Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

14 януари 2009 ... ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SHB написа:
    Авео написа:
    В тая загубена държава и един протест като хората не може да се направи. Простотия, простотия...до бога. Сега гледах по новините. Определено смятам, че полицаите малко са били /бой/. Какви бяха тия бръснати глави, какви бяха тия ултраси, какво правеха там...
    Добре де,виж ми снимките,не са вижда много,щото са от края,ама има ли скинари?НЯМА Защото мнозинството бяха студенти,ученици ,пенсионери,природозащитници.А хулиганите бяха очевидно колко са,кои са. Ама полицията НЕ ИСКА да ги пипа. За утрешния протест си слагам камуфлажа за да знам че няма да ме бият.
    Двама полицаи водеха един под ръце и единият полицай на няколко пъти се опита да му свали маската. Накрая успя. Показа се едно олигофренско говедо с бръсната глава, с черни дрехи и кожено яке. Скинар не ми....скинар. Със сигурност видях петима подобни.

Коментар

Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
      www.CarProfi-BG.com
      Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
      Зареждане и ремонт на автоклиматици.
      Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Авео написа:
        Двама полицаи водеха един под ръце и единият полицай на няколко пъти се опита да му свали маската. Накрая успя. Показа се едно олигофренско говедо с бръсната глава, с черни дрехи и кожено яке. Скинар не ми....скинар. Със сигурност видях петима подобни.
        И на следващия завой го пускат.
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Авео написа:
          И? Да са били 200 души,10% от всички. А полиция имаше толкова,че всеки един да го хванат от тях по двама.Пак искам да кажа,че мнозинството бяха обикновенни хора,включително майки с деца и възрастни хора-пенсионери.Ама това никой не го вижда. Виждат се провокаторите,които полицията имаше силата и средствата да отдели,НО не и желанието. Бяха си агитка на ботев,някои с шалове,повечето с опознавателни знаци на "28" скандираха обичайните псени за "ушев" и факта,че аз не видях хулигани с шалове на Левски или Цска,ме навежда на мисълта,че може би са били платени провокатори.А сега по телевизията гледам ,че провокации била правила гвардия.Аз гвардейци не видях.Сигурно са били под прикритие.Незнам.

Коментар

Kuku написа:
            ...Някой навръзва ли нещата изобщо?
            Че светни ни де.
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Криво разбрана е скинарщината в България.... но определено те са най близо до начина на сваляне... Но трябва всички да сме единни... ще ви дам пример... модата при скинарите е такава че и те се делят на видове и се бият по между си.. и какво да очакваме тогава от цялата работа

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
                Криво разбрана е скинарщината в българия.... но определено те са най близо до начина на сваляне... Но трябва всички да сме единни... ще ви дам пример... модата при скинарите е такава че и те се делят на видове и се бият по между си.. и какво да очакваме тогава от цялата работа
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ше си копирам мнението от един друг форум:"Ултраси, скинари, наркоманчета и прочие провокатори бяха там, за да може полицията да има повод да отблъсне тълпата със сила - организирано!Полицаите стоят мирно или скачат по сигнал, т.е. изпълняват служебните си задължения за което ще получат бленуваното увеличение на заплатите си - организирано!На фона на горните два факта, протеста на мирните граждани остана в сянка, исканията им се разводниха и се сляха с всеобщия хаос, а самия протест, като такъв се провали - организирано!В следствие на провала, а преди това и на смешната организация, но много силното публично присъствие на лозунги, афиши и агитации за "протест", сега проблемите с газа, спряни пари и прочие болни теми от близкото минало ще останат на заден план, а може би в най-скоро време и забравени - организирано!Изводите ги оставям на вас...."

Коментар

nanobanano написа:
                    Lestat написа:
                    Криво разбрана е скинарщината в българия.... но определено те са най близо до начина на сваляне... Но трябва всички да сме единни... ще ви дам пример... модата при скинарите е такава че и те се делят на видове и се бият по между си.. и какво да очакваме тогава от цялата работа
                    Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                    Неволна грешка допусната при бързане... чувстваше ли се длъжен да го подчертаеш..., както вижаш не съм се старал да пиша със запетайки и т.н., но може би си прав трабва да наблегнем на правописа...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                    ex:Opel Kadett 1.3
                    ex:Fiat 125p
                    ex:Москвич 412

Коментар

Според мен не подчертава твоята грешка, а ’инфлацията’ на думата.А може и аз просто така да съм го разбрал.

Коментар

баси и протеста - 5000 човека... тръгнали да свалят правителства...п.п. а те ченгетата много добре си знаят как да ги работят такива протести... вкарват си преоблечени свои хора вътре да навиват пружинките....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Грешката е вярна,от известно време е съмнително до колко е заслужено България да е с главна буква...

Коментар

Това е начина на сваляне няма друг със мирни протести няма да стане,ако нищо не стане поне малко да се замислят ама ме съмнява и това.Като се има предвит че няма газ а човека който е подписвал договора е на плажа Копа кабана за какви хора говорим,наглоста им няма край мами... им.

Коментар

crush написа:
                              Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
                              Дрисльо, дано ти не потърсиш полицай! Твоите думи, са кошмарна простотия, относно случващото се в България! Ти си просто поредния дебил, прос и недоучен-(не по вина на полицаите си прос и недоучен разбира се)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хлапе, ти наистина незнаеш за какво става дума в тая шибана държава!И не бяха 1000 полицая, а точно-повтарям точно 54 броа! (казвам щото знам)!!!!! и ще ти го подкрепя с документи дрисльо! (за модераторите-използвам "дрисльо" щото е такъв! бях и видях!)(извинете ме за езика, но съм от хората, които знаят какво ще се случи) радвам се, че съм един от вас!

Коментар

Илко, 5 реда - 6 грешки. Не те ли е срам?

Коментар

Working...
                                X