kiselo,съгласен съм с много неща които си казал,обаче,кажи ми как да покажем,че вече няма да позволяваме да ни крадат близалката?Като си стоя удома,живея по правилата,чистя си покрай дома,както си е редно (макар че не аз правя боклука там),ходя да гласувам винаги,стоя си в къщи и цъкам с език като разбера как някой пак крал и не си свършил работата.И да чакам да се оправим,като всички се променят и станат като мен.Така ли смяташ че ще станат нещата?Предполагам не смяташ така както го описах,но тогава пък кажи ми,кога,според теб,трябва да кажем стига толкова?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
kiselo написа:Vladim написа:PASSARELLA написа:Дайте да направим една форумна среща час време преди мероприятието?"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
peho написа:kiselo,съгласен съм с много неща които си казал,обаче,кажи ми как да покажем,че вече няма да позволяваме да ни крадат близалката?Като си стоя удома,живея по правилата,чистя си покрай дома,както си е редно (макар че не аз правя боклука там),ходя да гласувам винаги,стоя си в къщи и цъкам с език като разбера как някой пак крал и не си свършил работата.И да чакам да се оправим,като всички се променят и станат като мен.Така ли смяташ че ще станат нещата?Предполагам не смяташ така както го описах,но тогава пък кажи ми,кога,според теб,трябва да кажем стига толкова?Не съм съгласен Номера е управляващите да ги е страх от народа а не обратното. Нужно е два-три пъти да ги гътнат, че даже една гилотинка да се дигне. А следващите ще помнят последното ,когато казват : - "ин вово" ( мамицата му мръсна на този чиято е тази реплика)Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
MOYA написа:Не съм съгласен Номера е управляващите да ги е страх от народа а не обратното. Нужно е два-три пъти да ги гътнат, че даже една гилотинка да се дигне. А следващите ще помнят последното ,когато казват : - "ин вово" ( мамицата му мръсна на този чиято е тази реплика)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiselo написа:peho написа:kiselo,съгласен съм с много неща които си казал,обаче,кажи ми как да покажем,че вече няма да позволяваме да ни крадат близалката?Като си стоя удома,живея по правилата,чистя си покрай дома,както си е редно (макар че не аз правя боклука там),ходя да гласувам винаги,стоя си в къщи и цъкам с език като разбера как някой пак крал и не си свършил работата.И да чакам да се оправим,като всички се променят и станат като мен.Така ли смяташ че ще станат нещата?Предполагам не смяташ така както го описах,но тогава пък кажи ми,кога,според теб,трябва да кажем стига толкова?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Абе какво значи на избори , не е сега времето , така няма да стане ?! Аргументирай се ? К`ВО значи нищо няма да стане ?! Само като се замисля за последното което чух - Готови сме да съберем народно събрание по спещност след 1 седмица ?!!!!!!????!!!??!!??!? Това във връзка с кризата с газта ? КАК СЛЕД 1 СЕДМИЦА БЕ ОХООООООО ТОВА Е КРИЗА БЕ - ХОРАТА СА НА СТУДЕНО !!! УЧИЛИЩАТА СА СТУДЕНИ !!! КВА СЕДМИЦА БРЕ БРАТЧЕД ? КОЙ ДАВА ТАКА ? НИЕ ЩОТ ТЪРПИМ И ГИ ОСТАВЯМЕ ДА СИ ПРАВИМ КАКВОТО СИ ИСКАТ ! ИЛИ ОНИЯ ПОЛОВ АТЛЕТ ДЕТО ИСКА ДА СЕ ИЗЯВЯВА ..... КЪДЕ ВЪРВИШ , КЪДЕ ПЪРДИШ БЕ ? ПЕНСИОНЕР СМОТАН ТИ МЪЖ ЛИ СИ И НА ТАЯ ЖЕНА БЕ ТЪПАК !!! НЯМА КОГА НАРОДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ СЕГА !!!!!!!! ВЕДНАГА !!!!!ДОЛУ ЦЯЛАТА МРЪСНА ГАД ! 1 ЦИСТЕРНА БЕНЗИН И ВСИЧКИ ВЪТРЕ И ДА ГО ЗАПАЛИМ !!!!!!!
Коментар
-
Колега, избягвай писането само с главни букви във форума - дразнещо е! Освен това е в разрез с правилата.Сега ми кажи - събираме се ние на 14 ти и се сбиваме с полицията, изпотрошаваме центъра и т.н. със всичките му салтанати както си му е реда ...Как това ни решава проблемите ?Да кажем че правителството падне - ще има служебно и пак ще има избори след 2-3 месеца.А избори така или иначе ще има след няколко месеца.Ако следваме логиката какво излиза - и с бой и без бой - избори. Е, аз предпочитам да е без бой ...По важното е не да се прави калабълък в работен ден, а да се гласува при избори.
