SHB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
14 януари 2009 ... ?
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Авео написа:Двама полицаи водеха един под ръце и единият полицай на няколко пъти се опита да му свали маската. Накрая успя. Показа се едно олигофренско говедо с бръсната глава, с черни дрехи и кожено яке. Скинар не ми....скинар. Със сигурност видях петима подобни.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Авео написа:Двама полицаи водеха един под ръце и единият полицай на няколко пъти се опита да му свали маската. Накрая успя. Показа се едно олигофренско говедо с бръсната глава, с черни дрехи и кожено яке. Скинар не ми....скинар. Със сигурност видях петима подобни.
Коментар
-
Криво разбрана е скинарщината в България.... но определено те са най близо до начина на сваляне... Но трябва всички да сме единни... ще ви дам пример... модата при скинарите е такава че и те се делят на видове и се бият по между си.. и какво да очакваме тогава от цялата работа
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Lestat написа:Криво разбрана е скинарщината в българия.... но определено те са най близо до начина на сваляне... Но трябва всички да сме единни... ще ви дам пример... модата при скинарите е такава че и те се делят на видове и се бият по между си.. и какво да очакваме тогава от цялата работаFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Ше си копирам мнението от един друг форум:"Ултраси, скинари, наркоманчета и прочие провокатори бяха там, за да може полицията да има повод да отблъсне тълпата със сила - организирано!Полицаите стоят мирно или скачат по сигнал, т.е. изпълняват служебните си задължения за което ще получат бленуваното увеличение на заплатите си - организирано!На фона на горните два факта, протеста на мирните граждани остана в сянка, исканията им се разводниха и се сляха с всеобщия хаос, а самия протест, като такъв се провали - организирано!В следствие на провала, а преди това и на смешната организация, но много силното публично присъствие на лозунги, афиши и агитации за "протест", сега проблемите с газа, спряни пари и прочие болни теми от близкото минало ще останат на заден план, а може би в най-скоро време и забравени - организирано!Изводите ги оставям на вас...."
Коментар
-
nanobanano написа:Lestat написа:Криво разбрана е скинарщината в българия.... но определено те са най близо до начина на сваляне... Но трябва всички да сме единни... ще ви дам пример... модата при скинарите е такава че и те се делят на видове и се бият по между си.. и какво да очакваме тогава от цялата работа
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
баси и протеста - 5000 човека... тръгнали да свалят правителства...п.п. а те ченгетата много добре си знаят как да ги работят такива протести... вкарват си преоблечени свои хора вътре да навиват пружинките....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
crush написа:Супер възмутен съм от постъппката на полицаите. Те са една подлоги, прости хора без грам чувство за гражданство и морал! Бях на протеста и не мога повярвам това, което видях - биеха всички без да потбират по-специално. Малко им бяха снежните топки и камъните. Тяхна работа беше да могат да разграничат провокаторите от мирните хора. Та 1000 полицая ако за 5 минути не могат да изолират група от 50 човека, какви полицаи са - дебели вмирасани лоени топки със своите заповеди !!! Този произвол ще им излезне през носа, защото аз се заканвам на всеки полицай там където ме провокира майка му, сестра му, брат му, дъщеря или сина му да му разбия зъбите, така както налитаха на мои роднини и приятели и мирни хора! И ако имаме полицаи във форума дано не ви се случи да сте ми клиенти, че ще ви го изкарам финансово през носа Също така майка ми започва и мълчалив протест към всички полицаи и политици като отказва да ги лекува. Утре вие ще ни потърсите и ще ви покажем палката - да пукнете дано!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар