а ако трябва да сме още по-конкретни - изобщо не се и учат!
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

mnpenchev написа:
                      Аз пък не мога да разбера що все слагате някви "известни" личности да ни управляват - Славито, Баткото, Фюрера, незнам си кой, да не са само те с глави на раменете ? Че и аз мога да се кача там да управлявам и ще си върша работата и то добре, щото така съм свикнал. Изберете мен, всяка седмица в петък вечер ще ви давам отчет по телевизиите какво съм свършил и какво не съм.
                      А аз обещавам да... обещавам!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Още малко по темата http://feelfriendly.com/

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Че какво му е на Костов!? Той е от типа политици на Стефан Стамболов, колкото и да ви е смешно.Историята помни големите нещо, които са направили, а не залитанията им. След време както за Стамболов се учи предимно това, чее вдигнал България на крака - за Костов ще се учи, че е поставил България на релсите на Европейскато и развитие. Е това не могат да му простят комунягите и го оплюват кой дето свари... Ще кажете - ама Костов крадеше. Аз ще Ви кажа, че Костов е като пионерче, за да не кажа чавдарче в сравнение с Царо, Доган и разни Овчаровци и т.н.
                          За Костов намерих следната статистика, която не знам дали е 100% вярна, но съм убеден че е много близо до истината: "Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 125 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.Така,че е добре да си спомните всичко това,да си дадете сметка,кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС" "p.s. И един виц по темата, просто не мога да се въздържа:Хората излезли по улиците и викали -"менструация, менструация"!-Не беше ли "революция", усъмнил се някой. -Да бе, не е важно, важно е кръв да се лее - отговорили му.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хайде! Остана малко време в, което да се доберете до площада!

Коментар

dikanio написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Че какво му е на Костов!? Той е от типа политици на Стефан Стамболов, колкото и да ви е смешно.Историята помни големите нещо, които са направили, а не залитанията им. След време както за Стамболов се учи предимно това, чее вдигнал България на крака - за Костов ще се учи, че е поставил България на релсите на Европейскато и развитие. Е това не могат да му простят комунягите и го оплюват кой дето свари... Ще кажете - ама Костов крадеше. Аз ще Ви кажа, че Костов е като пионерче, за да не кажа чавдарче в сравнение с Царо, Доган и разни Овчаровци и т.н.
                              За Костов намерих следната статистика, която не знам дали е 100% вярна, но съм убеден че е много близо до истината: "Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 125 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.Така,че е добре да си спомните всичко това,да си дадете сметка,кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС" "p.s. И един виц по темата, просто не мога да се въздържа:Хората излезли по улиците и викали -"менструация, менструация"!-Не беше ли "революция", усъмнил се някой. -Да бе, не е важно, важно е кръв да се лее - отговорили му.
                              Ейиии,верно е това всичко написано.Но какво да правиш,народа ни го е доказал,че е с кратка историческа памет.И за това ще тегли.И още доста.Освен това имаме в нашата народо- психология една много лоша черта.Може човек да е направил сто добрини,но в работата си допусне ли една ,две грешки и ние го отричаме тотално.Освен това лесно се подаваме на маниполиране.И трудно гледаме в нюанси-само черно/бяло.Както Ботев е казал:силно обичам и мразя.Няма средно положение.Това сме си.

Коментар

Това дали Костов е бил добър или лош, никои не може да каже. Четейки факти всичко е възможно, оная ГАД с Балкан, Плана Плевен, Овергаз, Института по заваряване, Кремиковци .... все кофти нотки. Но за мен той остана единствения политик, който не ни излъга "Не обещавам, че ще живеете по-добре, но ви гарантирам, че по-лошо няма да бъде" ... А при сегашните и най-вероятно и при следващите, нещата вместо да се влошават... ще стават безнадеждни!Не искам да коментирам позицията на Костов, относно войната на Сърбите с НАТО и в каква позиция бяхме ние.... Но най-ценното качество на народа е да забравя ...

Коментар

Working...
                                X