Коментар
-
Един митинг ме решава проблемите на цяла държава!Но, един митинг може да покаже, че не сме овце.Българина е доказал, че търпи много, но не безкрайно.Просто власта не само, че не върши адекватна работа, те ни забиват все по-надолу.Кой може да го опсори?То не бяха кризи заради лошо сключени договори, то не беше сняг, наводнения...има ли смисъл да говорим за икономика?Единия, онзи...Овчаров и съсловие, онези с договора за газта.Някой може ли да ми обясни, член от власта, министър и прочие, да не погледне за точка в договора, която да защитава правата на държавата.Да няма точка, която при евентулано неизпълнение на подписания договора, да получим компенсации и т.н. А оня се изтъпанчил по телевизията, да обяснява как Русия била голяма държава, и такива точки ни злепоставят и не било редно.Нещо от сорта беше.Ами тоя, ако бяхме нормална държава, влиза в затвора и следващият на негово място, би замислил.Примери колкото искаш.Лошо ми става, само като видя, че турското робство, все още ни влияе.Робско мислене на народа.Те станаха адски нагли.Оня Топлото, хванаха го скрадени пари-милиони по сметки.Да влезе в затвора, където му е мястото?Ами другите, никой не може да ме убеди, че е крал сам!"Тъпите" гърци стачкуваха само като им вдигнаха цената на млякото, за тва са около 10 пъти по-добре от нас.А ние понеже всеки път си мълчим, ония от горе стават все по-нагли.Аз помня 97-ма и митинга, когато кило сирене беше колкото една пенсия.След това някой да чу или видя Жан Виденов в политиката?Защо това младо момче вече не е там?Та кой разправяше, че няма смисъл от митинга?Аз лично съм там, ако трябва ше се тепам и с полиция, с който трябва, само да се види, че народа затъва а поредния политик прави вила на внучето на Палма де Майорка!Явно трябва да се сменят поне 2 поколения, за да се види някаква промяна.Ние няма да я видим, да стискаме палци поне внуците да живеят като бели хора.Мир вам
Коментар
-
ilkor написа:............Сега ми кажи - събираме се ние на 14 ти и се сбиваме с полицията, изпотрошаваме центъра и т.н. със всичките му салтанати както си му е реда ...Как това ни решава проблемите ?Да кажем че правителството падне - ще има служебно и пак ще има избори след 2-3 месеца.А избори така или иначе ще има след няколко месеца.Ако следваме логиката какво излиза - и с бой и без бой - избори. Е, аз предпочитам да е без бой ...По важното е не да се прави калабълък в работен ден, а да се гласува при избори.
Коментар
-
EasternAlien написа:Един митинг ме решава проблемите на цяла държава!Но, един митинг може да покаже, че не сме овце.Българина е доказал, че търпи много, но не безкрайно.Просто власта не само, че не върши адекватна работа, те ни забиват все по-надолу.Кой може да го опсори?То не бяха кризи заради лошо сключени договори, то не беше сняг, наводнения...има ли смисъл да говорим за икономика?Единия, онзи...Овчаров и съсловие, онези с договора за газта.Някой може ли да ми обясни, член от власта, министър и прочие, да не погледне за точка в договора, която да защитава правата на държавата.Да няма точка, която при евентулано неизпълнение на подписания договора, да получим компенсации и т.н. А оня се изтъпанчил по телевизията, да обяснява как Русия била голяма държава, и такива точки ни злепоставят и не било редно.Нещо от сорта беше.Ами тоя, ако бяхме нормална държава, влиза в затвора и следващият на негово място, би замислил.Примери колкото искаш.Лошо ми става, само като видя, че турското робство, все още ни влияе.Робско мислене на народа.Те станаха адски нагли.Оня Топлото, хванаха го скрадени пари-милиони по сметки.Да влезе в затвора, където му е мястото?Ами другите, никой не може да ме убеди, че е крал сам!"Тъпите" гърци стачкуваха само като им вдигнаха цената на млякото, за тва са около 10 пъти по-добре от нас.А ние понеже всеки път си мълчим, ония от горе стават все по-нагли.Аз помня 97-ма и митинга, когато кило сирене беше колкото една пенсия.След това някой да чу или видя Жан Виденов в политиката?Защо това младо момче вече не е там?Та кой разправяше, че няма смисъл от митинга?Аз лично съм там, ако трябва ше се тепам и с полиция, с който трябва, само да се види, че народа затъва а поредния политик прави вила на внучето на Палма де Майорка!Явно трябва да се сменят поне 2 поколения, за да се види някаква промяна.Ние няма да я видим, да стискаме палци поне внуците да живеят като бели хора.Мир вам
Коментар
-
Като как колеги трябва да се процедира? Да чакаме избори и мешана скара или ясно да изразим мнението си...поне повечето недоволни.Ама наистина що се залъгваме...ма на кой му пука какво става в тая държава? На мен;на теб;на оня до тебе...ами всички останали дето си гледат копанката и си дуднат :"аз съм сърдит и нема да гласувам". Искам да питам кой е нормалния начин, за да се преодолеят проблемите в БЪЛГАРИЯ?п.п. аз незнам как се води една нация към просперитет ,за това разчитам на 240+тикви,след като всичко около нас е пълен абсурд и малките ,гадни ,извратени човечета/щото те са мънинки нищожества/ не могат да се справят с тая държава-ми требе да си ходят!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар