Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

14 януари 2009 ... ?

***ЦИТАТ:"Тази тема я редактирам сега, за да стане малко по-ясно, в нея ще разберете:1. Кога и къде е протеста2. Какво очакваме да постигнем3. Защо излизаме на протест4. Обръщение на sofianci.com към вас1. Кога и къде е протестаПротеста почва на 14-ти Януари в 11.00 часа пред НС. Ние от сайта ще се съберем по същото време на паркинга пред НС - ако не знаете къде е ова, натисни тук за карта - Носете Българско знаме!Абсолютно всеки, независимо от възраст и пол може да участва. Протеста е организиран от студентското движение СРОКСОС. На простеста се очаква да дойдат много студенти, пенсионери, привърженици на АТАКА, БЗНС, ГЕРБ и други партии, както и таксиметрови шофьори, земеделци, футбулни фенове и потребители на сайтове като нашия. Очакват се между 5 и 10 хиляди души да протестират.НЕКА НА 14-ТИ ЗАЕДНО НАПИШЕМ ИСТОРИЯТА!2. Какво очакваме да постигнемЕто какви са целите ни:НИЕ ИСКАМЕ:1. работещ механизми за борба с корупцията2. незабавна реформа на съдебната власт3. незабавни мерки за подобряване на жизнения стандарт на всички Българи, по който показател сме последни в ЕС4. благоприятен климат за стимулиране на раждаемостта5. незабавни реформи в образованието6. незабавни реформи в здравеопазването7. едно прозрачно правителство8. незабавни мерки за защита на природните богатства на България9. незабавна промяна в избирателния закон и мерки за стимулиране на избирателната активност10. незабавна административна реформа... защото сме Българи. Искаме да живеем в страна, в която убиец на дете получава ефективна присъда.Страна, в която хора болни от рак получавах необходимото лечение. Страна, в която мога да имам деца, защототя ми помага. Страна, в която да виждам детски площадки и градинки пред блока си. Страна, в която мога дапътувам спокойно, защото пътищата са на ниво. Страна, в която зимата мога да ходя по тротоара и да не попаднав пирогов. Страна, в която природата се зачита както от жителите така и от управляващите. Страна, в коятоако плащам осигуровки да ме възнагради с добра пенсия покриваща живота ми. Страна, в която съм наясно кой, каки къде я управлява. Страна, в която полицията ми е приятел а не партньор в дребни престъпления.Страна - в която мога да се чувствам БЪЛГАРИН, и да се гордея с това!3. Защо излизаме на протестИзгледайте няколко клипа:http://vbox7.com/play:9ea5b21ehttp:/...28c45...или (благодарение на lia_17) прочетете какво се случва в България:1. Изключително наглото и арогантно държание на управляващите спрямо техните избиратели.2. Мафията си има държава. Срещу информация висши чиновници получават пари от членове на организирани престъпни групировки. Скандалът със зам. директора на ГДБОП Иван Иванов.3. В страната на Братко и Батко. Директорът на фонд ’Републиканска пътна инфраструктура’ бе уволнен, след като стана ясно, че фирмата, която единият му брат управлява, е получила от фонда поръчки за 120 млн. лева. Явният конфликт на интереси стана причина Европейската комисия да ни спре парите по програма ИСПА.4. Показните убийства. Бизнесмена Борислав Георгиев, писателя Георги Стоев, Йорданка Запрянова, ключов свидетел по делото срещу Евелин Банев-Брендо, кмета на Елин Пелин Янко Янков, бизнесмена Бончо Запрянов, Иван Тодоров-Доктора, Иво Георгиев Марков-Сиджима, Драгомир Илиев - Драшко, Никола Иванов - Бобъра, Манол Велев (прострелян) и тн.5. Скандалът ,,ин виво
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Има нужда от такъв протест - дано има резултат, а не само разходка по паветата.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Трябва да сме единни и да отидем
      Mercedes E200 coupe

Коментар

Имам намерения да отида поне за малко Призовавам всичко които се чустват супричастни да доидат
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аз съм там!
          www.CarProfi-BG.com
          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Пловдивска чета ще се събираме ли и да ходим На мен наистина ми дойде до гуша а на вас?
            MB 280 S W108 67' - pickUp
            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

и аз съм ЗА и ще направя всичко възможно да съм там
              "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
              не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

crush написа:
                Аз съм там!
                И аз!
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Дайте да направим една форумна среща час време преди мероприятието?

Коментар

Този протест се организира от собственика на сайт за запознанства ?!?sofianci.com - Кажи край на селото! - това му е мотото ...
                    Прикачени файлове

Коментар

Клипа за акцията от една седмица стои в сайта на в-к СЕГА http://www.segabg.com/online/new/sec...tionid=5ако не ми беше толкова далеч и аз бих се вдигнал, но като се има предвид, че в СФ са над 2млн. се надявам пред парламента да се напълни с хора.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ilkor написа:
                        Този протест се организира от собственика на сайт за запознанства ?!?sofianci.com - Кажи край на селото! - това му е мотото ...
                        Има ли значение от кой се организира ?
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Май се опитваше да каже, че е несериозен с това...
                          www.CarProfi-BG.com
                          Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                          Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                          Най-атрактивните цени в София!

Коментар

За мен има.Има смисъл протестът да се организира от някой който може да реши проблемите срещу които се протестира.Иначе въпросният господин на 14ти ще се качи на раменете на двама, ще каже няколко лозунга които всикчи искат да чуят и утре ще се сдобием с поредния депутат който ще псуваме по късно.Аз лично не мога да възприема послание за национален протест гарнирано между обявите на 14 годишни момичета и момчета за запознанства.

Коментар

Инициативният комитет на българските студенти призовава днес българските граждани към национално обединение по време на протеста, който Комитетът подготвят за 14 януари т.г., предаде репортер на БГНЕС.
                              От погледа дето хвърлих на новините го организира някаква студентска организация или нещо от този род - а обърщението на sofianci.com, или както беше там, явно за да подбуди форумския патос е дадено.
                              FIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99

Коментар

Working...
                              X