Я ,тъй и тъй го изкарахте на поезия ми кажете от кой поет е написан тоя куплетЗемята на Ботев и Левскиотново е робска земя .Балкана с хайдушките песниотново размирно запя.
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Я ,тъй и тъй го изкарахте на поезия ми кажете от кой поет е написан тоя куплетЗемята на Ботев и Левскиотново е робска земя .Балкана с хайдушките песниотново размирно запя.
Колега,ний да не сме нещо на изпит по литература? Имаме си специална тема за "лирични отклонения",нали знаеш?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Колега,ний да не сме нещо на изпит по литература? Имаме си специална тема за "лирични отклонения",нали знаеш?
Клипът много точно отразява ситуацията в момента, по интересното е, че на никой не му пука. Нито на 2-та милиона българи, които са се събрали в един град. Нито на тези говеда, които надничат презрително от прозорците на парламента и се смеят на това как тъпите ченгели бият и налагат де що видят и това не е признак за сила, а за слабост, да хванеш мършата в стадото и да я разнасяш няляво-надясно, точно това направиха с пенсионерите и студентите, които са били на площада.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Клипът много точно отразява ситуацията в момента, по интересното е, че на никой не му пука. Нито на 2-та милиона българи, които са се събрали в един град...
Ивини ме, но това не касае ли Цяла България? София не е България, нали това обичат да намекват всички неродени в столицата?! И са прави!PASSARELLA иди на доктор, имаш проблеми! :D
Клипът много точно отразява ситуацията в момента, по интересното е, че на никой не му пука. Нито на 2-та милиона българи, които са се събрали в един град...
Ивини ме, но това не касае ли Цяла България? София не е България, нали това обичат да намекват всички неродени в столицата?! И са прави!PASSARELLA иди на доктор, имаш проблеми! :D
Ако почнем да разискваме въпроса ще се стигне пак до спора София-провинцията. "София не е България", че те 1,5 млн. от живущите в София не са родени там, майките и бащите им са пръснати из цяла България, ако се вдигнат тези, които са там ще представляват цяла България, все пак нито ще се вдигнем всичките 7млн. българи, нито площада пред народното събрание ще ни събере.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар